Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 izlemesi zevkli ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 abi bu ne, efsane olmuş resmen ekrana para fırlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 @lyv ani senkonun ornek tam olarak onu yazarken aklimda olan seydi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Amerikan cizgi karakterlerinin kullanildigi Alman ismarlamasi propaganda filmini ornek veriyorsunuz. Oyunun tarziyla da alakasi yuzde iki felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 O dönemde pek de fazla Fransız çizgi filmi olduğunu sanmıyorum. Amerika varken Fransa nereden aklınıza geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Lyv said: Amerikan cizgi karakterlerinin kullanildigi Alman ismarlamasi propaganda filmini ornek veriyorsunuz. Oyunun tarziyla da alakasi yuzde iki felan. Tamam abi amerikan olsun, eski boktan disney tarzi iste. Bak mesela oyunun tarzi sununla ayni; https://www.youtube.com/watch?v=BBgghnQF6E4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 aha bunlar işte çok korkunç ya, korku filmi gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 abi fransiz cizgi filmi diyen sensin 2 post sonra taam yeaaa amerikan olsun diyorsun. anlamiyorum ben seni. oyun guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Dogrudur, aklimda hep fransiz diye kalmis bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Ben korkarım diye almadım bunu irrite çünkü çok. Birisi hediye etmiş 4 saat mi ne oynadım. O kadar sarıyor ki lanet şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 eheh tek korkan ben değilmişim iyi hadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 çok araştırmadım o yüzden sallıyor da olabilirim ama disney'in bu ilk dönem animasyonlarına laf edenin çarpılması gerekmiyor mu? hani adamlar animasyonu icat etti gibi bişey değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 laf etmekten kastın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 neutrino said: Lyv said: Amerikan cizgi karakterlerinin kullanildigi Alman ismarlamasi propaganda filmini ornek veriyorsunuz. Oyunun tarziyla da alakasi yuzde iki felan. Tamam abi amerikan olsun, eski boktan disney tarzi iste. "boktan"? 30'lardaki çizgi filmlerin animasyon tekniklerinin çok üstüne çıkmış olabiliriz, ama o dönemin sürreal anlatımına sahip çizgi filmleri, günümüzdeki sanatçılara ilham olmaya devam ediyor. örneğin şöyle bir klip vardı, güzeldi: https://www.youtube.com/watch?v=7sxFyu_U2go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 senko said: aha bunlar işte çok korkunç ya, korku filmi gibiler şurada o mevzuları anlatmış biraz, evet tarz olarak da, arkaplan olarak da enteresan bir yanları var... https://www.youtube.com/watch?v=ILvxrQr5nVI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 senko said: aha bunlar işte çok korkunç ya, korku filmi gibiler 3. dakikadan sonra oha bu resmen sessiz izleyin, korkunç hele 5:10 https://www.youtube.com/watch?v=K-JlevnccDk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Abi su son videoyu amerikada okullarda bugun gostersen, bir suru kisi dava acar cocuklarimizin psikolojileri bozuldu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 eskiden daha dark comedy ağırlıklı oluyordu çizgi filmler. hiç unutmuyorum bi WB çizgi filminde karakter açlıktan sürünüyordu, en son kendi ayağını kesip yemeye niyetleniyordu. muh cannibalism. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 kimse cute demedi zaten gayet disturbing. ama o karanlık havayı seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Xenus said: eskiden daha dark comedy ağırlıklı oluyordu çizgi filmler. hiç unutmuyorum bi WB çizgi filminde karakter açlıktan sürünüyordu, en son kendi ayağını kesip yemeye niyetleniyordu. muh cannibalism. https://www.youtube.com/watch?v=1xuSob6PAZc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 @son paylaşılan Bu o kadar eski mi ya 2000lerde tv de izlediğimi hatırlıyorum. edüt: damn sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 1930 kafası bize 2000'de geliyo normal, ben de izledim onu tvde 90'lar veya 2000 showtv olması lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 90'lar kanal d. show tv'de hiç wb çizgi filmi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 tiny toons, animaniacs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Bu tipte Temel reisin vardı çizgi filmleri. Çok korkunçtu onlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar