HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 sanssizsansli said: ben böyle bir film beklemiyordum çok şaşırttı. 8/10 http://www.lahiguera.net/cinemania/pelicula/6272/relatos_salvajes-cartel-5744.jpg az önce izledim. çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 10/10. izlerken boşaldım, efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 HaciYatmaz said: sanssizsansli said: ben böyle bir film beklemiyordum çok şaşırttı. 8/10 http://www.lahiguera.net/cinemania/pelicula/6272/relatos_salvajes-cartel-5744.jpg güzel 8/10 Belediye binasını komple patlatsaymış daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Relatos iyiymis ben de izledim. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/14/Sam_axe_movie.jpg burn notice'i yad etmek isteyen izlesin içinden prens oberyn de çıktı zaten http://33.media.tumblr.com/f62c2863f5cce2ac73a6917ac05e4eca/tumblr_najbzqrvu11sldiwjo2_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 http://i.imgur.com/SDYGDgH.jpg 7/10 bi inception değil. soundtrack 10/10 ama. Hans yapmış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 imitation game 8.2-8.5/10 birdman almasaymış buna da verebilirlermiş oskarı. tam oskarlık abi zaten konu-işleniş falan. hakları yenen gay ---> check milyonları kurtarma ---> check absürd karakteri canlandırma ---> check ortalama müzik ---> check supporting char ların filmin bütünlüğüne aykırı olmaması ---> check polikacılara ve düzene ayar verme ---> check bunların dışında alan turing e saygımız sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/equalizer-poster.jpg 7/10 izlenir, chloe <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Esh said: polikacılara ve düzene ayar verme ---> check bunların dışında alan turing e saygımız sonsuz. bu yok filmde, o zaman olması gereken oydu o yüzden yaptık altmesajı var. üstüne de ibne diye anasını ağlattık ama sonra pardon ettik creditini de şimdi veriyoruz ;) diyip günah çıkartıyorlar bence. adam bilimini yapamamış post-humous king yapsan ne yazar. belki bilgisayar teknolojisi 50 yıl ileri olacak vb hepsi ziyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 filmin sonunu izledin mi? teste geç kaldığı için alınmayıp "mutfağına dön" diyen kontrolöre ayar verip kızı koruması falan. sırf ataerkilliğe aykırı diye kızın baska sehirde yalnız kalmak istememesi, fakat alan ın sırf kalsın diye evlenmesi. baya bi düzene geçirme var. filmin sonunda da anca 60 yıl sonra özür dilediler geyiği üzerine kaç tane eşcinsele ne zulum yapıldığı itin götüne sokuluyo. hani "dönem öyleydi o yüzden yaptık" savunması yok, onu savunanlara geçirme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Chappie 7.5/10 Film beklediğimin çok ötesinde dramatik ve duygusal yoğunluktaydı. Yer yer gözlerim sulandı. Konu olarak orijinal pek bir şey yok. Bloomkamp sanırım insanlara bilinen bir senaryoyu daha iyi hissettirebilmeye çalışmış. Hırsı, öfkeyi, sevgiyi... Bir robot üzerinden insanlığı böyle güzel betimleyebilmesini takdir ettim. Die antwoord da filme cuk oturmuş:) I i i I am your butterfly, you are my protection be my samurai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Güzelmiş. En azından tarafsız. Bol bol Türk kültürünü tanıtmışlar. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 zaman geçirmelik diye açtım ama beklentimin üstünde çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Esh said: imitation game 8.2-8.5/10 birdman almasaymış buna da verebilirlermiş oskarı. tam oskarlık abi zaten konu-işleniş falan. hakları yenen gay ---> check milyonları kurtarma ---> check absürd karakteri canlandırma ---> check ortalama müzik ---> check supporting char ların filmin bütünlüğüne aykırı olmaması ---> check polikacılara ve düzene ayar verme ---> check bunların dışında alan turing e saygımız sonsuz. Turing'e sonsuz saygımızdan mıdır nedir ben 8 verecek kadar beğenemedim. Film güzel ama daha iyi olabilirmiş sanki. Bir de film düz olmasın diye zoraki bir geçmişe bir geleceğe sıçramalar falan hiç becerilememiş. Yine de herkes izlesin, sırf Turing için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 geçmiş gelecek dediğin adamın tutuklanması zaten asıl konu. diğeri yan hikaye =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Esh said: ortalama müzik ---> check dalga geçiyor olmalısın zira senenin en iyi soundtracklerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 bana gayet ortalama geldi. senenin diğer soundtrackleri vasattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 zaten oscarlık olabilmen için minimum ortalama olabilmen gerekiyo. onu ön koşul olarak yazdım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 senenin müzik oscarını aynı adam başka filmle aldı sdfds. vasat işi falan yok senin zevksizliğin o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 interstellar açık ara ezmiyo mu abi soundtracklerde? eziyo, başka yanına yaklaşan da yok bana sorarsan. kendi görüşüm de bu soundtrackin ortalam olması. bir piyanist mi bir schindlers list mi mk. konuşturuyon beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 şurda gs yi ikilemişler, mutlu olacağımıza tartıştığımız şeye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 interstellar'ı izlemedim, dinlemedim, o yüzden bilmiyorum. ama ben senin hakkındaki yargıyı verdim yani. oyuna girip GS'ye bir tane atsan bile kaçışın yok o yorumdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 souldarkorn said: 5/10 5 ten fazlasını hakediyo ya. bale reyz hatrına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 sci-fi gibi dursa da daha çok fantasy olarak kabul edilip izlenmeli. izlemesi eğlenceli ve akıcı bir film, beğendim. 7,5/10 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BODcxMzY3ODY1NF5BMl5BanBnXkFtZTgwNzg1NDY4MTE@._V1_SX214_AL_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar