bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 ben epey beğenmiştim ya düşük bütçeyle (80m usd ) müthiş iş bence
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 bu filmde dikkatimi çeken cgi kullanımı olmuştu. district 9 gibi.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 BiTcH_oFBaT, 03.01.2025 11:14 tarihinde dedi ki: The Creator Ben daha post apo ve yoklukta geçecek bir film beklerken baya baya scifi film çıktı. İzlemek için bu kadar bekletmem gereksiz olmuş. Fena değildi, gideri var. 5 kere izlemeye calistim. hepsi ucakta idi hep uyudum. sanirim 2 ocak gecesi izledim ben de bisi bulamayinca. kotu degil ama cok fazla macguffin degil mi? dusunmeyince guzel film. dusununce s*k gibi. cgi cok iyi ama.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 katılıyorum bence de biraz fazla mcmuffin
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 aslında fena başlamadı ama ikinci yarıda, özellikle sonlara doğru iyice saçmaladı. bir de denzelin oğlu çok kötü gene.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 ragnar reis ve chernobyl abla var diye bakim dedim, düşündüğüm gibi çıktı. sağlam ip + half baked tv show, hbo aceleye getirmiş. tabi yoklukta gider abi izleyecek birşey yoksa açın bakın.
Öne çıkan mesajlar