tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 _Rave said: omuz dışında neredeyse yüzmeyi bıraktığım gibi vücudum.yavaş yavaş anca kaybolmaya başladı omuzlarım.oda yüzmenin efsaneliği işte. pics or Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 _Rave said: Jaegerjaquez said: -Hocam kaç ayda Profesör oldunuz? -... -Kaç kitap okusam sizin gibi olurum? -... -Evde 100 sayfalık bir kitap var her gün onu okusam gelişme olur mu? -Bir arkadaşım söyledi çok kitap okuyunca gözler bozuluyormuş bırakınca da kör olunuyormuş?!.. -Bizim bir araştırma görevlisi abi var o bana bir kitap verdi.Bu kitabı sabahları 10 sayfa ve gece yatmadan önce 15 sayfa okursam 2 senede Yardımcı Doçent olabileceğimi söyledi.. of ne yeto yorum yapmışın jaegar ya. problemim vücutta değil.yüzme saolsun,body building gibi değil.10 yıl spor yapmıyınca anca anca oda sırf omuzlarda cılızlaşma oldu dediğim gibi. body building yapma amacında değilim yani anlıyacağın,sırf omuzlarımı tekrar gğölendirmek istiyorum.aslen zorunlu birazda,bouldering için güçlendirmem lazım özellikle omuzlarımı tekrardan.onu sordum. sana yazmadım ki hacı facete arakdaşın yazdığını c/p ledim toplel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 benim vucudum çok gelişti. biraz ufalsın istiyorum. ne yapmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 31i arttır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Eve bi playstation al onla oyna. Gerisini östrojen halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 sarkma olcak mı şimdi ben kütleyi azaltınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 tiLi said: _Rave said: omuz dışında neredeyse yüzmeyi bıraktığım gibi vücudum.yavaş yavaş anca kaybolmaya başladı omuzlarım.oda yüzmenin efsaneliği işte. pics or moruk sadece bi, yandan mayolu fotom var güncel olan.önden tam anlıyabiliceğin gibi yok mayolu. yandanda sanmıyorum bişey anlıyacağını,göt göbek salmadığım dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 imamizer said: benim vucudum çok gelişti. biraz ufalsın istiyorum. ne yapmam lazım. seni spordan uzak tutacak şeyler bul. wowa başla veya bi yerini sakatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 _Rave said: tiLi said: _Rave said: omuz dışında neredeyse yüzmeyi bıraktığım gibi vücudum.yavaş yavaş anca kaybolmaya başladı omuzlarım.oda yüzmenin efsaneliği işte. pics or moruk sadece bi, yandan mayolu fotom var güncel olan.önden tam anlıyabiliceğin gibi yok mayolu. yandanda sanmıyorum bişey anlıyacağını,göt göbek salmadığım dışında göt göbek salmamışsındır onu demiyorum. yüzmeyi bırakınca başka bi spor da yapmıyosan sadece omuzlarının küçülmüş olması için başta sadece omuzlarında kas olması lazım. o da mantıksız. neyse gereksiz bi yere takıldım. sonuçta küçülmüşsündür de omuzların küçülmesi rahatsız etmiştir. kimi etmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 daha yoğun olarak kas olan bölgenin omuzlar olması muhtemel. kas yüzmediği için vücut çalışmak falan yüzücüler için iyi değildir mesela.değişik bi vücut abi yüzücü vücudu,body buildera göre özellikle. onun dışında tıpatıp aynı değil abi tabikide yüzücü halimle.8-9 yıldır çok çok az spor yaptım.olmaması imkanı yok.ama farkını gözle görülür hissettiğim tek nokta omuzlar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 tiLi said: imamizer said: benim vucudum çok gelişti. biraz ufalsın istiyorum. ne yapmam lazım. seni spordan uzak tutacak şeyler bul. wowa başla veya bi yerini sakatla antreman sıklığını/yoğunluğunu veya set/ağırlık oranını değiştirip sağlıklı bir şekilde spor yaparak hacim küçültülebilir, beslenme ve günlük alınan protein miktarındaki ayarlamalarla da güzel sonuç alınırdı. böyle bi tavsiye bekledim ama işte gelmedi. neden? yeterince kaslı değilsiniz. hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 imamizer said: tiLi said: imamizer said: benim vucudum çok gelişti. biraz ufalsın istiyorum. ne yapmam lazım. seni spordan uzak tutacak şeyler bul. wowa başla veya bi yerini sakatla antreman sıklığını/yoğunluğunu veya set/ağırlık oranını değiştirip sağlıklı bir şekilde spor yaparak hacim küçültülebilir, beslenme ve günlük alınan protein miktarındaki ayarlamalarla da güzel sonuç alınırdı. böyle bi tavsiye bekledim ama işte gelmedi. neden? yeterince kaslı değilsiniz. hıh. lan olm steroid kullanmayan erkek bireyin fazla kaslandım diyceği bi dünya yok. o yüzden komikli cevaplar hıh. atrofiden kolay şey mi var? ne bileyim futbol kariyerime devam ederken şu kaslarımda atrofi istiyorum desen beynimi yorardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 _Rave said: daha yoğun olarak kas olan bölgenin omuzlar olması muhtemel. kas yüzmediği için vücut çalışmak falan yüzücüler için iyi değildir mesela.değişik bi vücut abi yüzücü vücudu,body buildera göre özellikle. onun dışında tıpatıp aynı değil abi tabikide yüzücü halimle.8-9 yıldır çok çok az spor yaptım.olmaması imkanı yok.ama farkını gözle görülür hissettiğim tek nokta omuzlar oldu. bu yüzücüler kısa mesafe uzun mesafe diye ayrılmıyo mu ya? ona bi bakayım ben. bi yüzücü vücududur gidiyo halk ağzında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 steroid kullanan da demez ki fazla kaslandım diye bence zaten fazla kaslanmak için kullanıyor sdfsdfsd hatta bu dünyada yoktur daha fazla kaslandım diyen şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 tiLi said: lan olm steroid kullanmayan erkek bireyin fazla kaslandım diyceği bi dünya yok. şu direk badici kafası ama ya. herkes böyle düşünmek zorunda değil, düşünmüyorda. çoğu badici moar kas! diye kendini paralıyor belki, asla vucudunu yeterli bulmuyorki bu spordaki ego üzerine üretilen tüm argumanların en sağlam çıkış noktası da burası oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ha bi de çok kaslandığım falan yok. arada çaşıt olsun, farklı sorular gelsin, güzide forumumuz aramalarda avantaj elde edebileceği daha ender bulunan bilgilerle dolsun taşsın istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 cevaplar gayet legitti aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 imamizer said: tiLi said: lan olm steroid kullanmayan erkek bireyin fazla kaslandım diyceği bi dünya yok. şu direk badici kafası ama ya. herkes böyle düşünmek zorunda değil, düşünmüyorda. çoğu badici moar kas! diye kendini paralıyor belki, asla vucudunu yeterli bulmuyorki bu spordaki ego üzerine üretilen tüm argumanların en sağlam çıkış noktası da burası oluyor. Diyet yap, spor olarak bol seksten başka bişi yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 tiLi said: _Rave said: daha yoğun olarak kas olan bölgenin omuzlar olması muhtemel. kas yüzmediği için vücut çalışmak falan yüzücüler için iyi değildir mesela.değişik bi vücut abi yüzücü vücudu,body buildera göre özellikle. onun dışında tıpatıp aynı değil abi tabikide yüzücü halimle.8-9 yıldır çok çok az spor yaptım.olmaması imkanı yok.ama farkını gözle görülür hissettiğim tek nokta omuzlar oldu. bu yüzücüler kısa mesafe uzun mesafe diye ayrılmıyo mu ya? ona bi bakayım ben. bi yüzücü vücududur gidiyo halk ağzında. mesafede kısaldıkça daha çok güç uzadıkça daha çok esneklik ister vücut.stillerde de aynı şekilde yani şöyle mesela bizim yüzme ihtisasta kelebek-ve kısa mesafe serbestçiler daha iri,uzun mesafe serbest,kurbağa,sırtüstücüler daha esnek,ince ve suyun altında kendini dahaiyi itebilen tiplerdi. çok az ayrıntısı var heralde bunun.birbirlerinide kendi branşlarında geçemez asla bunlar. zencilerin beyazları tek alt edemediği spor yüzme heralde zaten bu fazla kası ödüllendirmemesi sebebiyle.altetmek bile değil bitane bile yok daha doğrusu olimpik seviyeye gelebilen.okadar müsait değil vücutları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 biraz korelasyona bakim dedim 50 metre ve 1500 metre rekorunu elinde tutanların vücutlarına baktım. bi sk elde edemedim edit: konu yüzmeydi en son bunu yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 imamizer said: tiLi said: lan olm steroid kullanmayan erkek bireyin fazla kaslandım diyceği bi dünya yok. şu direk badici kafası ama ya. herkes böyle düşünmek zorunda değil, düşünmüyorda. çoğu badici moar kas! diye kendini paralıyor belki, asla vucudunu yeterli bulmuyorki bu spordaki ego üzerine üretilen tüm argumanların en sağlam çıkış noktası da burası oluyor. ya hadi diyelim fazla kaslandın bi şekilde kendi isteklerine göre. çözümü aşırı kolay, kas çalışmamak. 2 hafta aradan itibaren sönmeye başlarsın zaten. ne kadar pumpa güvenerek kas yaptığına göre bu hız artar/azalır(bence). ben çalışmak istiyorum bi yandan güç kaybetmek istemiyorum dersen 1-3 tekrarlarda çalışırsın, baya az yersin, baya kardiyo yaparsın. fazla kaslandım? o zaman yapma spor. gidip her gün salonda kendini paralama düzelir. şey gibi, her gün deli gibi koşan adamın fazla zayıfladım napayım demesi gibi? ki bu durumda adam kondisyon için çalışıyo olabilir o zaman legit bi soru olur. ama güç için çalışan kaç kişi var allaşkına çevrenizde. badi yapmadan fazla kaslanmazsın, ne kendine göre ne başkalarına göre. natural birini göster bana badi yapmadan kaslanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 tiLi said: biraz korelasyona bakim dedim 50 metre ve 1500 metre rekorunu elinde tutanların vücutlarına baktım. bi sk elde edemedim edit: konu yüzmeydi en son bunu yazarken http://cdn.24.co.za/files/Cms/General/d/944/71e384a30acd4dc190192a3c1e382b14.jpg hangisi 50 hangisi 1500 metreci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 kırmızılı uzun mesafe ,sarışın kısa mesafe gibi görünüyor. hatta kırmızı speedoluda tam bir sırtçı tipi var sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 alttaki 50metreci gibi geldi banada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 gerçi aynı teknikmi oda önemli.serbest 50-1500 metremi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar