RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 senko said: bayramdan sonra hardcore KAS giricem. bunun için yemek yeme stilini komple değiştirmen lazım senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 vucudumu çekip göndersem nasıl bir spor yapmam gerektiği konusunda öneride bulunur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 kuvvet zor artıyor ve çok yavaş ilerliyor çalışmış gibi hissetmiyorum çoğu zaman. %9 hedef zaten ama ulaşılamıyacak :D %12 olsam süper olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 hiit'nin en kötü psikolojik yanı o maalesef, alışınca standart çalışmalar hiç bir şey katmıyor gibi geliyor hiit yorgunluğundan sonra. ama büyümek için en ideal yol mahalle abisi gibi 2'şer dakika set aralarıyla ağır kaldırmak. net yani. Rasmon said: vucudumu çekip göndersem nasıl bir spor yapmam gerektiği konusunda öneride bulunur musunuz? at bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 definasyon sucks 120kg gödrüm ve çok mutluyum 6pack çok bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 ben bi salsam cok rahat 90ı gorurum 3 ayda ama ordan definasyona kim girecek o belli degil iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Dragonfire said: senin işin darphane tarafındamı yoksa sürekli müşterilerimi geziyorsun? Gel bizim salona hiitlere sokaayım seni. musteri geziyorum, cok nadir darphane tarafinda oluyorum. yenisahra metro'nun orda bu spor salonu var, spora diye ona gidiyorum firsat buldukca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 şuan hedefim sixpack olmasa da göbekten kurtulmak. Sporu bırakmış eski sporcu vücudu gibi oldu vücudum hemde yaşlısından. 82kg iken çok iyi hissediyordum 74 e kadar düştüm mutlu olamadım 77 civarında dolanıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Yani cok kaslanmak degil de brad pitt in fight clubdaki hali gibi olmak istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Dragonfire said: şuan hedefim sixpack olmasa da göbekten kurtulmak. Sporu bırakmış eski sporcu vücudu gibi oldu vücudum hemde yaşlısından. 82kg iken çok iyi hissediyordum 74 e kadar düştüm mutlu olamadım 77 civarında dolanıyorum şu an. 71 oldum gobek is small but still there :( tatil donusu bi 68 olurum diye tahmin ediyorum. O zamana gider ins gobek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 adi uzerinde.. vucut gelistirme!! imperativo olani abi.. cok sismeyin ne olur inflak edecekmissiniz gibi oluyor sonra kasi sevmiyorum erkekte, saygim sonsuz tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Çok şişme kısmı forumun %99 u için hayal zaten. Hatta insalığın olarak değiştirebiliriz bu kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 bilemiyorum ya ne kaslar gordum icinde adam yoktu ne adamlar gordum disi kas dolu? it rhymes (not?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 geçen bir set biceps curl fazla yapmışım çok şişti, çok kötü duruyo beyler lütfen yardım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 kızlar sevsin diye yapmıyoruz gidin burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 ne icin yapiyosaniz yapin abi tabii ki saygim sonsuz dedim ya lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 damarda şişiyormuyuz genler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 tamam tamam üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Esh said: Yani cok kaslanmak degil de brad pitt in fight clubdaki hali gibi olmak istiyosun fight club değil truva. Bayramdan sonra tatil dönüşü ağırlık yapıcam bende karar verdim. Şimdi sabahları koşu, SOnra bodyweight. Minimum 5 antrenman yapmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Buranın en yetkili abisi kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 benim, ne vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Yaa bizim bir vücut var da gelişmiyor. Nasıl geliştiririz bunu? Hazır gelişmişinden alsak olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 hazır elişmişin ömrü kısa oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Stringray said: hiit'nin en kötü psikolojik yanı o maalesef, alışınca standart çalışmalar hiç bir şey katmıyor gibi geliyor hiit yorgunluğundan sonra. ama büyümek için en ideal yol mahalle abisi gibi 2'şer dakika set aralarıyla ağır kaldırmak. net yani. Rasmon said: vucudumu çekip göndersem nasıl bir spor yapmam gerektiği konusunda öneride bulunur musunuz? at bakalım. Bu akşam göndericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Abi karın için ne önerirsiniz standart programın dışında spor yada egzersiz. Standart programımda;(haftada 3) 15*3 Abdominal crunch (60 kg.) 15*3 Crunch 15*3 Leg raise 15*30 sn Plank Bu programda karma çalışma var diğer çalışmaları yazmadım Ekstra program: (haftada 1) 25 dk koşu 20 dk cross 25*3 Abdominal crunch (60 kg.) 25*3 Crunch 25*3 Leg raise 25*30 sn Plank 15 dk bisiklet Spor olmayan günlerde evde Bunu Bunu Ama yine karının üst bölgesinde uyuz eden ince bir yağ tabakası var ve gelişim göstermiyor. Nasıl bir değişikliğe gitmeliyim? Tekrar sayılarını mı arttırayım, seti mi arttırayım yada günlük koşumu ekliyeyim? Yada ekstra bir spor olabilir (yüzme , MMA vb) ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar