Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 başıma bir iş gelmeyecekse ben ilk filmden sonra bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 The Martian 9/10 inanılmaz keyifle izledim, oyunculuklar gayet güzeldi, keyifli sahneler vardı baya güldüren :D P.S: yarım puan fazladan LOTR göndermesinden dolayı verdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 http://3.bp.blogspot.com/-8yrIZwJxtW4/Ugha3DW3AyI/AAAAAAAACK0/pjILJWudsx0/s1600/AMIRKHAN+(1).jpg Çocuğuma RESMEN hiperaktivite tanısı konduğu günün akşamı izledik eşimle. Okulundan "alın bu çocuğu burdan" dedikleri günün de ertesi günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 star wars izlemedim ben de. ben lotr da izlemedim ama. godfather serisini de izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 applev0dka said: The Martian 9/10 inanılmaz keyifle izledim, oyunculuklar gayet güzeldi, keyifli sahneler vardı baya güldüren :D P.S: yarım puan fazladan LOTR göndermesinden dolayı verdim :D bende izledim bugun guzeldi baya ama bişiler eksikti filmde çok guzel detaylar vardi 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 sefacaNBA said: star wars izlemedim ben de. ben lotr da izlemedim ama. godfather serisini de izlemedim. paticikte ne işin var acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 vivavale said: applev0dka said: The Martian 9/10 inanılmaz keyifle izledim, oyunculuklar gayet güzeldi, keyifli sahneler vardı baya güldüren :D P.S: yarım puan fazladan LOTR göndermesinden dolayı verdim :D bende izledim bugun guzeldi baya ama bişiler eksikti filmde çok guzel detaylar vardi 7/10 detay olarak bayıldım filme ya. hani göndermeler ayrı güzel, çekim detayları ayrı güzel cok hosuma gitti. on board camera olayları hep güzeldi. bilim kastıkları bölümler falan cok hoş olmus. bilmiyorum eksik gelen neydi ama beni tatmin etti açıkçası spo öncelikle söylenildiği gibi adamın başına bişey gelmiyor değil daha ne gelsin yani sdsafa yardım roketi yaptılar haftalarca, adama dietini ona göre programla dediler, roket launch da patladı lel pattes ekti girişi patlattı suya ihtiyacı vardı kimya kastı patfinderı bulup iletişim kurması falan harika kurgulardı bence olay yine gravityde olduğu gibi basınç yardımı ile uzayda uçmayla bitmese daha hoş olurdu belki sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 yekeyeke said: sefacaNBA said: star wars izlemedim ben de. ben lotr da izlemedim ama. godfather serisini de izlemedim. paticikte ne işin var acep... aman be abi, fenerli de fenerliye böyle derse. :) godfather mutlaka izleyeceğim tarzım ama ciddi depresyon anlarıma saklıyorum. :D star wars hiç ilgimi çeken bir tür değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 bunca yıl boşa yaşamıssın üstüne bir de feneri tutmussun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 23:30 seansına gittim tek basıma izledim ve çok beğendim. 10/9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Ben 6 vermiştim, olmamış. Brody hiç gitmemiş o role bi de.. bence tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 sefacaNBA said: star wars izlemedim ben de. ben lotr da izlemedim ama. godfather serisini de izlemedim. Cennet Mahallesi ve Akasya Durağı izledin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 piramit detected applev0dka said: vivavale said: applev0dka said: The Martian 9/10 inanılmaz keyifle izledim, oyunculuklar gayet güzeldi, keyifli sahneler vardı baya güldüren :D P.S: yarım puan fazladan LOTR göndermesinden dolayı verdim :D bende izledim bugun guzeldi baya ama bişiler eksikti filmde çok guzel detaylar vardi 7/10 detay olarak bayıldım filme ya. hani göndermeler ayrı güzel, çekim detayları ayrı güzel cok hosuma gitti. on board camera olayları hep güzeldi. bilim kastıkları bölümler falan cok hoş olmus. bilmiyorum eksik gelen neydi ama beni tatmin etti açıkçası spo öncelikle söylenildiği gibi adamın başına bişey gelmiyor değil daha ne gelsin yani sdsafa yardım roketi yaptılar haftalarca, adama dietini ona göre programla dediler, roket launch da patladı lel pattes ekti girişi patlattı suya ihtiyacı vardı kimya kastı patfinderı bulup iletişim kurması falan harika kurgulardı bence olay yine gravityde olduğu gibi basınç yardımı ile uzayda uçmayla bitmese daha hoş olurdu belki sdsaf abi daha tanıtımlar bitmeden olaya giriyor film, sindiremedim yani bi de karı kız eksikti alıştığımızdan kabullenemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 pattisliborek said: sefacaNBA said: star wars izlemedim ben de. ben lotr da izlemedim ama. godfather serisini de izlemedim. Cennet Mahallesi ve Akasya Durağı izledin di mi? Akasya yı geçte cennet mahallesi bu ülkede çekilmiş en iyi 5 diziden biri bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 https://static.spiceworks.com/attachments/post/0008/9501/Nuclear_Facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 çok iyiymiş ya film. ortalarda biraz tempo düştü baydı ama konu işleyiş vs çok başarılı http://www.papatyafilmizlesene.net/xmlrpc/images/tetikciler-7-6-10-turkce-dublaji-nette-ilk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 En çok hasılat yapan 25 film. http://onedio.com/haber/gunumuz-enflasyonuna-uyarlanmis-haliyle-doneminde-giseleri-alt-ust-etmis-25-gorkemli-film-602403?utm_source=onediocom&utm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook İnternet taahhütüm bitsin en hızlı ve sınırsızından alıp hepsini izleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 arkadaş bu frozen a ne hasta çocuklar. geçen ay, birisi çocuğuna "elisa doğum günü davetiyesi" hazırlattı. ağladı photoshop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Yaramı deşme grego,lanet filmi 15 kere izledim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 15 kere o müzikler. abav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 İkisi de kız olan yeğenlerim Frozen'ı ilk çıktığında altı defa sinemada seyrettiler. Sabahtan akşama kadar da evde Let It Go dinlemek zorunda kalmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 frozen baya güzeldi ben çok sevmiştim, müzikleri mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Cornetto üçlemesini tekrar izledim. Hepsi ayrı başarılı, eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 https://40.media.tumblr.com/81d9cd501295612a6eb82931f0d79ba9/tumblr_nrnp8c6q7O1u7yv3lo1_500.jpg 7.4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 sostizm said: Çocuğuma RESMEN hiperaktivite tanısı konduğu günün akşamı izledik eşimle. Okulundan "alın bu çocuğu burdan" dedikleri günün de ertesi günü. abi geçmiş olsun sdfs. özele girmezse detaylandırsana biraz. sağa sola saldırdığı için "bizim çocuk aslında zeki enerjisini atamıyor" çocuğu mu, yoksa hakikaten sıradışı mı? dışarıdan bakınca tokadı az yemiş çocuk gibi duruyorlar, belki ne yapsanız haylaz olmuştur. yeri burası değil ama başka konuda tecrübelerinizi duymak isterim cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar