bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 spora salonuna başladım sonunda çok hımbılım ilk gün sadece 6km koştum Şimdi basic cardio programı lazım ilk etapta vücut değil de canlanmak, sıkılaşmak ve esneyebilmek için. neler yapmam lazım ya da bunları gösteren bir app falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Eat big, lift big. Bizim burda da yillardir Body Pump'a gidenler var. Full dolu ama yillardir bakiyorum, sisman gelen sisman, zayif gelen zayif aynen devam ediyor. Sahsen degisiklige ugrayani hic gormedim. Bi kac ideal yapida olan var onlari sikilastiriyor ancak ama zaten ideal fizik icin adam zaten ideal besleniyor ve yasam tarzina sahip. Ayrica ben eklemlere zararli oldugunu dusunuyorum. Belli bir pozisyonda kitleyip 10-20 saniye sabitlemekten ibaret. Kasdan cok eklemler zorlaniyor. Body building'e duzenli gelenler ve normal kiloyla akil mantik cercevesi icinde sacmalamadan calisan herkes gelisme gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Peki p90x hakkında ne düşünüyosunuz? Başlanır mı? Cidden bi tavsiye bekliyorum yetkili ve bilgili abilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 arkadaşlar yeni kardio aletini 1-2 aya zor alıcam gibi, o dönemde ağırlık kaldırarak kilo vermeye, enerji yakmaya yönelik bir program biliyorsanız paylaşabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Ağırlık kaldırarak kilo verilmiyor kardiyo yaparak vermen lazım. Ağırlık kaldırırsan kas yaparsın ve kas yağdan ağırdır yani yağ yaksan da alacağın kas kilonu azaltmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 0 kardiyo ile yaklaşık 30 kilo verdim ben :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 eve kardiyo aleti yaptigim en kotu harcamaydi fyi bingildak.. keyifsiz zevsiz ve kacmasi cok kolay, gym, spor salonu, topluca spor (basketbol vs) isin guzeli ve dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 kilo verme sorunum yok zaten ama hızlandırmam gerek. 8 kilo verdim geçtiğimiz yıl, 5-6 kilo daha vermem gerek. o lanet noktaya geldim artık yediklerine dikkat etmek yetmiyor. yetiyor doğrusu da sürekli bozuyorum, hemen verdiğimi geri alıyorum falan. bir şekilde enerji yakmayı arttırmam gerek. şimdi uyduruk bir kardio aleti alıp çöpe atmak istemiyorum, iyi bir şeyde 1-1.5k civarında, çıkarıp bir anda verecek durumda değilim. evdekilerle ne yapsam diye düşünüyorum. en kötü aletsiz kardio yaparım da o da sıkıcı geliyor işte. ben gym olayını falan hiç sevmiyorum. evdeki kardiodan daha çok kaçıyorum gym'den ki bir de verdiğim paranın vicdan azabını çekiyorum. evde kardio olayı benim 6-7 yıldır yaptığım şey. hiç sıkıntım yok şahsen. yıllardır eliptik bisiklet baydı belki küreğe geçerim ama onun dışında fonksiyon olarak arayış içinde değilim, her türlü yapıyorum ve istediğim sonucu alıyorum. "spor yapmak" gibi de olmuyor, sabah 30-40 dk kişisel gelişimle ilgili bir şeyler izlerken dinlerken macroya bağlıyorum 200-400 gidiyor işte ufak ufak. damlaya damlaya her ay 2-3 kilo gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 eliptik varsa kurek al o zaman sorunun yok ise evde calismayla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 kilo verirken cok tekrarli bacak hareketleri ile agirlik kaldirmak iyi oluyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 kum torbası alın 100 tl ye, eldiven de 60 70, hayatınızın kardiyosunu yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 bilincsizce vurun ve sol bileginizi catlatin benim gibi, sonra 1 sene spor yapamayin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 apartman dairesinde baya fantezi kum torbası falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 evde 1 oda boşa çıkıyor. ufaktan kendi salonumu kurmaya başlasam diyorum. serbest ağırlık / crossfit tabanlı çalışma için ayarlanabilir bench, dumbbell ve barbell vs. setleri tavsiyesi olan var mı? f/p ürünleri lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Kanuni said: bilincsizce vurun ve sol bileginizi catlatin benim gibi, sonra 1 sene spor yapamayin :D en azından 1 -2 yutup videosu izleseydin abi sen de :d 4 aydır yapıyorum ben inanılmaz fark etti yağ yakma açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 ozel boks hocasiyla calisiyordum oncesinde 8 ay kadar ne videosu, hocayla calisirken oldu zaten kum torbasi da degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 o zaman mukadderat diyelim, geçmiş olsun. bilinçsizce bench e girip beyin de akıtılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 tabii ki, basketbolda ayak bilegide burkulur ama boks biraz egitim istiyor bence, hem de baya bir istiyor. cok keyif aldigim bir olaydi ardindan boksa ilgim artti o derece begendim sporu ama o bir anlik ters vurma bitirdi, arti etkisi tum spor (gym vs) oldu. basit gibi gorunuyor ama vucudun en narin bolgelerinden birisini ilgilendirdigi icin bence cok dikkat edilmesi gerekiyor. birde eldivenden once o sargilar vs bile cok ozenle sarilmali falan yani.. tek basina sarmak zaten mesele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Bende boks ile birleştiriyorum ve güzel motivasyon ve yağ yakma antremanı oluyor tabi o riski tartışılmaz. Biraz beslenmeye yulaf eklerseniz kemikler ve kıkırdaklar bir miktar daha dayanıklı olacağını düşünüyorum, bir nevi gladyatör kemikleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 yaşlılık zor ya hausdıhaı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 bende girdim bu işe. kardiyoyu bitirdim yarından itibaren ağırlıklarla çalışmaya başlayacağım. şimdi kritik bir soru olarak müzik için ne kullanıyorsunuz? ben kulakiçi kulaklıklarımı kullanıyım dedim kablolar çok sıkıntı çıkarıyor. wireless olupta terden falan zarar görmeyecek kulaklık önerileriniz nedir acaba? aşağıdakileri buldum üstün körü bakarken önerileriniz nedir? http://www.amazon.com/PLAY-STORE-Bluetooth-Microphone-Hands-free/dp/B015A3P8DA/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1456822642&sr=8-3&keywords=wireless+sport+headphones http://www.amazon.com/TaoTronics-TT-BH08-Ergonomic-Designed-Headphones-Microphone/dp/B016XI3CLG/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1456822642&sr=8-10&keywords=wireless+sport+headphones http://www.amazon.com/Plantronics-BackBeat-Wireless-Headphones-Smartphone/dp/B00KJLMBSO/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1456822642&sr=8-4&keywords=wireless+sport+headphones http://www.amazon.com/PLAY-STORE-Wireless-Bluetooth-Headphones/dp/B00ZZO1B4A/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1456822642&sr=8-12&keywords=wireless+sport+headphones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 http://www.amazon.com/gp/product/B00DIOALYA?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o03_s00 şunu aldım ben memnunum çok, black friday de denk getirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Hep dedigim gibi bu tarz eve alet alanlar, elbise asacak yerinin bol olmasina ozen gostersinler zira baska bir ise yaramaycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Lord_Argos said: Biraz beslenmeye yulaf eklerseniz kemikler ve kıkırdaklar bir miktar daha dayanıklı olacağını düşünüyorum, bir nevi gladyatör kemikleri gibi. dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 https://s.instela.com/m/direk-mala-gider--i127244-1200x630.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar