Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 çilekli optimum tadı ne iyimiş lan. litre litre içebilirim ksdhfks hep çikolatalı alıyodum değişiklik olsun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Steroid ve sonrası şeklinde güzel bir çalışma olmuş; http://fightclub.com.tr/vucut-gelistirmecilerin-onceki-ve-sonraki-hallerini-gordunuz-mu.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Red said: çilekli optimum tadı ne iyimiş lan. litre litre içebilirim ksdhfks hep çikolatalı alıyodum değişiklik olsun dedim. Baydım ben çilekten artık vanilya mutluluktur. Şu shaker içiin tupeware öneriyormusunuz bu platik olanlar çok koku yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 vanilya baymıyor da cilek bayıyor vay bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 das becermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ahah eyvallah. Imgurl iyiymis ya photobucketle omur curutmusum. Bu pratikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 özlediğimiz gülüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 guya gogus biceps idmani cikaricaktim, hic enerjim yoktu yine amatorluk yapip adam gibi yemeden gittim. Calf pumpi da 3 gunluk ehe hala recover ediyor kuzucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Black bodybuilders have commonly been completely unable to develop calves and the function of the calves is part of why. High/short calves are excellent for jumping and sprinting but have little potential for growth, they are simply too short. Black bodybuilders (or white bodybuilders for that matter) who have a short/high gastroc with a long tendon will make fantastic jumpers and sprinters; but great calves they will never have. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Ben bunun neresindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 white cyclist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ben neresindeymisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ben pırtık meniskus kısmındayım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 2 haftadır storng lifts 5x5 yapıyorum pazartesi, çarşamba ve cuma günleri. Salı, perşembe ve cumartesi günleri de koşuyorum dışarıda. 3 seneye yakındır adam gibi çalışamıyordum ve geçen yıldan beri 16 kilo civarı spor yapmadan verdiğimden bayağı güçsüzdüm. Şu an 5x5 yaparken kaldırdığım rakamlar şöyle (1.91, 82kg); 5x5 Strong Lifts Squat 35 Deadlift 65 Bench Press 35 Military Press 30 Bending Row 40 ------- Pushdown 37.5 (3x8) Hammer Curl 12 (3x8) Kollarım çok ince ve salıktı ondan başladım bunlara yaklaşık 1 ay önce falan, başlarken 34cm'ydi kol ölçüm şu an 38cm :P Diyetimi myfitnesspal'dan takip ediyorum, günlük 166gr protein almaya çalışıyorum şu an ama protein powder alamadım henüz o yüzden ne kadar yemeye çalışsam da 110gr'da falan kalıyorum. Onun haricinde abur cuburu azalttım ve diğer yediklerim konusunda da yalnızca aldığım günlük kaloriye dikkat ediyorum (yalnız istediğimden daha fazla yağ, daha az karb. alıyorum sürekli). İçimden paylaşmak geldi de, başlangıç için iyi midir program, beslenme vs.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 deadwoll said: 2 haftadır storng lifts 5x5 yapıyorum pazartesi, çarşamba ve cuma günleri. Salı, perşembe ve cumartesi günleri de koşuyorum dışarıda. 3 seneye yakındır adam gibi çalışamıyordum ve geçen yıldan beri 16 kilo civarı spor yapmadan verdiğimden bayağı güçsüzdüm. Şu an 5x5 yaparken kaldırdığım rakamlar şöyle (1.91, 82kg); 5x5 Strong Lifts Squat 35 Deadlift 65 Bench Press 35 Military Press 30 Bending Row 40 ------- Pushdown 37.5 (3x8) Hammer Curl 12 (3x8) Kollarım çok ince ve salıktı ondan başladım bunlara yaklaşık 1 ay önce falan, başlarken 34cm'ydi kol ölçüm şu an 38cm :P Diyetimi myfitnesspal'dan takip ediyorum, günlük 166gr protein almaya çalışıyorum şu an ama protein powder alamadım henüz o yüzden ne kadar yemeye çalışsam da 110gr'da falan kalıyorum. Onun haricinde abur cuburu azalttım ve diğer yediklerim konusunda da yalnızca aldığım günlük kaloriye dikkat ediyorum (yalnız istediğimden daha fazla yağ, daha az karb. alıyorum sürekli). İçimden paylaşmak geldi de, başlangıç için iyi midir program, beslenme vs.? Sl yada ss tarzı başlangıç güç programlarında başlangıçta kaldırdığın ağırlık önemli değildir. Hatta tecrubelilere kaldırdığı ağırlığın yarısından başlamasını önerirler, ilk defa yapanlara da boş barla başlamasını önerirler. Önemli olan devamlı artış olayının (prog.load) uzun süreli ve devamlı olmasıdır. Mesela 35kg squat kaldırıyorsan standart artışta (2,5*3=7,5kg). 2 hafta sonra 50kg yi görmen lazım. Daha 2. haftada artış göremezsen başlangıç ağırlığının fazla olduğuna işarettir. Yaklaşık 6 haftada kaldırdığın mak. ağırlığa ulaşmanı tavsiye ederim. Koşu ve pushdown tarzı hareketler sıkıntı yaratabilir. Haftada 3 kez squat yapan biri kesinlikle bacaklarını dinlendirmeli. 2 si bir arada yürümez. (Vg olsa tamam olabilir derdim) Yemek konusuda 750gr tavuk alsan yaklaşık 150gr prot. ediyor, yanına 4-5 yumurta kattıp üzerine de 20-30 gr protein 200-250 gr karbdan gelir. 200-220 gr. rahat bulursun. Salla protein tozunu, gıdalardaki mikro gıdalar tozlarda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Bugün ankaraya dönüyorum arada 1er haftalık seyahatlerim var gerçi ama 3 ayda 5 Kilo almayı planlıyorum welter sikletin Türk gsp'si olacağım inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Yeah dogru diyorsun hele kirmizi etteki protein hic birseyde yok ama 750gr nasil yenir abi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Ben yiyemiyorum zaten, eti çok sevmeme rağmen içim kaldırmıyor resmen eheh. Ben sabahları 2-3 yumurta yerim, öğlen ton balığı vb., spordan sonra shake, akşam yemeğinde de kırmızı et gibi düşünüyorum. Önümüzdeki bir hafta tatilde olacağım, dönüşte bu şekilde bir denemeyeceğim sanırım Yazdığım ağırlıklar arttırarak 2 haftada ulaştıklarım bu arada :> Koşu şu an için iyi geliyor, kendimi dinlenmiş hissediyorum koştuktan sonra, bacaklarımdaki stres azalıyor gibi geliyor. Tabii ağırlıklar artınca dediğin gibi olacak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Sormak istediğim 2 soru var. karın kası çalışmaya verdim zaten az biraz belirgin çok eskiden spor yaptığım için 8 minutes 6 pack diye bir program var sizce bu uygun mu? Son olarak da bu programı çalışırken bazı kısımlarda boynum çok kasılıyor sırt üstü uzanırken boynumu kaldırmam gerektiği için kafam ağır geliyor bir süre sonra bu normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 6 haftadan sonra iyi geldi dunku antrenman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 yloibx said: Sormak istediğim 2 soru var. karın kası çalışmaya verdim zaten az biraz belirgin çok eskiden spor yaptığım için 8 minutes 6 pack diye bir program var sizce bu uygun mu? Son olarak da bu programı çalışırken bazı kısımlarda boynum çok kasılıyor sırt üstü uzanırken boynumu kaldırmam gerektiği için kafam ağır geliyor bir süre sonra bu normal mi? Bumu dediğin? Boynun çok kasılıyorsa ama bir sakatlık yoksa hareketi yanlış yapıyor olabilirsin. Crunch hareketlerinin çoğunda boyun düz sırtın yere sıfır yanaşacak. Bel çukurunu dolduruacaksın. Hareketlerde karnında acıyı hissediyorsan çoğunlukla doğru yoldasın demektir. AMa başka yerlerinde acı/ağrı hissediyorsan o zaman hareket düzgün yapılmıyor olabilir. Düzenli devam edersen hepsi oturur ve düzene girer ondan sonrası da beslenme ki benim problemimde asıl bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ya abi hardcore diyetliyken bacak antremanları ölüm ya daha tam regenlemedi bile bacaklar hooop gene bacak günü yarın FML :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Aynen bacak sıkıntı. Haftada 3 gün squat yapan bünyelere de saygı duyuyorum. Sanırım benim hiç bir zaman yapamayacağım bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 1 aydır bu programı yapıyorum. Bayağı faydalı oldu. Şimdi birde clenbuterol - oxandrolone kullanmaya başladım. Sanırım program bitiminde yağ oranımı yüzde 8 gibi olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar