Suark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Genelde mmolarda en başarısız olduğum iş hehe =). neyse, karakter yapıp satabileceğim, veya oyun içi para kasıp dışarıya satabileceğim ve bunu zombi olmadan yapabileceğim bi oyun var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Metin 2 ciddiyim lan internet cafe bebeleri iyi para bayılıyor-muş diyeyim de oynamadım bilemiyorum :) ama pazarı çok büyük sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Knight online millet ev araba aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 bütün zamanını verirsen iyi bir oyuncuysan ve memen varsa twitch.tv de fln kazanırsın 3-5 bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 dolgun bir memen varsa burda bile para kazanabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 abi o oyunlar çok çirkin lan sdsfsfd neyse ya becerebileceğim bişi deil sanırım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 şişman memesi olur mu? o da meme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Çinlilerle takıl işin sırrını öğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 eve vardı bıraktın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Bir çok oyunda direk bot var , f2p oyun bul , sağlam bilgisayarın varsa aç 3-5 karakter aynı anda kastır arada işte toplasın düşenleri falan onları sat falan derken bilgisayar açıkken kazanır. He akmaz ama damlar işte . Ben öyle öyle bitcoin aldıydım 250 dolar 1 sene çabamla , gayet çok saçma az bir para ama haftada 20 saatlik bilgisayarın boş çalışması süresince gelen beleş bir para olduğundan memnun kalmıştım durumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 elektrik parasını karşılamamış yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 sattım ana karakteri alt var gerçi de yapamıorm abi ben eve de para :/ reampage said: eve vardı bıraktın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Elektriği o dönem babamın ödediğini düşünücek olursak bana beleşe gelmiş :D adsfadsf. Eve online bana çok karışık geldiydi , başlangıcı zor oyun , bi de benim gibi daha wowda bile ne açsam karar veremeyen bir adam için , eve oynarken napsam ne oynasam ne skilline odaklansam harbiden imkansız düzeyde opsiyon var aralarında karar kılana kadar oyundan soğuyor insan :D En temizi yine web-based oyunlar , açıcaksın 3-5 karakter kasıcaksın satacaksın. Temiz getirisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 hah web based ne var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Suark said: Genelde mmolarda en başarısız olduğum iş hehe =). neyse, karakter yapıp satabileceğim, veya oyun içi para kasıp dışarıya satabileceğim ve bunu zombi olmadan yapabileceğim bi oyun var mı Eve Online yıhyıhyıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ALT ÇAR DURUYORUKİ hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Şunun gibi elemanlar nasıl yapıyor bunu? http://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=durmaplay_sanalsaray her oyun için para, gold, item(item diye okunur, aytım falan değil) herşey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 O dönem ben erepublikte hile hurdayla falan para kazandıydım biraz ama benim asıl gelir kaynağım wowda ki altınlar ile silkroad karakterim olmuştu. Bi de erepublikte karakterimi sattım ama tırt olduğumdan ucuza gitmişti :D. Şuan için pek web-based oynamadığımdan malesef bilemiyorum neyin gideri var. Bulursanız söyleyin bende oyniim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 sostizm said: Şunun gibi elemanlar nasıl yapıyor bunu? http://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=durmaplay_sanalsaray her oyun için para, gold, item(item diye okunur, aytım falan değil) herşey var Thepowerlevel.com falan tarzı yerlerin komisyonerliğini yapıyodur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 LOWLIFE INC ONLINE var çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 para kazanmalı mmoları yazın da oynamayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 her mmo dan para kazanılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Diablo 4'ü bekleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 fifa 14 coin ne lan oyuncumu alıosn parayla? şu silkroada bakayım nasılmış en iyisi gene eve herhalde ya alt karakteri canlandırıyomuşum falan AHAHAHA neyse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 second life entropia (planet calypso) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar