Fistan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2024 günde 30dk koşu, dumble ile kol omuz, barfiks, bench press, squat falan takıl işte olur 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2024 Ya omzumu sakatlamıştım geçmiyor bi türlü çok üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2024 Abi yazdiklarimi yap haha. Alkol ara siraysa cok farketmez ama gunde 3 4 bira iciyorsan o sorun. Cunku su an 3 4 birayla kilo almiyorsan o yetersiz beslendigindendir. Spor yapip kas kutleni arttirmak istediginde makrolarinin icinden gecer 3 4 biranin kalorisi. Yuksek alkollu ickiler iciyorsan (votka mesela) onlarin sikintisi da benzer. Bir de kaynagindan emin degilim ama alkol vucuttan atilana kadar yag yakamiyordu sanirim vucut. Oyle de bir etkisi var. Uyku kaliteni de kotu etkiliyor ve bayagi deney var uyku kalitesi dusuk olanlarin kaliteli uyuyanlara gore daha az yag yaktigini ya da dah fazla yag tuttugunu gosteren. Dogrudan ve dolayli olarak zarari var yani alkolun. Ote yandan ben de ara sira bir iki bira, bir kac kadeh sarap, rom vs. iciyorum ve vazgecmem icmekten de ama sirf bu yuzden %15 altina dusuremeyecegimi de biliyorum yag oranimi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2024 Akhlaur, 29.02.2024 19:38 tarihinde dedi ki: Ya omzumu sakatlamıştım geçmiyor bi türlü çok üzülüyorum. Benim de omzumda bir bokluk var (bench presste iyi isinmadan biraz agir girmistim) ve aylardir gecmiyordu. Ocak ortasinda fitigim tetiklendi, bir aydir falan dogru duzgun antreman yapamiyorum (gecti gerci de korku geri dondu) ve omzumdaki agri gecti shdjgj Yarin gidip programli bir sekilde kendi basima calismaya geri donecegim. Hatam haftada 4 gune cikarmak ve hayvan gibi squat deadlift abanmak oldu PT’den gaza gelip. 36 yasinda adamim, recovery 22 yasindaki gibi degil diyorum. YOK YOK YAPARSIN diyor. 3 gun ust uste antreman yaptim gotu basi dagittim. Bilgili cocuk ama iste ikna edemedim genc gostersem de artik genc olmadigima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2024 Benim çocukta aynı ya, olm diyorum benim o kadar kolay olmuyor o iş. Abi hallederiz ben ayarlıcam diyo. Yine iyi dikkatli okuyup araştırıyor saçma iş yaptırmıyor ama anlayamıyor. Diyorum çok yorgunum günlerdir uyuyamadım falan, abi sen normalde bu hareketleri yapardın bugün niye yorgunsun. En son omzum sakatlandı onunla uğraşıyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 Akhlaur, 29.02.2024 19:38 tarihinde dedi ki: Ya omzumu sakatlamıştım geçmiyor bi türlü çok üzülüyorum. Akhlaur, 29.02.2024 22:07 tarihinde dedi ki: Benim çocukta aynı ya, olm diyorum benim o kadar kolay olmuyor o iş. Abi hallederiz ben ayarlıcam diyo. Yine iyi dikkatli okuyup araştırıyor saçma iş yaptırmıyor ama anlayamıyor. Diyorum çok yorgunum günlerdir uyuyamadım falan, abi sen normalde bu hareketleri yapardın bugün niye yorgunsun. En son omzum sakatlandı onunla uğraşıyoruz işte. Ev arkadaşım PT ile başlayıp hep kilo aldı hep kas yaptı uzun bi süre PT devam ettikten sonra kendi çalışmaya geçti. Kendi çalışırken omuz fazla yüklenmiş sakatlamıştı. Geçer dedik krem sür dedik sardık ettik bi türlü geçmedi. Gitti MR çektirdi, baya sıkıntılı bi şey çıktı, üstüne sinir sıkışmaları çıktı boyunda, ağırlık ağırlık derken öldürecekmiş neredeyse kendini. Diyeceğim o ki eğer 1 hafta 10 güne geçmediyse bi MR çektirmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 burda biri bana demisti PT ye ne gerek var mal misin salona git calis diye pt yi biraktim salona yazildim 1 ay icinde omzu sakatladim pro degilseniz tek basina idman sikinti beyler/bayanlar/vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 pascalnouman, 01.03.2024 11:49 tarihinde dedi ki: burda biri bana demisti PT ye ne gerek var mal misin salona git calis diye pt yi biraktim salona yazildim 1 ay icinde omzu sakatladim pro degilseniz tek basina idman sikinti beyler/bayanlar/vb Ben demiştim de o senin enayilik olmuş biraz abi sörry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chicagolu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Pt ile çalışınca kulaklık takılmıyor, zaten ağır calısıp kulaklıkla gaza gelip deadlift yapmıcaksam ne isim var spor salonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 salonda genelde prostat muzikler calindigi icin mecburen kulaklik takiyor insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 1.86 89kg salon fiyatları şaka gibi olmuş. evde çalışmaya başladım ağırsağlam başlangıç videosuyla. kas kütlesimi kalmamış kaslarmı zayıflamış nedir ağır kaldıramıyorum resmen 35kg üstü imkansız, şınav 6 maks barfiks sıfır evcet koca bir sıfır çekemedim kendimi yukarı 1 kere bile başlangıç ağırlıkları o sayıyı yapabildiğin maks ağırlıktamı olmalı yoksa bu sayıları çok çok zorlanmadan yapabildiğin ağırlıkmı olmalı başlangıç için ? bu sayılar ok mi sizce eklemek istediğinz varmı buraya ? -Squat 5x5 = 20 25 kg ok -Bench Press 5x5 = 30 - 35 kg ok -Overhead Press 5x5 25 kg maks -Barfiks 5x5 (barfiks sıfır ) -Deadlift 1x5 = 40kg ağırlığım var yapabiliyorum (sanki 50-60 yayapılabilir gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 rezistans bandiylan omuzlari isitmadan baslama derim ayrica yalniz caliscaksan hic zorlama kendini az agirlik cok tekrar da is yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Tamamdır az ağırlık çok tekrar o bantlar tek kullanımlık değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Değil canım. Her seferinde koparıyorsan bandı bi tık daha güçlüsünü kullan asdad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Kopmaz yani şaka yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 5cm *5mt olanlardan 2 kutu aldım uzun süre yeter herhalde kaslar kuvvletnene kadar. tam olarak nerelere çekmeli bunları tüm omuz kol hizasi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chicagolu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 bel ağrısından 1 ay bıraktım fitnessı, sonra geri döndüm ve creatine sayesinde inanılmaz verim yakaladım derken.. Miami sahilindeki sivri sinek mi neyse artık ürtikere bağladı vücudum. yani sadece kollarım ve omuz kısmım deli gibi 9-10 tane şişmiş aynı bölgedeki kızarıklıklar. diyeceğim moral motivasyon yerle bir etti 4 gündür iz kalmasın diye ne kremler kullanıyorum. puma ile gelecek gerilmeden dolayı spora gidemiyorum ve yaraların gözükmemesi için uzun beyaz tshirtler giymeye başladım. ah dostlar sağlık gidince para mal mülk hiç bişey yapamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 sağ omuzda şınav çekerken ya da butterfly'da ağrı oluyor yük kaldıramıyorum kendi başına geçer mi bu 3ayda sadece azalma oldu diğer hareketlerde bi şey olmuyor gideyim mi bunun için doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 kalsifik tendinit filan olabilir, direkt git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 omuz kanseri olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Benimde 2 3 ayda geçmeyen omuz ağrım olmuştu. Mr dan bakalım dedi doktor makine çok küçük diye girmek istemedim çokta büyük ağrı değildi. Sonra açma germe yaptım sürekli geçti.Dene istersen belki çare olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 1 seneyi buluyormuş tamamen geçmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 kim diyor neyin geçmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Çok yaygın bir sakatlanma biçimi, yalnız omuzda 10 küsür küçük kas grubu var. Herhangi birisi olabilir. Bende de özellikle dips ve shoulder press gibi hareketlerde oluyordu, özellikle dipste canım çok yanıyordu. Spora belim (trademark) yüzünden tekrar ara vermek zorunda kalınca omzum normale döndü. 9-10 ay falan katlandım acısına, doktora da gitmiştim, "ağırlık kaldırma" demişti, o yüzden dinlememiştim sdf 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar