tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 benim memeler kolay büyüyo da ortası bomboş alır mısın kol istemem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 bende de göğüs iyi biceps zayıf ya. voltronu oluşturalım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 tamam da kalfı kimden alcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 skip leg day ne kalfı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 ben kalf istemiyorum beyler size direk 40cm kol vericem. 1 ay çalışıp 50 falan yapabilirsiniz sıkıntı yok. gögüsü ver sanssizsansli. en ortalama gögüs bile olsa benimkinden hızlı büyür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 axedice said: Eğer değinmezsen o yazıdakilerin hepsini yapacağım. DONT DO IT çok üşendim ama ektomorf, mezomorf, endomorf denilen somatotipler ne kadar gerçek? 1940'larda insanları kategorize etmek için ortaya atılmış somatotipler. kemik yapısının ince veya kalın yapılı olmasına göre değerlendiriliyo sanırım ilk olarak. ince kemik yapılı olman kas yapamıycağın anlamına gelmiyo. insanın kas yapamıyor olması hangi faktörlere dayalı? beslenme, antrenman ve dinlenmeyi çok iyi yapıyor ama kas yapamıyor öyle mi? hadi inandık, hakkaten var böyle insanlar. ama muhtemelen kendine hardgainer diyenlerin çoğu bu insanlardan değil. ilk akla hormonlar geliyo. yazıya değinemedim tükendim bile. acaip bi add başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 benim kalfte çok iyi lan. ben onu da istemiyorum mesela sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Litminov said: legg press 3x10 52 kg alet şu leg press te 50 kilo nedir? anoreksik degil yada bir sakatlığın yok ise çok az. 50 kiloluk adam olsan yine az, gün boyu o agırlıgı zaten taşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 hemen squattan sonra geçtiğim için fazla gücüm olmuyor ama diğer adamlara bakıyorum kocaman, kaslı adamlar bile en fazla 60-70 kg ile yapıyor bu hareketi. normal biri kaç kg yapabilir ki? Bu arada barfikse de yarın başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 boşver sen o kocaman adamları. mantıken en yüksek liftlerinden birinin leg press olması lazım. kaç kilosun? zor geldi aramak şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Litminov said: hemen squattan sonra geçtiğim için fazla gücüm olmuyor ama diğer adamlara bakıyorum kocaman, kaslı adamlar bile en fazla 60-70 kg ile yapıyor bu hareketi. normal biri kaç kg yapabilir ki? Bu arada barfikse de yarın başlıyorum. buradaki reyzler varken bana söz düşmez ama barfix çekebiliyosan arttırmışsan doğru yoldasın demektir. go go barfix no rmk diyeyim. kendimden biliyorum acemilik dönemlerinde çok zor çekerdim barfix bir kaç tane çeker asılır kalırdım. sürekli egzersiz yapınca bir nefeste 10 barfix rahat çıkarır oldum. boy 1.75 kilo 80 bu arada. bi 5 kg kadar fazlam var ramazan da hafiflettim programı kısa zamanda atarım diye de düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 normalde barfiks 10 tane çekebiliyorum. yarın 3x10 deneyeceğim boy 191 kilo da 64 bu arada 59 kiloydum önceden. spora gideli 7 kg almıştım ama 1 ay ara verince 2 kg geri verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 leg press dediği eğer fitness aleti olan leg presse http://www.lifefitness.com/static-assets/image/products/commercial/lfstrength/signatureseriessinglestations/lowerbody/CS-SigSingle_FZSLP-hero.png şunlardan 50kg falan normal benim de çok fazla değil gerçi ama bunda 80-90kg yapıyorum normal leg presste 270kg falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Bi foto koysana litminov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Litminov said: boy 191 kilo da 64 bu arada 59 kiloydum önceden. spora gideli 7 kg almıştım ama 1 ay ara verince 2 kg geri verdim. ohannes naptın abi 1.91 64 kg çok zayıfsın. caps koy bakalım. ohh wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 bence cebinde fıstık ezmesiyle muz taşı abi sıkıldıkca ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 muzu cebine taşıma bence, başına dert olur otobuste metroda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 vivavale said: Litminov said: hemen squattan sonra geçtiğim için fazla gücüm olmuyor ama diğer adamlara bakıyorum kocaman, kaslı adamlar bile en fazla 60-70 kg ile yapıyor bu hareketi. normal biri kaç kg yapabilir ki? Bu arada barfikse de yarın başlıyorum. buradaki reyzler varken bana söz düşmez ama barfix çekebiliyosan arttırmışsan doğru yoldasın demektir. go go barfix no rmk diyeyim. kendimden biliyorum acemilik dönemlerinde çok zor çekerdim barfix bir kaç tane çeker asılır kalırdım. sürekli egzersiz yapınca bir nefeste 10 barfix rahat çıkarır oldum. boy 1.75 kilo 80 bu arada. bi 5 kg kadar fazlam var ramazan da hafiflettim programı kısa zamanda atarım diye de düşünüyorum. solunum sistemini mi çalışıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Bİ ASKJFGSADJFDKHKJFDHGADKGJAD o boldlu kısmı nası atlamışım sdgfdgfdgfdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 gerek yok abi capse. zayıf adam, her yerinin gelişmesi lazım. bicepsleri eksik kalmış durumu yok yani şu aşamada. leg press o yolladığı resimdeki makinede 50kg diğer liftlerine göre kötü diil. 45 derece yatarak bastığın leg press olsa kötü olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 beyler şöyle bi program istiyorum neler lazım acaba? nsfw work out program nsfw dedim http://cdn.cnwimg.com/wp-content/uploads/2013/12/workout.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 bu aley sanki kendi agirligin+ordaki agirlik gibi gorukuyo, ama acili yapmis ibneler onun kuvvetini hesaplamak lazim asdf. Jaegerjaquez said: leg press dediği eğer fitness aleti olan leg presse http://www.lifefitness.com/static-assets/image/products/commercial/lfstrength/signatureseriessinglestations/lowerbody/CS-SigSingle_FZSLP-hero.png şunlardan 50kg falan normal benim de çok fazla değil gerçi ama bunda 80-90kg yapıyorum normal leg presste 270kg falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 pontipati said: beyler şöyle bi program istiyorum neler lazım acaba? nsfw work out program nsfw dedim http://cdn.cnwimg.com/wp-content/uploads/2013/12/workout.jpg kari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 milyor dolarlar. pontipati said: beyler şöyle bi program istiyorum neler lazım acaba? nsfw work out program nsfw dedim http://cdn.cnwimg.com/wp-content/uploads/2013/12/workout.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 dan abimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar