Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

paspatur said:

linç is coming..

6/10

pati de film puan ortalamasını aşağılara çekmek için uğraşıyorum bende. Ne sıradan orta halli filmlere bile 6-7-8 veriliyor. Bir filme 7 üstü 8-9 puan verilebilmesi için harbi arşivlik, yıllarca çıkarıp kendini izlettirebilen bir film olması lazım.

Gelişi güzel 8-9 puanları havada uçuşturunca; forest gump, shawshank redemption gibi filmlere hakaret oluyor.

not: bu film iyi burada, sözüm bunun için değil.
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

paspatur said:

linç is coming..

6/10

pati de film puan ortalamasını aşağılara çekmek için uğraşıyorum bende. Ne sıradan orta halli filmlere bile 6-7-8 veriliyor. Bir filme 7 üstü 8-9 puan verilebilmesi için harbi arşivlik, yıllarca çıkarıp kendini izlettirebilen bir film olması lazım.

Gelişi güzel 8-9 puanları havada uçuşturunca; forest gump, shawshank redemption gibi filmlere hakaret oluyor.

not: bu film iyi burada, sözüm bunun için değil.

abi o filmler normalde zaten 15/10 diğerlerinin overrated olmasına gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

stormeagle said:

puanlama sistemine gerek yok o zaman.
beğendim 1
beğenmedim 0

ben genelde bunu yapmaya calisiyorum zaten. kisisel begeni oldugu icin bana 10 olan sana 3 dur belki.

Bence puan vermek onemli zira benzer kafada oldugun insanlari 3-5 post ile farkedebiliyosun. Sonrasinda bu kisilerin verdigi puana gore izleyip izlememeye karar veriyosun. Sen bi sci-fi'a iyi diyosan ya da progamer bi animasyona iyi diyosa oturup izliyorum mesela ve pek yaniltmadi simdiye kadar. Ayni sekilde takip ettigim bir kac kisi daha var. Zevklerimizin uymadigini dusundugum kisilerin onerilerinden de uzak duruyorum bu arada. O da baya ise yariyo. hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...