Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #5

AthleT

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Eğer değinmezsen o yazıdakilerin hepsini yapacağım.

DONT DO IT
çok üşendim ama ektomorf, mezomorf, endomorf denilen somatotipler ne kadar gerçek? 1940'larda insanları kategorize etmek için ortaya atılmış somatotipler. kemik yapısının ince veya kalın yapılı olmasına göre değerlendiriliyo sanırım ilk olarak. ince kemik yapılı olman kas yapamıycağın anlamına gelmiyo.

insanın kas yapamıyor olması hangi faktörlere dayalı?
beslenme, antrenman ve dinlenmeyi çok iyi yapıyor ama kas yapamıyor öyle mi? hadi inandık, hakkaten var böyle insanlar. ama muhtemelen kendine hardgainer diyenlerin çoğu bu insanlardan değil.
ilk akla hormonlar geliyo.

yazıya değinemedim tükendim bile. acaip bi add başladı
Sosyal ağlarda paylaş

Litminov said:

hemen squattan sonra geçtiğim için fazla gücüm olmuyor ama diğer adamlara bakıyorum kocaman, kaslı adamlar bile en fazla 60-70 kg ile yapıyor bu hareketi. normal biri kaç kg yapabilir ki?

Bu arada barfikse de yarın başlıyorum.

buradaki reyzler varken bana söz düşmez ama barfix çekebiliyosan arttırmışsan doğru yoldasın demektir.

go go barfix no rmk diyeyim. kendimden biliyorum acemilik dönemlerinde çok zor çekerdim barfix bir kaç tane çeker asılır kalırdım.

sürekli egzersiz yapınca bir nefeste 10 barfix rahat çıkarır oldum. boy 1.75 kilo 80 bu arada. bi 5 kg kadar fazlam var ramazan da hafiflettim programı kısa zamanda atarım diye de düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

leg press dediği eğer fitness aleti olan leg presse
http://www.lifefitness.com/static-assets/image/products/commercial/lfstrength/signatureseriessinglestations/lowerbody/CS-SigSingle_FZSLP-hero.png
şunlardan 50kg falan normal
benim de çok fazla değil gerçi ama bunda 80-90kg yapıyorum normal leg presste 270kg falan
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

Litminov said:

hemen squattan sonra geçtiğim için fazla gücüm olmuyor ama diğer adamlara bakıyorum kocaman, kaslı adamlar bile en fazla 60-70 kg ile yapıyor bu hareketi. normal biri kaç kg yapabilir ki?

Bu arada barfikse de yarın başlıyorum.

buradaki reyzler varken bana söz düşmez ama barfix çekebiliyosan arttırmışsan doğru yoldasın demektir.

go go barfix no rmk diyeyim. kendimden biliyorum acemilik dönemlerinde çok zor çekerdim barfix bir kaç tane çeker asılır kalırdım.

sürekli egzersiz yapınca bir nefeste 10 barfix rahat çıkarır oldum. boy 1.75 kilo 80 bu arada. bi 5 kg kadar fazlam var ramazan da hafiflettim programı kısa zamanda atarım diye de düşünüyorum.

solunum sistemini mi çalışıyon
Sosyal ağlarda paylaş

bu aley sanki kendi agirligin+ordaki agirlik gibi gorukuyo, ama acili yapmis ibneler onun kuvvetini hesaplamak lazim asdf.

Jaegerjaquez said:

leg press dediği eğer fitness aleti olan leg presse
http://www.lifefitness.com/static-assets/image/products/commercial/lfstrength/signatureseriessinglestations/lowerbody/CS-SigSingle_FZSLP-hero.png
şunlardan 50kg falan normal
benim de çok fazla değil gerçi ama bunda 80-90kg yapıyorum normal leg presste 270kg falan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...