Wolas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 seni kim koruyacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 kolayına dövemezsiniz beni. http://i.imgur.com/zvgWHSS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Je Vous Salue, Marie (Hail Mary) Töbe töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 paspatur said: linç is coming.. 6/10 pati de film puan ortalamasını aşağılara çekmek için uğraşıyorum bende. Ne sıradan orta halli filmlere bile 6-7-8 veriliyor. Bir filme 7 üstü 8-9 puan verilebilmesi için harbi arşivlik, yıllarca çıkarıp kendini izlettirebilen bir film olması lazım. Gelişi güzel 8-9 puanları havada uçuşturunca; forest gump, shawshank redemption gibi filmlere hakaret oluyor. not: bu film iyi burada, sözüm bunun için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 kişisel beğeni puanı kimseler tarafından baz alınmıyor. adam izliyor beğeniyor çok. 8 verip geçiyor. ince detayına kadar sinema eleştirmenliği yapmıyoruz. hmm bu film 6.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 puanlama sistemine gerek yok o zaman. beğendim 1 beğenmedim 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 O kadar da degil abi. benim icin 6 puan bi bakiyim ilgimi cekerse izlerim. 7 puan indir bos zamanda izlerim. 8 puan hemen izlerim. 7.2 benim icin 7 dir yani gerek yok boyle şeylere.sgsshdhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 stormeagle said: paspatur said: linç is coming.. 6/10 pati de film puan ortalamasını aşağılara çekmek için uğraşıyorum bende. Ne sıradan orta halli filmlere bile 6-7-8 veriliyor. Bir filme 7 üstü 8-9 puan verilebilmesi için harbi arşivlik, yıllarca çıkarıp kendini izlettirebilen bir film olması lazım. Gelişi güzel 8-9 puanları havada uçuşturunca; forest gump, shawshank redemption gibi filmlere hakaret oluyor. not: bu film iyi burada, sözüm bunun için değil. abi o filmler normalde zaten 15/10 diğerlerinin overrated olmasına gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 predestinationu izledim bugun. her filme hype yapıyonuz da bence gerek yok o kadar. yine ethan hawke yine başarısızlık. sdfsdf şaka lan herifi sevmem ama bu filmde iyi oynamış bence. 7.5-8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 stormeagle said: puanlama sistemine gerek yok o zaman. beğendim 1 beğenmedim 0 ben genelde bunu yapmaya calisiyorum zaten. kisisel begeni oldugu icin bana 10 olan sana 3 dur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 http://media.senscritique.com/media/000008104570/source_big/Une_merveilleuse_histoire_du_temps.jpg Jane (tu) 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 abi konser gibi film mi desem film gibi konser mi bilemedim. beklentilerim düşüktü ama gerçekten metallica'yla büyümüş biri olarak çok değişik hissettirdi bana. binge&purgeden sonra en iyi sahne şovu bu konserde sanırım özel kategoriden 35/10 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Kanuni said: stormeagle said: puanlama sistemine gerek yok o zaman. beğendim 1 beğenmedim 0 ben genelde bunu yapmaya calisiyorum zaten. kisisel begeni oldugu icin bana 10 olan sana 3 dur belki. Bence puan vermek onemli zira benzer kafada oldugun insanlari 3-5 post ile farkedebiliyosun. Sonrasinda bu kisilerin verdigi puana gore izleyip izlememeye karar veriyosun. Sen bi sci-fi'a iyi diyosan ya da progamer bi animasyona iyi diyosa oturup izliyorum mesela ve pek yaniltmadi simdiye kadar. Ayni sekilde takip ettigim bir kac kisi daha var. Zevklerimizin uymadigini dusundugum kisilerin onerilerinden de uzak duruyorum bu arada. O da baya ise yariyo. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 beni de takip et :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 yok o beni takip ediyo biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 beni takip edin kafanız rahat etsin sdjhfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 http://www.sinemafilm.org/wp-content/uploads/The-Third-Man-1949.jpg 9/10 baya iyi http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/nightcrawler-poster-final.jpg 8/10 bu da baya güzel, özellikle son kısımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Ok di zaten dun 7 vermek zorunda kaldim ne begendim ne begenmedim filme yetti. Jane 10 Film 7 Hawking 9 Boyle acaip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjA4MDU0NTUyN15BMl5BanBnXkFtZTgwMzQxMzY4MjE@._V1_SX214_AL_.jpg 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Viggo Mortensen hatrına 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 kim nasıl isterse takılsın. başlığın amacı zaten film seçmeye yardımcı olmak. onu da yapıyor şu haliyle. ben puan vermek yerine 1-2 cümle neyi beğendim neyi beğenmedim yazmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 https://www.guthriegreen.com/sites/default/files/stand-by-me-movie-poster.jpg negzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Bu film cok iyidi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 river phoenix :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Stephen King kitapları genelde kötü uyarlanıyor ama cidden süperdi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar