tiLi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 abi ne beslenmesi. beslenme zaten düzgün olmak zorunda da adamın antrenmanı yanlış tamamen. yağlı ve kassız olmak için uğraşmış. iyi kondisyon yapmış ama ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Dragonfire said: terlemem daha da arttı. Şu HR bileklik gelsede ölçsem kendimi bi geceleri gündüzleri iyi olacak. ne gerek var böyle şeylere. on saniye ölçüp altıyla çarpıyorsun işte nabzını ya da altı saniye ölçüp on ile. spor yaparken bile ölçüyorum ben dinlenme aralarında, kızlar için para tuzağı bunlar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 uykuda nasıl ölçeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Dragonfire said: şimdi dün hiit yaptık yine haftalık dersimizi ve yine ölüm gibiydi. 5x 30sn squatjump 30sn highknees 30sn dinlenme 5x 30sn burpee 30sn punch/uppercut 30sn dinlenme 5x 30sn splitlaunch 30sn jumpingjack 30sn dinlenme 5x 30sn pushup 30sn mountainclimber 30sn dinlenme 5x 30sn combocrunch 30sn russiantwist 30sn dinlenme her 5 set tamamlandıktan sonra 1,5dk dinlenme. Antrenman sonunda yerler terden göl olmuştu. enerjimi sonuna kadar tükettim şimdi ağrılarla başbaşayım. Ama ilginç bir şekilde böyle antrenmanlar daha çok haz veriyor. bunları daha az yapsan gece terlemesi azalabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Dragonfire said: uykuda nasıl ölçeyim? gece ölçmenin bir mantığı yok, gece terlemesinin çok fazla nedeni oluyor. nabzının hızlı ya da yavaş çıkması neden değil semptom olacak bulsan bile. uyku klinikleri vs var ama doktora gidiyormuşsun zaten o seni yönlendirir ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 hem kas yapayım diyonuz hem paso cardio yapıyonuz nası olcak bu iş proteinde almıyosunuzdur siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 bi zayiflasak sonra kasi da yapcaz gobek gitsin bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 bulk yapın sonra cut yapın sonra jaq ı döveriz birleşirsek eğer teamwork olmazsa yapamayız ama big boss sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 peki abi siz daha iyi bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 şimdi o hiit haftada 1 gün sadece. Onun dışında uykuda ölçmenin mantığı uykuda ritimi bozacak hızlanma varmı diye bakmak ki zaten normal olarak ta HR ölçeceğim aletle. Doktor zaten o ilacı verdi. Benim antrenman programını bi revize etmem lazım. Kollar ve göğüs şişmiyor, göbek sertleşsede oradaki yağ gitmiyor. %9 yağ görmek benim için minimum 2 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Jaegerjaquez said: hem kas yapayım diyonuz hem paso cardio yapıyonuz nası olcak bu iş proteinde almıyosunuzdur siz her mesajımda aynı şeyi diyorum ne zamandır. demediysem de yazıp silmişimdir. kardiyo tabusu yıkılmıyor abi sağlam yerleşmiş kökleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 o konudaki sıkıntı çoğu kişinin eş zamanlı olarak yağ kaybedip kas kazanabileceğini sanması. öyle bir olay yok, cut yapıyorsan şişme beklemeyeceksin olanı koruyayım yeter diyeceksin. kas kazanayım diyorsan cardio kısıp iyi beslenip biraz da yağlanmayı göze alacaksın. olay cycle halinde gitmek yani eş zamanlı yapmaya kasmak değil, bunu yapmayınca yerinde sayıyorsun o da moral bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Ben de bi türlü göbek gitmiyor kas olmuyor diyordum, bıraktım yediğime dikkat etmeyi. Hayvan gibi yiyorum şimdi. Kas oluyor göbekte duruyor ama yağlı gibi değil yiyince şişiyor değişik bişey oldu. Sanırım bi nevi bulk yapıyorum, spor yapa yapa da bi şekilde gidecek eninde sonunda o göbek. Şu geçtiğimiz 12 ayın 7 8 ayı falan düzenli olarak yaptım, bi sene sonra istediğim kıvama gelirim diye başlamıştım ama sanırım bi sene daha vermem gerekecek. Gerçekten uzun zaman vermek gerekiyor, hele salona gidemiyorsanız benim gibi. Hayvan gibi yiyorum derken yemek yiyorum, tatlı falan çok yemiyorum yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaja cilit bang reklamı gibi başlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Jaegerjaquez said: peki abi siz daha iyi bilirsiniz ulan herifi bile bezdirdiniz asdasfa bi göz var izan var arkadaş şu herif ne diyosa yapın amk az herşeye bilirkişi olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 senko said: abi gobek gidiyorda gecen sayfada arkadasin dedigi gibi bir yere kadar gidiyor 2 sene once 2haftada bir yari maraton cikarip, 200km bisiklet surup oyle hardcore spor yapiyordum 66ya kadar dustum ama gobek vardi, o flat hale hic getiremedim. simdi yine 74lere ciktim, inmeye calisiyorum 70in altinda. diyetisyene gidiyo musun? kafana göre mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 kafama göre de. düzenli beslenmeye çalışıyorum yine de. min carb alıcak şekilde yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ben de pazartesi hardcore bir şekilde yeniden dönücem de, her ne kadar çevremdekiler bişi değişmedi sende yiaaa dese de kaslar eridi gitti, kilo da net aldım yani. 1 seneye yakın aktif spor yapmadım banka sağ olsun. şimdi bankadan ayrılıyorum, bir süre boşluğum da olacak, o arada hemen adaptasyon sürecini halledeyim diyorum. diyetisyene vs. de mi gitsem diyorum, artık iş hayatım daha dengeli olacak çünkü (umarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Clenbuterol temin eden var mı? (Uzatmadan soruyorum, riskini ideal dozajını off-timeları falan her şeyi okudum, nasihatı ona göre verin.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 spitney bears a mi ozendin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Ya hayvan gibiyim, irade ile veremiyorum, sırf eklemlerimi patlatmadan spora başlayabilmek için bile 20-30 kilo vermem gerekiyor, o yüzden destek arıyorum. İnternetten HEMENŞİMDİSUPLEMENTZAYIFLAYAĞYAK.COM.GEN.TR sitelerden de almak istemiyorum, yarısı sahte yarısı zehir. Tanıdık veya öneri varsa ona göre alayım. Kontrollü dozajlarla 1-3 ay kullanıp bırakacağım, 2 hafta on / 1 hafta off gibi rotasyonlar yapacağım falan ama istiyorum her türlü sonuç olarak. KANKA KALBİ ELİNE ALIRSIN falan giriş seviyesi yorumlar gelmesin diye yazdım parantezi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 obez olup da iradeyle kilo veremiyorsan clen den medet ummak hic dogru olmaz yanlız. Kalbi eline almazsın belki ama şu yaz günlerinde terlediginle cektigin basagrinla falan kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 o paragrafı yazmasaydın nasihatçiler gelmeyecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 jager i uzgun kaslı yapmissiniz pes valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar