Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
paspatur said:

linç is coming..

6/10

pati de film puan ortalamasını aşağılara çekmek için uğraşıyorum bende. Ne sıradan orta halli filmlere bile 6-7-8 veriliyor. Bir filme 7 üstü 8-9 puan verilebilmesi için harbi arşivlik, yıllarca çıkarıp kendini izlettirebilen bir film olması lazım.

Gelişi güzel 8-9 puanları havada uçuşturunca; forest gump, shawshank redemption gibi filmlere hakaret oluyor.

not: bu film iyi burada, sözüm bunun için değil.
Mesaj tarihi:
kişisel beğeni puanı kimseler tarafından baz alınmıyor. adam izliyor beğeniyor çok. 8 verip geçiyor.

ince detayına kadar sinema eleştirmenliği yapmıyoruz.

hmm bu film 6.3
Mesaj tarihi:
O kadar da degil abi.

benim icin 6 puan bi bakiyim ilgimi cekerse izlerim.

7 puan indir bos zamanda izlerim.

8 puan hemen izlerim.

7.2 benim icin 7 dir yani gerek yok boyle şeylere.sgsshdhd
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

paspatur said:

linç is coming..

6/10

pati de film puan ortalamasını aşağılara çekmek için uğraşıyorum bende. Ne sıradan orta halli filmlere bile 6-7-8 veriliyor. Bir filme 7 üstü 8-9 puan verilebilmesi için harbi arşivlik, yıllarca çıkarıp kendini izlettirebilen bir film olması lazım.

Gelişi güzel 8-9 puanları havada uçuşturunca; forest gump, shawshank redemption gibi filmlere hakaret oluyor.

not: bu film iyi burada, sözüm bunun için değil.

abi o filmler normalde zaten 15/10 diğerlerinin overrated olmasına gerek yok
Mesaj tarihi:
predestinationu izledim bugun.

her filme hype yapıyonuz da bence gerek yok o kadar.

yine ethan hawke yine başarısızlık. sdfsdf

şaka lan herifi sevmem ama bu filmde iyi oynamış bence.

7.5-8/10
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

puanlama sistemine gerek yok o zaman.
beğendim 1
beğenmedim 0

ben genelde bunu yapmaya calisiyorum zaten. kisisel begeni oldugu icin bana 10 olan sana 3 dur belki.
Mesaj tarihi:

abi konser gibi film mi desem film gibi konser mi bilemedim. beklentilerim düşüktü ama gerçekten metallica'yla büyümüş biri olarak çok değişik hissettirdi bana.

binge&purgeden sonra en iyi sahne şovu bu konserde sanırım

özel kategoriden 35/10 veriyorum.

Mesaj tarihi:
Kanuni said:

stormeagle said:

puanlama sistemine gerek yok o zaman.
beğendim 1
beğenmedim 0

ben genelde bunu yapmaya calisiyorum zaten. kisisel begeni oldugu icin bana 10 olan sana 3 dur belki.

Bence puan vermek onemli zira benzer kafada oldugun insanlari 3-5 post ile farkedebiliyosun. Sonrasinda bu kisilerin verdigi puana gore izleyip izlememeye karar veriyosun. Sen bi sci-fi'a iyi diyosan ya da progamer bi animasyona iyi diyosa oturup izliyorum mesela ve pek yaniltmadi simdiye kadar. Ayni sekilde takip ettigim bir kac kisi daha var. Zevklerimizin uymadigini dusundugum kisilerin onerilerinden de uzak duruyorum bu arada. O da baya ise yariyo. hehe
Mesaj tarihi:
http://www.sinemafilm.org/wp-content/uploads/The-Third-Man-1949.jpg

9/10 baya iyi

http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/nightcrawler-poster-final.jpg

8/10 bu da baya güzel, özellikle son kısımlar
Mesaj tarihi:
kim nasıl isterse takılsın. başlığın amacı zaten film seçmeye yardımcı olmak. onu da yapıyor şu haliyle.

ben puan vermek yerine 1-2 cümle neyi beğendim neyi beğenmedim yazmaya çalışıyorum.
  • Yeni Oluştur...