_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 4-5 yaşında falan olmam lazım.heralde teyzemin yaptığı lojistik bir hatadan dolayı girmişiz filme.çünkü nekadar komedi gibi görülsede gayet yetişkin insanı zıplatıcak sahneleri var. makarnadan gremlin çıktığı sahnede havaya uçtuğumu net hatırlıyorum mesela.ama çok eğlenceli film.izlemeyen varsa tavsiye ederim 84 senesi filmiymiş,bizde geç vizyona girmiş heralde.91 veya 92 sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 aslan kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 3 küçük ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 aslan kraldı heralde benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 aslan kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 jurassic park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 aslan kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 dinazorlu bişeydi sanırım hatırlamıyorum. Cumhuriyet vardı bir de sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 9 yaşındaki bi çocuğu anca benim babam "ehehe nolcak lan erkek adam olsun izlesin" mantığı ile götürebilir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ilk izlediğim film the godfather'dı ama onu sinemada izlememiştim, evde izlemiştim, gayet net hatırlıyorum, bazı sahnelerde gözümü kapattırmıştı bizimkiler Look Who's Talking Too'yu izlediğimi hatırlıyorum, çok garip gelmişti Fantasia'yı izlemiştim vhsde Hangi filmden önce izlediğimi hatırlamıyorum ama Forrest Gump'ın theatrical trailerını izlemiştim, çok iyi hatırlarım hala, çok hoşuma gitmişti ama filmi izleyememiştim o zaman, yıllar sonra izlemiştim dvdden Lion King'i izlediğimi hatırlıyorum sonra, ufff, baba baba! diye babasının cesedini dürtüşü gelir bazen aklıma T.T 101 Dalmatians'ı izlemiştim sonra, Cruella'dan tiskinmiştim, ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 bu filmi 19 yaşında izlicek halin yok, çocuklar için yapıyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 the mummy filmine 3 defa gitmistim ya ilki kendi rizamla sdsdf ikincisi arkadasin film borcu vardi buna goturdu beni uncusude kuzenim geldi, oda filme gitmek istiyomus ulen yalniz kalmasin diye hadi bidaha sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Biyik said: aslan kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 101 dalmaçyalı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Fistan said: jurassic park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 aslan kral. sonra da mortal kombat sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 forum bebe dolmus lan. o ne filmler oyle kac yasindasiniz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 16. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 temiz 23 un var senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Ankara'da Büyülü Fener'de izlemiştim ilk sinema filmini. O da Aslan Kral'dı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 yok la 21. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 aslan kral galiba braveheart da olabilir ama galiba aslan kraldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Star Wars Episode IV: A New Hope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ilk uc film sirasiyla Alaaddin, Ozgur Willy, Aslan Kral.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar