Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Abi benim kafam karıştı. Şunu belirteyim ben 2002'den beri aslında ara ara yapıyorum bu sporu, birçok harekette kendi vücut ağırlığım kadar ağırlık kaldırabiliyorum çok amatör değilim ama amatörüm. O yüzden tek parça program çok ağır geliyor bana çünkü 70 kiloyum 70 kilo bench press ağırlık kaldırabiliyorum. Bu sebeple 2 ye sonra 3 e sonra da akşam gidemediğim için dörde böldüm. Daha doğrusu var ise yönlendirdiğiniz şekilde uygulama yapabilirim. Birde Cuma günleri gidemiyorum. Çok teşekkür ederim okuyup yorum yaptığınız için kendim işin içinden çıkamıyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?32,7653243,page=197#msg-8473303 Zamanın kısıtlı problem orada minimum zamanda maximum overall performansı fullbody ile alırsın. ps : alternate edilen hareketler (ohp/bench) 1 hafta ohp/bench/ohp diğer hafta bench/ohp/bench. Yeni değilmişsin güçsüz düşündüğün kas gruplarına birer hareket ekleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Yani vücutta değişim hissedebiliyorsan sıkıntı yok bence, onun dışında ben de tıfılım ama tüm vücut çalışıyorum ve çok basic şekilde de değil. güzel ısınma ve soğuma + az bişi masajla hallediyorum ertesi günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Pazartesine chin-pull up / db curl çarşambaya dips / standing rear delt fly cumaya chin-pull up / hammer curl eklersen yeterli sürede bitirirsin sanırım. Bu arada base programda upper 1 kg lower 2kg artacak her sonraki yapışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Ağır kaldırdığı takdirde Greyskull ya da StrongLifts tarzı programlar uzun oluyor yalnız. Çünkü düşük ağırlıkla başlayıp arttıra arttıra max. ağırlığa doğru gidiliyor. Ben mesela base programı yapıyorum sadece ve yalnızca 40kg bench press'im: 1x10 (20kg) 1x5 (30kg) 2x5 (40kg) 1x5 + (40kg) 70kg bench press yapan birisi 7-8 set falan yapacak demektir bu. 15dk sadece bench press sürer. Squat belki ondan da fazla. Üstüne ekstraları ekleyince 40 50dk'yi geçer tüm antreman kolaylıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Bir de eve ağırlık alıp salonda vaktin yetmeyen ama evde yapabileceğin şeyleri evde de yapabilirsin. Ben çoğu dumbell hareketini evde yapıyorum. 25kg ağırlığım var. Tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Adamın linklediği göğüs günü full bench üzerine kurulu 70kg bastığını söylüyor warmup olayı onlar için de geçerli eğer onları yetiştiriyorsa bunlarında altından kalkması lazım. Tek sıkıntısı neredeyse ağırlığında intermediate seviyeye gelmiş bench için eğer bulk yapmazsa lp şekilde ilerletemez en azından benchi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Sorieno; hocam yazdığın programı 4'e bölecek olursam hangi günleri birleştirmem gerekiyor. Dediğini yapacağım. ad3m; hocam TRX'mi tavsiye ediyorsunuz? Birde aşağıdaki cümlelerinizi anlayamadım. "ps : alternate edilen hareketler (ohp/bench) 1 hafta ohp/bench/ohp diğer hafta bench/ohp/bench. Yeni değilmişsin güçsüz düşündüğün kas gruplarına birer hareket ekleyebilirsin." "Tek sıkıntısı neredeyse ağırlığında intermediate seviyeye gelmiş bench için eğer bulk yapmazsa lp şekilde ilerletemez en azından benchi." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Hocam bunu da düşünmüştüm olmadı bu yola girebilirim, ilginize teşekkür ederim. deadwoll said: Bir de eve ağırlık alıp salonda vaktin yetmeyen ama evde yapabileceğin şeyleri evde de yapabilirsin. Ben çoğu dumbell hareketini evde yapıyorum. 25kg ağırlığım var. Tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 TRX'i ben yapıyorum off day'lerde. Bana yazdıydı o linklediği post'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Def sana gönderdiğim programda bench/press (alt) diyor ya onlar 2 ayrı hareket birisi Bench press birisi Over head press.O program haftada 3 gün yapılan beginner Linear Progression (LP) yani her bir sonraki harekette kaldığın ağırlığı arttırarak devam ediyorsun. Yani templatee bakaraktan Pzrt Bench (10kg) Squat (10kg) Çarşamba OHP (10kg) Deadlift (10kg) son set 10 tekrar yaptın Cuma Bench (11kg) Squat (12kg) yaparken 2. hafta Pzrt OHP (11kg) Squat (14kg) Salı Bench (12kg) Deadlift (14kg) Cuma OHP (12kg) Squat (16kg) yapacaksın. 1x5+ dediği sette yapabildiğin kadar yapacaksın eğer 10 tekrar çıkartırsan bir sonraki seferde 2x arttıracaksın yani üst için 2 alt için 4kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Adamın kafasını bozdunuz bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Ulan alternatif sunuyoruz ne istiyorsa yapsın ne en haklı adammışsın sen yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Hocam ikinize de ayrı ayrı teşekkür ederim. İlgilendiniz vaktinizden harcadınız. Gerilmeye gerek yok iki yorumda bende bir ufuk açtı. Görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Rica ederim. Bu arada 2. haftaya salı yazmışım çarşamba olacak o. İyi kaslanmalar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Ya ben şeyi soracağım, 4. haftam başladığımda da 92 kg idim; şimdi de 92 kg'yim. Her gün 100+ gram protein, düzgün yağ ve sağlıklı karb yiyorum. Taş çatlasa 2 kere falan fast food yemişimdir hatta. Ağırlıklar falan düzenli olarak artıyor, dolayısıyla kas kütlemin arttığını düşünüyorum. Yalnız vücudumdan zerre yağ gitmemiş gibi hissediyorum. Kıyafetlerim omuz ve göğüsten daha dar geliyorlar ama pantolonlarımda durum hala aynı. (Başladığımdan beri fotoğraf çekiyorum 4-5 günde bir, karnımın üzerindeki kaslar belirginleşmiş, omzum genişlemiş, göğsüm şekle girmiş, kollarım kalınlaşıp şekle girmiş, üçgen görünüyorum tekrar :P) E yağ gitmediyse ve kas kütlem artıyorsa ben 1 aydır nasıl aynı kilodayım? Creatin'in su tutucu etkisi olduğumdan daha ağır çıkmama falan mı yol açıyor nedir? Bu arada 4 haftadır haftada 3 gün TRX, 2 haftadır da haftada 3 gün TRX + 3 gün Greyskull LP base program yapıyorum. Ara sıra da yürüyüşe falan çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Senin durumunu bilemem fakat creatin 2+kg su tutabilir vücutta dozajına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 deadwoll said: E yağ gitmediyse ve kas kütlem artıyorsa ben 1 aydır nasıl aynı kilodayım? Sorunun cevabı kendisinde var zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 O mantikla vucudumda gozle gorulur bir degisim olmasi gerekiyor iste :). Keske ilk baslarken mezurayla olculerimi alsaydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 olm ben mezura alcam bulamıyorum yok baya bildiğin yok nerde satılır ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 düzenli mezura ölçüsü ve fotoğraf tutmak gerekiyor. kilo çok yanıltıcı, kreatin felan ayrı tutuyor da vücudun sadece kendisi bile farklı su / dışkı atma evrelerine göre + - 2 kg farkedebiliyor gün içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 internette her sitede var abi.. eczanelerde olabilir..avm lerin cocuk bebek esyalari satan magaza bolumlerinde olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 2kg sıçabildiğini iddaa eden bir arkadaş vardı doğru söylüyormuş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 senko said: olm ben mezura alcam bulamıyorum yok baya bildiğin yok nerde satılır ki :) AHAHAHAH HAHASHDKJAHSKDJh http://www.hepsiburada.com/singer-200-90-mezura-150-cm-pm-evsin20090 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 anneler biliyor genelde o tip şeylerin nerede bulunacağını. varsa tuhafiye, yoksa semt pazarı, o da yoksa bir milyoncularda bulunur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar