Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cirkin kız değil,kıllı kız değil,aptal kız değil,kokoş kız değil ama...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cirkin kız değil,
kıllı kız değil,
aptal kız değil,
kokoş kız değil,
küfür eden kız değil,
kaşar kız değil,
ama şişman-kilo problemi olan kızlar bende ciddi tiksinti yapmaya başladı.hani bu bağsettiğim sıradan arkadaşlık seviyesi sadece.ilişki durumu değil.bulunduğum ortamda,muhabbet içinde olmasına dahi tahamülüm yok.

hiç bir dayanağı olmayan saçma sapan bi özgüven, üstüne depresif ve etrafına negatif noyan deyimiyle aura saçan kendi tulumba tatlısına dönmüş götünü görmeyip milleti evire çevire eleştirmektede bi sakınca görmüyolar bide.

hepmi bana denk geldi yoksa bu genel bi durummu merak ettim.

bu bağsettiğim sadece arkadaş olarak buarada.hani zaten öyle bir tiksinti varki bende handırıt pörsent hetero olmama rağmen hiç düşünmeden gey olurum şişman kıza arasında seçenek sunulsa.
Mesaj tarihi:
bilmem çok kullandığım bi kelime değil aura.kullanınca noyan spritüel enerji geyiği muhabbeti açar gibi oldu aklımın bi köşesinde.
Mesaj tarihi:
_Rave said:

hiç bir dayanağı olmayan saçma sapan bi özgüven, üstüne depresif ve etrafına negatif noyan deyimiyle aura saçan kendi tulumba tatlısına dönmüş götünü görmeyip milleti evire çevire eleştirmektede bi sakınca görmüyolar bide.

aynı tutumlar içerisinde bulunan zayıf insanlardan nefret etmiyor musun yani, illa şişman mı olması lazım
Mesaj tarihi:
özgüveninin bi dayanağı varsa şu durum kadar rahatsız etmiyo beni abi.

bide her zayıfta rastlanan bi durum değil şu.ama her tanıdığım iki dakka sohbetine katlandığım şişman kız direk bu izlenimi veriyor bana.
Mesaj tarihi:
kermit said:

şişman kız erkek farketmiyo
gerçekten hepsi ölmeyi hakediyo ya fazladan yer kapladıkları için.
bir insan nasıl kilolu olmayı becerir inanılmaz bişi

Lan zamanında bella yi savunuyordun bu prenses ayakları yaptıgı zaman. Hepiniz oradaydiniz.
Mesaj tarihi:
kermit said:

şişman kız erkek farketmiyo
gerçekten hepsi ölmeyi hakediyo ya fazladan yer kapladıkları için.
bir insan nasıl kilolu olmayı becerir inanılmaz bişi

O zaman beni ve keremi ellerinizde çivilerle falan çarmıha germeye gelin. Verin ateşe yanalım bari...

Pis herifler
  • Yeni Oluştur...