Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hiit'nin en kötü psikolojik yanı o maalesef, alışınca standart çalışmalar hiç bir şey katmıyor gibi geliyor hiit yorgunluğundan sonra. ama büyümek için en ideal yol mahalle abisi gibi 2'şer dakika set aralarıyla ağır kaldırmak. net yani.

Rasmon said:

vucudumu çekip göndersem nasıl bir spor yapmam gerektiği konusunda öneride bulunur musunuz?

at bakalım.
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

senin işin darphane tarafındamı yoksa sürekli müşterilerimi geziyorsun?
Gel bizim salona hiitlere sokaayım seni.

musteri geziyorum, cok nadir darphane tarafinda oluyorum.

yenisahra metro'nun orda bu spor salonu var, spora diye ona gidiyorum firsat buldukca.
Mesaj tarihi:
şuan hedefim sixpack olmasa da göbekten kurtulmak. Sporu bırakmış eski sporcu vücudu gibi oldu vücudum hemde yaşlısından.
82kg iken çok iyi hissediyordum 74 e kadar düştüm mutlu olamadım 77 civarında dolanıyorum şu an.
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

şuan hedefim sixpack olmasa da göbekten kurtulmak. Sporu bırakmış eski sporcu vücudu gibi oldu vücudum hemde yaşlısından.
82kg iken çok iyi hissediyordum 74 e kadar düştüm mutlu olamadım 77 civarında dolanıyorum şu an.

71 oldum gobek is small but still there :(
tatil donusu bi 68 olurum diye tahmin ediyorum. O zamana gider ins gobek.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Yani cok kaslanmak degil de brad pitt in fight clubdaki hali gibi olmak istiyosun

fight club değil truva.
Bayramdan sonra tatil dönüşü ağırlık yapıcam bende karar verdim.
Şimdi sabahları koşu, SOnra bodyweight. Minimum 5 antrenman yapmam lazım.
Mesaj tarihi:
Stringray said:

hiit'nin en kötü psikolojik yanı o maalesef, alışınca standart çalışmalar hiç bir şey katmıyor gibi geliyor hiit yorgunluğundan sonra. ama büyümek için en ideal yol mahalle abisi gibi 2'şer dakika set aralarıyla ağır kaldırmak. net yani.

Rasmon said:

vucudumu çekip göndersem nasıl bir spor yapmam gerektiği konusunda öneride bulunur musunuz?

at bakalım.

Bu akşam göndericem.
Mesaj tarihi:
Abi karın için ne önerirsiniz standart programın dışında spor yada egzersiz.

Standart programımda;(haftada 3)
15*3 Abdominal crunch (60 kg.)
15*3 Crunch
15*3 Leg raise
15*30 sn Plank
Bu programda karma çalışma var diğer çalışmaları yazmadım

Ekstra program: (haftada 1)
25 dk koşu
20 dk cross
25*3 Abdominal crunch (60 kg.)
25*3 Crunch
25*3 Leg raise
25*30 sn Plank
15 dk bisiklet

Spor olmayan günlerde evde

Bunu

Bunu

Ama yine karının üst bölgesinde uyuz eden ince bir yağ tabakası var ve gelişim göstermiyor. Nasıl bir değişikliğe gitmeliyim? Tekrar sayılarını mı arttırayım, seti mi arttırayım yada günlük koşumu ekliyeyim? Yada ekstra bir spor olabilir (yüzme , MMA vb) ne önerirsiniz?
  • Yeni Oluştur...