ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 8,5/10 benim çok hoşuma gitti tavsiye ederim. edit: hatta 8.5 kadar beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 coen biraderlerin tek sevdiğim filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 KidLazer Red'in yan char'iymis megerse. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 http://www.joblo.com/posters/images/full/the-amazing-spider-man-2-banner-hr.jpg kötüydü ya. Gereksiz uzun. Aksiyon az. Olan aksiyon da PS3 oyunu gibi efektlerle baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Documentary http://i.ytimg.com/vi/RvsxnOg0bJY/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 progamer said: http://www.joblo.com/posters/images/full/the-amazing-spider-man-2-banner-hr.jpg kötüydü ya. Gereksiz uzun. Aksiyon az. Olan aksiyon da PS3 oyunu gibi efektlerle baydı. sağlam kötüymüş gerçekten electro hiç ilgi çekici değil osborn fena değildi ama özetin özetini izledik elektrikler kesildiğinde "aman tanrım uçaklar çarpışıcak" falan off abi banane uçaktan bi de bu insanların toplaşıp spiderman izlemesi olayının bokunu çıkartmışlar, daha önceki filmlerde de oluyodu ama ilk defa bu filmde rahatsız etti gwen ile olan inişler çıkışlar da hiç ilgimi çekmedi, ilk filmde daha inandırıcı olmuştu bunların ilişkisi yani böyle daha güzel bişey olabilecekken böyle bişey yapmışlar sinirlendim, kaç saat bitmedi bi de öff ha ayrıca rhino amma kötüydü ya hani bu kadar kötü olucağını bilsem bile oturur izlerdim ömürcek adam diye, ama shift+del çekiyorum şu an direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Saeros said: bi de bu insanların toplaşıp spiderman izlemesi olayının bokunu çıkartmışlar, daha önceki filmlerde de oluyodu ama ilk defa bu filmde rahatsız etti ahah polisler ağır çatışmaya girmiş sağ sola kurşun, roket uçuyo ama millet konser seyreder gibi dikilmiş seyrediyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 ovchinnikov said: 8,5/10 benim çok hoşuma gitti tavsiye ederim. edit: hatta 8.5 kadar beğendim. Abi bu kadro ne lan abooww anında izlemeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Saeros said: progamer said: http://www.joblo.com/posters/images/full/the-amazing-spider-man-2-banner-hr.jpg kötüydü ya. Gereksiz uzun. Aksiyon az. Olan aksiyon da PS3 oyunu gibi efektlerle baydı. sağlam kötüymüş gerçekten electro hiç ilgi çekici değil osborn fena değildi ama özetin özetini izledik elektrikler kesildiğinde "aman tanrım uçaklar çarpışıcak" falan off abi banane uçaktan bi de bu insanların toplaşıp spiderman izlemesi olayının bokunu çıkartmışlar, daha önceki filmlerde de oluyodu ama ilk defa bu filmde rahatsız etti gwen ile olan inişler çıkışlar da hiç ilgimi çekmedi, ilk filmde daha inandırıcı olmuştu bunların ilişkisi yani böyle daha güzel bişey olabilecekken böyle bişey yapmışlar sinirlendim, kaç saat bitmedi bi de öff ha ayrıca rhino amma kötüydü ya hani bu kadar kötü olucağını bilsem bile oturur izlerdim ömürcek adam diye, ama shift+del çekiyorum şu an direk Eski seri çok daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 filmdeki en güzel şey redhead ve mustang o yüzden izledim :P filmdeki diyalog sahnelerinde anlamsız boşluklar ve uzatmalar var. hadi konuşun mk dedirtecek kadar can sıkıcı. öte yandan başroldeki karakter iyi işlenmiş kendi türündeki örneklere göre çok başarılı değil ancak izlenir 5/10 bana göre eksiler -onca cinayet oluyor polisi bi kovalamaca sahnesinde bi de adam öldüğünde görüyosun,mantıksız işlenmiş. -film ağır başladı iyi ilerledi vasat bitti. başrol eleman madem öldürülecek ve bunun farkında bari biraz daha düzgün yapılaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 amacın ne olm yerime göz mü diktin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 http://ayay.co.uk/backgrounds/movie_posters/classic/dr-strangelove.jpg bu film için yorum yazmaya gerek yok http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fi/b/b1/Pain_%26_Gain_Teaser_Poster.jpg baya eğlenceli bir film, gerçek hikaye olamayacak kadar komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Spider man 3 de çok boktandı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 eski seri de baya kötüydü çünkü muhtemelen kimse daha kötüsünü çekebileceklerini tahmin etmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Yeni seri eskisinden kotu degil gorsel ve karakter secimi olarak lakin baya baya ergen dramasi hakim, orasi acayip ic bayiyo. Acin bi izleyin tekrar gorceniz. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 spider-man2 emma stone artık yok spider-man'de. izleyecek bir şey kalmadı =/ film de kötü zaten. 1995 efektleri gibi resmen efektler ya, şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 KidLazer said: filmdeki en güzel şey redhead ve mustang o yüzden izledim :P filmdeki diyalog sahnelerinde anlamsız boşluklar ve uzatmalar var. hadi konuşun mk dedirtecek kadar can sıkıcı. öte yandan başroldeki karakter iyi işlenmiş kendi türündeki örneklere göre çok başarılı değil ancak izlenir 5/10 bana göre eksiler -onca cinayet oluyor polisi bi kovalamaca sahnesinde bi de adam öldüğünde görüyosun,mantıksız işlenmiş. -film ağır başladı iyi ilerledi vasat bitti. başrol eleman madem öldürülecek ve bunun farkında bari biraz daha düzgün yapılaydı. hahahahahah kendi türü derken arthouse'la değil de aksiyonla karşılaştırdığı nasıl belli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 bence de hızlı ve öfkeli daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 goldbären said: KidLazer said: filmdeki en güzel şey redhead ve mustang o yüzden izledim :P filmdeki diyalog sahnelerinde anlamsız boşluklar ve uzatmalar var. hadi konuşun mk dedirtecek kadar can sıkıcı. öte yandan başroldeki karakter iyi işlenmiş kendi türündeki örneklere göre çok başarılı değil ancak izlenir 5/10 bana göre eksiler -onca cinayet oluyor polisi bi kovalamaca sahnesinde bi de adam öldüğünde görüyosun,mantıksız işlenmiş. -film ağır başladı iyi ilerledi vasat bitti. başrol eleman madem öldürülecek ve bunun farkında bari biraz daha düzgün yapılaydı. hahahahahah kendi türü derken arthouse'la değil de aksiyonla karşılaştırdığı nasıl belli ya. ben crime olarak görmüştüm seni eğlendirdiyse aksiyon diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 dinozor falan var işte. mevzu kız meselesi. amerikan başganı açıklama yapmadı içerledim. filmin sonu efsane çükerler böle aşkın ızdırabını diyip dönüp gitti ya la sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 aslında güzel başladı güzel gitti. ama sona doğru olmamış ya. sıçırttılar sdfs. bi arada arka arkaya arazide koşarlerken dedim aha yüzük kardeşliği. 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 http://www.oldmovies.net.au/userimages/user1367_1172556085.jpg sinema tarihinin ilk gangster filmiymiş, gayet başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 http://pipolunette.com/wp-content/uploads/TinhM1.jpg 8/10 Belçika'dan film mi çıkar dedim, isveç filmlerinin sertliğini aratmadı. Ünlü oyuncu olmamasına karşın Prisoners'ı geçti diyebilirim. Çocuğunuz varsa izlemeyin :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar