Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Şu başlangıç için video koyun ya. Birde bana program hazırlamaya yardım edin. Bu kadar. //Bu bir ricadır. Rica ederim! Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 hemen göt kılı ilan etmişsiniz beni :( yav kardeşim bu smith's machine size netti? smith'sde deadlift ve squat yapıyorum çünkü sağ ayak bileği kırıldı, doğru kaynamamış zamanında. 3 kez sağ diz döndü, ön çaprazlar yırtık, menisküs yırtık, yan çaprazlarda esneme var. ameliyat diye bağıran bacakla dolanıyorum 3-4 senedir sdfg daha vucüt ağırlıyla bile lunge yapamıyorum denge yüzünden. biz de istemezmiyiz desteksiz yapalım, göt ve bacaklar sızım sızım sızlasın. zaten onu sormaya geldim ama cevap alamadım dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Frantic said: hemen göt kılı ilan etmişsiniz beni :( yav kardeşim bu smith's machine size netti? smith'sde deadlift ve squat yapıyorum çünkü sağ ayak bileği kırıldı, doğru kaynamamış zamanında. 3 kez sağ diz döndü, ön çaprazlar yırtık, menisküs yırtık, yan çaprazlarda esneme var. ameliyat diye bağıran bacakla dolanıyorum 3-4 senedir sdfg daha vucüt ağırlıyla bile lunge yapamıyorum denge yüzünden. biz de istemezmiyiz desteksiz yapalım, göt ve bacaklar sızım sızım sızlasın. zaten onu sormaya geldim ama cevap alamadım dfgd Smith'le yapacağına vücut ağırlığıyla, sonra da çıplak barla yap lütfen. Zaten bunları yapamıyorsan çözüm araman gereken yer spor salonu değil, fizik rehabilitasyon merkezi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bundan kelli deadlifte kemersiz girmiyorum bi de pullover de omuz arkasını zorlamisim galiba dumble triceps yalan oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 beyler selam 90 kilodan 82'e düştüm, benim vücut için fitin 2 tık uzağındayım. hiç kardio yapmadım kilo verirken ama baya iyi yağ gitti gibi. göbek fln eridi sayılır tamamen. sırtta yağ var ama o zaten hiç girmiyor. kiloyu vermişken bölgesel biraz gelişim yapmak istiyorum ama öyle ciddi çalışma gibi düşünmeden tavsiye verin. beslenme düzeni değiştirmek istemiyorum, supp falan kullanmayacağım. haliyle protein her türlü az gelecek. günde 40 gr protein falan alıyorumdur max. bölgeler şunlar : omuz (üstü tarafı biraz şişirip, genel olarak germek istiyorum - trapezius muş sanırım oranın adı) göğüs (moobs olmasa da biraz gerilmesi gerekiyor yanlardan) kol (biceps) evde baya aletim var. sizden ricam bu bölgelerde gelişim için "quick win" sayılabilecek hangi hareketleri, kaçar adet ve set yapmam gerektiği. direkt olarak verdiğiniz hareketleri, adet ve set şeklinde abanacam işte. bunların gifleri vardı hareket için, onlar varsa süper olur ya elinizin altında http://www.vucutgelistirmetv.com/files/galleries/201402DB-bicep-curl-plan-b-13062012-de1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 evde ne var mesela alet derken bar dambıl sehpa harici bişey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 bar dambıl sehpa abi aynen hehe baya var derken kapladığı yere olan sinirimden baya demişim, değer olarak bayalık bir değeri yok aslında asdasd. 2 bar, 1 sehpa, 4 dumbell ve 100 küsür kiloluk döküm ağırlık toplamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 gogus icin dumbell fly (sehpada yatarak kolları yanlara acma) bar ile bench press yapabilirsin ama bir kisi yanında olmalı sakata gelme omuz icin dumbelle side lateral(yanlara acma) front dumbell raise (öne omuz hizasına kadar kaldırma) ilk aklıma gelenler bunlar suplement almicaksan yumurta beyazına abancan haberin olsun yoksa kalsiyum eksikiginden bi penise yaramaz kas gelisimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Benchte agir girmezsen altinda nasil kalinir anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 yumurta beyazı yiyemiyorum abi ben, kusuyorum hemen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Jaegerjaquez said: tiLi said: ne kadar sıklıkla deadlift yapılabilir? nasıl bu sıklık arttırılabilir? görüşlerinizi merak ettim. bu bir testtir haftada 1 sumo 1 normal deadlift yapıom ben nadir 3. yü de yapıom Sumoyu bacak gununde deadlifti sirtta mi yapiyosun hulk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 aynen hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 bingildak said: beyler selam 90 kilodan 82'e düştüm, benim vücut için fitin 2 tık uzağındayım. hiç kardio yapmadım kilo verirken ama baya iyi yağ gitti gibi. göbek fln eridi sayılır tamamen. sırtta yağ var ama o zaten hiç girmiyor. kiloyu vermişken bölgesel biraz gelişim yapmak istiyorum ama öyle ciddi çalışma gibi düşünmeden tavsiye verin. beslenme düzeni değiştirmek istemiyorum, supp falan kullanmayacağım. haliyle protein her türlü az gelecek. günde 40 gr protein falan alıyorumdur max. bölgeler şunlar : omuz (üstü tarafı biraz şişirip, genel olarak germek istiyorum - trapezius muş sanırım oranın adı) göğüs (moobs olmasa da biraz gerilmesi gerekiyor yanlardan) kol (biceps) evde baya aletim var. sizden ricam bu bölgelerde gelişim için "quick win" sayılabilecek hangi hareketleri, kaçar adet ve set yapmam gerektiği. direkt olarak verdiğiniz hareketleri, adet ve set şeklinde abanacam işte. bunların gifleri vardı hareket için, onlar varsa süper olur ya elinizin altında http://www.vucutgelistirmetv.com/files/galleries/201402DB-bicep-curl-plan-b-13062012-de1.jpg günde 40 gr protein için özel bi çaba sarfetmen lazım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 kahvaltıdan 10-15 alıyorum ya, onun dışında her gün 100-150 gr et yiyorum işte. 40 gr eder herhalde toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 kahvaltına peynir, yemeğe yoğurt, akşam yatmaya yakın da süt koysan iki katına çıkar çok zorlamadan. beslenmeyle ilgili öneri istemediğini biliyorum da ben dayatayım dedim. insiyatif aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 abi bir siktir git diyeceksiniz ama sütte içemiyorum ben. o da kusturuyor. kahvaltıda yoğurt yediğim için peynir bayar abi ya. ama öğlen çoğunlukla etin yanında yoğurt yiyorum. kahvaltıda yoğurt + yulaf + kuru yemiş'ten alıyorum protein öğlen et + yoğurt varsa işte akşam bazen yine et yediğim oluyor ama genelde sebze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 bingildak said: yumurta beyazı yiyemiyorum abi ben, kusuyorum hemen :( ben de cocuklugumdan beri yiyemezdim alerjim var falan bahanesi sunardim kusardim yiyince. spora baslayinca alistirdim simdi her sabah 4 yumurta akiyo valla. tamamen psikolojik her sey, alistirabilirsen yaparsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 sarkiklar icin soyle ucuz yollu bir seyler tecrubeliyorum. bi tane bundan aldim bi da peelerli spa jeli gibi biseyler. Her sabah dusta iyice kese atiyorum her yerime kan dolasimini hizlandiriyor guzel oluyor. Insallah ameliyatsiz deri sarkmasini toparliycam, zamana biraktim http://media.gorgeousshop.com/media/catalog/product/n/a/natural_sea_sponge_detox_brush_lrg_7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Göğüs+karın+omuz+ sırt kıllarını almak için ne kullanıyorsunuz. Mümkünse doğal,can yakmayan, çok keskin kötü kokusu olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Tıraş makinasında karar kıldım memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 fenn said: Göğüs+karın+omuz+ sırt kıllarını almak için ne kullanıyorsunuz. Mümkünse doğal,can yakmayan, çok keskin kötü kokusu olmayan öh. deriyi kes at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 reroll mumkun olsa yapardik kardes :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 bundan alcam ben de arastirdim baya. Ust modelleriyle arasinda pek bi fark yok fonksiyon olarak, fiyat farkina da degmiyo en iyi cozum bu gibi, http://cdn.computeruniverse.net/media/images/300/9048321309B84CF68419446A9790E8BE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 bütün vücudun kıllarını kesmekle uğraşılır mı abi. sırt falan diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Hayat dostu diye boşuna demiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar