Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT, 03.01.2025 11:14 tarihinde dedi ki:

The_Creator_2023_poster.jpg

The Creator

Ben daha post apo ve yoklukta geçecek bir film beklerken baya baya scifi film çıktı. İzlemek için bu kadar bekletmem gereksiz olmuş.

Fena değildi, gideri var.

5 kere izlemeye calistim. hepsi ucakta idi hep uyudum.

sanirim 2 ocak gecesi izledim ben de bisi bulamayinca.

kotu degil ama cok fazla macguffin degil mi? dusunmeyince guzel film. dusununce s*k gibi. cgi cok iyi ama.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
dasaaa, 03.01.2025 14:25 tarihinde dedi ki:

5 kere izlemeye calistim. hepsi ucakta idi hep uyudum.

sanirim 2 ocak gecesi izledim ben de bisi bulamayinca.

kotu degil ama cok fazla macguffin degil mi? dusunmeyince guzel film. dusununce s*k gibi. cgi cok iyi ama.

abi artık scifiların çoğu düşünmeyince güzel zaten. boş izlicen. genel olarak filmler de öyle olmaya başladı..

images?q=tbn:ANd9GcSXiChP1OvDN-RMBSjphqy

The Brothers Sun - Netflix

Uzun zamandır listemdeydi baya eğlenceli bir mini dizi. Absürdlükler var dicem, olayı o zaten. Keyifli vakit geçirmelik.

Bu arada 2 hafta önce apar topar ameliyat mevzuları oldu, hasanede bir süre kaldım. Sağ olsun biri netflix'ini login bırakmış. izlicek bir şey bulamadık haliyle. Eski filmleri izlemeye başladık. Çok daha keyifli geldi. Şu süre kendimi haklı çıkardım ki Netflix içerikleri kötü be dkadksad

hoş onca ağrı kesici ve uyuşturucu ile de hangi kafayla ne izleyebilirdim 😄😄 

Mesaj tarihi:

netflix'in en guzel ozelligi (kendileri icin)

bir listeleme, arama fonksiyonu olmamasi (search var ama paticik search gibi. aradigini bulamiyorsun)

dolayisi ile eski film falan arayim desen, gruplama vs de yok. izlemiyorsun. tam netflix'in istedigi sey aslinda. parasini ver emme kullanma.

am.k tuketici olarak hepimiz cuck olduk aslinda. basiyoruz subscription i, veriyoruz parasini ama izleyecek bisi yok.

hatta netflix sanirim (paramount falan da dahil) en kotu servis olabilir.

Mesaj tarihi:
dasaaa, 16.01.2025 15:43 tarihinde dedi ki:

netflix'in en guzel ozelligi (kendileri icin)

bir listeleme, arama fonksiyonu olmamasi (search var ama paticik search gibi. aradigini bulamiyorsun)

dolayisi ile eski film falan arayim desen, gruplama vs de yok. izlemiyorsun. tam netflix'in istedigi sey aslinda. parasini ver emme kullanma.

am.k tuketici olarak hepimiz cuck olduk aslinda. basiyoruz subscription i, veriyoruz parasini ama izleyecek bisi yok.

hatta netflix sanirim (paramount falan da dahil) en kotu servis olabilir.

Bi' kere çok fazla ABD dışı içeriği önüne atıyor. İstemiyorum mesela. İzlediklerim belli hala bana alakasız içerikleri atması tam da dediğin gibi aslında.

Aklımıza geldikçe aradık bulduk zaten. Yoksa tam dediğin sistemde çalışıyor.

images?q=tbn:ANd9GcSwIbfphGv8NLbOmYj74k9

Landman 

Burada gördüm izledim. ilk başladığımızda sıkılıp kapattık. Sonra bir şans daha verdik ve çooook beğendik. Baya sürükleyici. Kadro ise acayip. Yenilenebilir enerji vs petrol karşılaştırması yaptığı sahne dağıttı..

images?q=tbn:ANd9GcQxKhl5t7mQW-dC2Pk94bm

Indiana Jones and the Dial of Destiniy

Güzel, eğlencelik. 

images?q=tbn:ANd9GcSg3WuuP9prLF_9MaXDzx9

Star Wars - Skeleton Crew

La yazık günaha ya... Cidden yazık günah...

Mesaj tarihi:

ben skeleton crew'i begendim.

"harika bir bas yapit! heyecanla bekledim" diyemem. asiri merak yaratmasa dahi yine de baglayabildi, bu ne yahu! dedirtmedi.

rogue one ve andor'dan sonra yapilmis tek iyi startwars isi olabilir (animasyonlari cok izleyemiyorum. bad batch izledim. kotu degildi ama ehhhh...)

sanirim iyi sw yapmak icin gereken sartlar, sw kliselerinin disinda, sw universe icinde tutmak.

somehow palpatine farted! yok, luuuuke yok, leia yok, solo yok... hele hele yeni nesil salakliklar hic yok.

Mesaj tarihi:
dasaaa, 17.01.2025 15:04 tarihinde dedi ki:

ben skeleton crew'i begendim.

"harika bir bas yapit! heyecanla bekledim" diyemem. asiri merak yaratmasa dahi yine de baglayabildi, bu ne yahu! dedirtmedi.

rogue one ve andor'dan sonra yapilmis tek iyi startwars isi olabilir (animasyonlari cok izleyemiyorum. bad batch izledim. kotu degildi ama ehhhh...)

sanirim iyi sw yapmak icin gereken sartlar, sw kliselerinin disinda, sw universe icinde tutmak.

somehow palpatine farted! yok, luuuuke yok, leia yok, solo yok... hele hele yeni nesil salakliklar hic yok.

çoluk çocuk bana çok yapmacık ve zorlama geldi. içerik çocuk üzerine olmasa daha keyifli izlerdim. yoksa benim hala favorim roque one.

images?q=tbn:ANd9GcQFvWVEL8b7RnSNRb5uu4K

Anonim (Exxen) - 5 Bölüm

Ali Atay'ın her bölüm konusu farklı karamizah dizisi. Baya eğlenceli bu arada.

images?q=tbn:ANd9GcRyD2Iwhos7QG5bmp5XICn

Outlander - 8. Sezon

Bitmeyen dizi yapmışlar. Artık zamanda gidip gelmek de maşallah 2 dk'lık iş oldu. Başladık bitirelim diye izliyoruz ama uzadı be.

images?q=tbn:ANd9GcS89mOU7xzS_GQKENK_-cY

Castlevania Nocturne (Netflix) - 2. Sezon

Olaylar çat diye gelişip diziyi bitirmişler. Klasik versiyonunda dialoglar daha keyifliydi. Bunda biraz monoton geldi. Ayrıca Alucard dışında diğer karakterlerin bu kadar hızlı hyplenması da eh...

images?q=tbn:ANd9GcSTYrrdXxztD_kCQsvfnh7

The Apprentice (2024)

Kesmeseler devamı olsa izlerdim. Güzel akıyor. Sebastian Stan de Jeremy Strong da baya iyi.. Güzel iş.

images?q=tbn:ANd9GcQkjWUD3sI-bKXU8XPw1Pc

Back in Action (2025)

Güzel Pazar filmi. Eğlencelik.

images?q=tbn:ANd9GcS9XaEsuK-7TYVHX0baDKY

Silo (Apple TV+) - 2. Sezon

Dizi çok iyi de sondaki dialog neydi? Cidden biri anlatabilir mi?

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcTiEjshEIyABx33qPqMYBx

Memory (2023)

Tam bir Mubi filmi. 6.5/10

images?q=tbn:ANd9GcRKUxxgWc4fp8QpsRaaEQT

Starting 5 - Netflix

Bu aralar basketbol belgesellerine taktım. Keyifli bir yapım olmuş. 

images?q=tbn:ANd9GcRXShpirtApgtzSCpJl8X1

The Agency - Showtime

Joe Wright'ın dizisi diye ilk duyduğumda çok heyecanlanmıştım. En sevdiğim yönetmenlerden biridir. Sonra kadro da bomba gibi olunca da çok güzel bir iş çıkmış. 

Mesaj tarihi:

4qltGRI.jpeg

3 gündür sonic 1-2-3 seyrettim. Her film bi öncekinden daha iyi. Hepsi çocuk filmi tabii ki de, ilki eeh 5/10 bi film. İkinci biraz daha iyi, daha düzgün sahneler, daha çok karakterler, daha iyi aksiyon. Sonic 3 direk çok iyi sdf. Sardı valla. Keanu'da Shadow'a yakışmış sesi. Yönetmen güzel geliştirmiş kendini her film.

Bunlardan önce de Hunt for Red Octoberdan başlayıp bütün Jack Ryan filmlerini seyrettim, sonra da diziyi bitirdim 4 sezon. Dizi eski filmlerin yanında çok çakma 24 kalmış. Jack Ryan analist aklını kullanan adamken filmlerde, dizide her türlü operasyonda en önce aksiyona giriyor şeklinde yapmışlar. Yine prodüksiyon kalitesi her yemek yediğimde bi bölüm gitti işte. Hunt for Red October en iyisiymiş ama filmlerin arasında.

Mesaj tarihi:

spacer.png

Biraz western'e verdim kendimi. Çok güzel bir göç hikayesi. Yellowstone'un başlangıcını anlatıyormuş ancak hakim olmadığımdan bilmiyorum. Fazla kıza odaklanmıştı ama bunun dışında atmosfer ve westernin gerilimi, kanunsuzluk ortamı harikaydı. RDR2 sevenler de ayrıca bayılacaktı 7/10 

spacer.png

Bu görsel ve atmosfer olarak muazzam. Bu da aslında mini bir göç hikayesine dönüşüyor. Nedense 2 dizi de böyle kurgulanmış 🙂 Hikaye çıkması adına herhalde quest gibi a'dan b'ye yolculuk var. 8/10

spacer.png 

bu diziyi de çok övüyorlar. 4. bölüm itibari ile bi çekemedi beni aşırı mantık hataları var. Ölümün ucunda uzun uzun bakışmalar vs. 

Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT, 28.01.2025 05:14 tarihinde dedi ki:

images?q=tbn:ANd9GcQckK05v1g8HSfXMzoeV63

The Head - Season 3

Yani dizi her sezon daha kötüye nasıl gidiyor... yap tek sezon bitir işte. devamı da gelecek gibi bitti üstüne...

İlk sezonu baya iyiydi. 

Biz dropladik bu sezon basiyla, ne bu boyle devamli ayni teraneler arti ayni herif, herseyiyle berbat, ilk sezon iyiydi meraklandik vs de artik cekilmez. Hic acimadan dropluyorum bu aralar bir cok diziyi..

• Like 1
Mesaj tarihi:
bLackcha0s, 26.11.2024 10:19 tarihinde dedi ki:

spacer.png

Ben böyle muazzam bir şey izlemedim hayatımda. İnanılmaz bir oyunculuk. Tek kişilik bir oyun. Jodie Comer'ın performansı insanüstü bir şey.  Kesinlikle izleyin 10/10 

spacer.png

buna başladım ama 3. bölüm itibari ile aşk meşk romantik ortamlara dönüyor gibi umarım sıçmaz.

spacer.png

Shyamalan filmi. Tam bir pazar gecesi filmi. Eski fimlerine göre çok daha sakin ve yumuşak kalmış 6/10

Jodie comer naappmiss boyle ya, 1 saat 40 dakika durmadan tiklamadan hatasiz nasil bir olaymis bu.. hastasiyim.

Link.. 

https://en.yts-official.mx/movies/national-theatre-live-prima-facie-2022/

• Yeni Oluştur...