tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 protein tozunun tek işe yarayacağı grup vejeteryan veganlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Babamı kaldırırken omzumu sakatladım sanırım :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 tiLi said: protein tozunun tek işe yarayacağı grup vejeteryan veganlar heraldevejeteryana iyi de vegana yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Yaramaz derken? Teknik olarak bi veganın kullanmaması lazım sütten üretiliği için, laktovejeteryanlar falan kullanabilir ama. İnsanın diğer hayvanlara üstünlük kuracak şekilde evrimleşmesinin yegane nedenlerinden biri olan eti tüketmemek de resmen gen havuzuna ihanet O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 vegana aminoasit diycektim. burda yok da amerika'da ingiltere'de bulk olarak ucuza alabiliyosun amino. vegan olsam kullanırdım veganlara helal olarak üretiyolarmış nası bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Veganlarla alakalı şöyle bir şey var. Mesela adamın çocuklugunda çok sevdiği bir hayvanını kesip yemişlerdir adam vegan olmuştur onu anlarım. O ayrı bir şey. Mesela eti sevmez yağın kokusunu midesi kaldıramaz o da belki anlanabilir bir şey. Bazıları yiyemiyor. Ama emin olun arkadaşın dediği et yiyebildiğimiz için bu hale gelebildik. Bu arada hayvansal ürünler dışındaki proteinlerin hiç biri protein değil adam gibi onu da söyleyim. Her şeyi gerekli kadarını yiyin. Bakın ben bile et tüketimimi azalttım çünkü çiğe yakın yiyorum artık inanılmaz yetiyor. Her gün 2 avuç çiğe yakın et yiyorum akşamları gayet yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 neyden azalttin her gun iki avuc ete? butun deve mi yiyodun her gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 olm et yemeyi cips yemeyle bir tutmayın pahalı lan. her gün iki avuç et günlük 40tl demek sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 türkmenistanda etin kilosu 5 tl e denk geliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Günde 350 gr kırmızı et 12-13 lira, ayda 400 lira yapar en fazla. Ki tavukla çeşitlendirirsen 250-300e falan iner o. JJ olmaya çalışmıyorsan götürür bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 200 gr et yiyemicem mi lan her gün 2 avuç hemen hemen o kadar denk geliyor. Bu arada bu et normal fonksiyonlarını sağlaman için gerekli. Spor yapmaya başladığımda tuzsuz lor + muz + tarçın özel karışımım tekrar piyasaya çıkarrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Of lor + muz ölümcül karışım ya boğazdan inmiyor aşağı. Sulandırmak lazım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Tuzsuz lor olacak o zaman olur. Zaten macun gibi ezeceksin o zaman yenir. Şekersiz tarif bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ben birazcık yoğurtla karıştırıp öyle yiyorum loru. öteki türlü kum gibi yapışıyor insanın boğazına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Jager'in tarif süper bu arada, kahvaltılarımda zaman ve bulaşıktan kar ediyorum. Modifiyeli kendi tarifim: 4 yumurta (sarı beyaz kasmıyorum hepsini atıyorum), yulaf, azcık süt doku versin diye, tarçın ve hindistan cevizi tozu. Tatlı sevimli besleyici çıtır bir omletle güne merhaba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 abi avuçla et naısl oluyor lan kuş başı desen zaten onu pişirdin mi protein diye bir şey kalmıyor 3 et 2 balık 2 tavuk gitmeye çalışıyorum da tavuk tavuk değil balık mevisimi değil yemek işi çok yoruyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 elma said: Jager'in tarif süper bu arada, kahvaltılarımda zaman ve bulaşıktan kar ediyorum. Modifiyeli kendi tarifim: 4 yumurta (sarı beyaz kasmıyorum hepsini atıyorum), yulaf, azcık süt doku versin diye, tarçın ve hindistan cevizi tozu. Tatlı sevimli besleyici çıtır bir omletle güne merhaba! bu güzelmiş aslında. peki tarifin orjinali nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 sanssizsansli said: türkmenistanda etin kilosu 5 tl e denk geliyomuş. Gaz su bedava ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 supplement olmadan olmuyorcular icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 türkmenistan da etin kg su 5 tl olsa ne olur ya türkmenistan sonuçta orası haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Bu istanbuldaki gd akademiye giden var mı forumdan ? Bu bayram tatili sonrasında gün atlamaya es geçmeye bahaneler üretmeye başladım buddy kafası ile toparlamam hızlı olur belki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Sophie ablanın Alanyayla imtihanı http://www.youtube.com/watch?v=M4-nmudpPOo&list=UUZSLWO8n3fVqj9jYkhXbbkw&index=4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=66fWgpuCb-w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 holy shit fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 olm millet mal amk salonda elemanın biri geldi abi ben danabol aldım 4 kutu su tutuyomuş galiba nası kullanıyım bunu diye sordu sfsdfsdfsd anlamadım ilk supplement mi var lan danabol diye düşündüm pembe kutu diyo ahahaha sanki her steroidi ezbere biliyoz kutularıyla sonradan dank etti kafaya, çükütolar taşaklar üzülüyo tabi sonra böyle bilip bilmeden kullanınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar