Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dracula Untold (2014)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Film sanki 2. ciye bir göz kırpmış sonunda yoksa ben mi yanlış anladım .

O kadarda kötü degildi esasında elbetteki bram stoker dracula buna 10 basar ama 10 / 6,5 çalışır benden.
Mesaj tarihi:
yalnız adamlar adeta ayarlamış "ışid'i besleyen kaka türkler" kamuoyu oluşturma çabasıyla aynı haftaya denk getirmiş. bu kadar olur. 300'ü de iran nükleer bomba çekişmesi civarına ayarlamışlardı. cidden bravo.
Mesaj tarihi:
İzlemedim öncelikle bunu söyleyeyim. Düşsün öyle izlerim.

Sonu ile ilgili

Fatih ölüyormuş lan. Sıçayım böyle filme afedersin.

İnşallah kötü hasılat yapar.
Mesaj tarihi:
Vlad dedigin bildigin psikopat, oyle boyle degil. Kaziga oturtma falan yaptiklarinin en normali. Cocugu kesip annesine yedirmemi dersin, milletin burnunu gozunu burnunu cikartip makata sokmami dersin, hayvanin onde gideni.

Sonra osmanli evil oluyor, vay emenike.
Mesaj tarihi:
ahmetalttan said:

bugün bu film hakkında atv'deki bi kadın programında "ülkemizi kötü göstereyollar" diye ağlıyorlardı.

o ağlamalarda payım var ve bunun için yer yarılsa da içine girsem allah da benim belamı versin dedim kaç kere.

o program da baştan aşağı yalan dolandır. Midem bulandı yalan söylemekten bugün. Gerçek manada bulandı, karnım falan kasıldı böyle.
Mesaj tarihi:
o ölü diriltme vtr'sini de ben yaptım amk. yalan olum, reytingler bok gibi diye azıcık bile olsa medyada iyi-kötü konuşulcaz diye ne sallasak, ne sıksak diye düşünüyor bizim patron, dracula filmini kötüleyelim diye harika bi fikirle ortaya çıkıyor biz de köleler olarak dediğini yapıyoruz.

o dramatik dış sesin sahibi de mahmut diye bi adam. herif hatay'dan ses gönderiyor lan bize.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

evden çıkmak için gittim filme

44 lira verdik 2 kişi

içime oturdu lan

visa alışverişi ile gelen beleş biletle gittik yine de içime oturdu şaskldsşaldk

yok yok oturmadı. ama saçmalamasalarmış iyiymiş
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

o ölü diriltme vtr'sini de ben yaptım amk. yalan olum, reytingler bok gibi diye azıcık bile olsa medyada iyi-kötü konuşulcaz diye ne sallasak, ne sıksak diye düşünüyor bizim patron, dracula filmini kötüleyelim diye harika bi fikirle ortaya çıkıyor biz de köleler olarak dediğini yapıyoruz.

o dramatik dış sesin sahibi de mahmut diye bi adam. herif hatay'dan ses gönderiyor lan bize.
yaptığın video bu mu
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/223406/dracula-fatih-sultan-mehmeti-oldurdu-izleyenler-kufur-etti
  • Yeni Oluştur...