Livered Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Film sanki 2. ciye bir göz kırpmış sonunda yoksa ben mi yanlış anladım . O kadarda kötü degildi esasında elbetteki bram stoker dracula buna 10 basar ama 10 / 6,5 çalışır benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 üçleme olacak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 yalnız adamlar adeta ayarlamış "ışid'i besleyen kaka türkler" kamuoyu oluşturma çabasıyla aynı haftaya denk getirmiş. bu kadar olur. 300'ü de iran nükleer bomba çekişmesi civarına ayarlamışlardı. cidden bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 İzlemedim öncelikle bunu söyleyeyim. Düşsün öyle izlerim. Sonu ile ilgili Fatih ölüyormuş lan. Sıçayım böyle filme afedersin. İnşallah kötü hasılat yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Kotu hasilatla basladi zaten cok kotu suan ilk 20 ye giremedi neden acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 bingildak said: evden çıkmak için gittim filme 44 lira verdik 2 kişi içime oturdu lan eğlence vergisi sadasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 bugün bu film hakkında atv'deki bi kadın programında "ülkemizi kötü göstereyollar" diye ağlıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 roqq http://galeri3.uludagsozluk.com/158/%C3%BClk%C3%BCc%C3%BC-b%C4%B1y%C4%B1%C4%9F%C4%B1_206218.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Vlad dedigin bildigin psikopat, oyle boyle degil. Kaziga oturtma falan yaptiklarinin en normali. Cocugu kesip annesine yedirmemi dersin, milletin burnunu gozunu burnunu cikartip makata sokmami dersin, hayvanin onde gideni. Sonra osmanli evil oluyor, vay emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 osmanli agzina sictigi icin piskopat olmus diyolar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Holivuda cok kirginim, gercek Osmanli bu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 dracula da babasinin titleindan geliyomus zaten, order of the dragondan buna dracul titleini vermisler, dracula da draculun oglu demekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Vlad Draculoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 ahmetalttan said: bugün bu film hakkında atv'deki bi kadın programında "ülkemizi kötü göstereyollar" diye ağlıyorlardı. o ağlamalarda payım var ve bunun için yer yarılsa da içine girsem allah da benim belamı versin dedim kaç kere. o program da baştan aşağı yalan dolandır. Midem bulandı yalan söylemekten bugün. Gerçek manada bulandı, karnım falan kasıldı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Aaa ne heyecanlı. Anlatsana biraz xenocide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 sunucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 dramatik dış ses "ÖLÜYÜ DİRİLTİYORLAR" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 castlevenia gibi bişi mi bu, trailerı o tarzdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 o ölü diriltme vtr'sini de ben yaptım amk. yalan olum, reytingler bok gibi diye azıcık bile olsa medyada iyi-kötü konuşulcaz diye ne sallasak, ne sıksak diye düşünüyor bizim patron, dracula filmini kötüleyelim diye harika bi fikirle ortaya çıkıyor biz de köleler olarak dediğini yapıyoruz. o dramatik dış sesin sahibi de mahmut diye bi adam. herif hatay'dan ses gönderiyor lan bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 fatih vurdumu vlada filmde kückken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 keko keko tipleri koymuslardir turk diye zaten, keske 2. mehmet rolu icin beni arasalardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 bingildak said: evden çıkmak için gittim filme 44 lira verdik 2 kişi içime oturdu lan visa alışverişi ile gelen beleş biletle gittik yine de içime oturdu şaskldsşaldk yok yok oturmadı. ama saçmalamasalarmış iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Xenocide said: o ölü diriltme vtr'sini de ben yaptım amk. yalan olum, reytingler bok gibi diye azıcık bile olsa medyada iyi-kötü konuşulcaz diye ne sallasak, ne sıksak diye düşünüyor bizim patron, dracula filmini kötüleyelim diye harika bi fikirle ortaya çıkıyor biz de köleler olarak dediğini yapıyoruz. o dramatik dış sesin sahibi de mahmut diye bi adam. herif hatay'dan ses gönderiyor lan bize.yaptığın video bu mu http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/223406/dracula-fatih-sultan-mehmeti-oldurdu-izleyenler-kufur-etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 video kanser etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 vampir filmine gidip tarihi çok çarpıtmışlar demek neyin kafası ya, mantığa come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar