bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 ben epey beğenmiştim ya düşük bütçeyle (80m usd ) müthiş iş bence
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 bu filmde dikkatimi çeken cgi kullanımı olmuştu. district 9 gibi.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 BiTcH_oFBaT, 03.01.2025 11:14 tarihinde dedi ki: The Creator Ben daha post apo ve yoklukta geçecek bir film beklerken baya baya scifi film çıktı. İzlemek için bu kadar bekletmem gereksiz olmuş. Fena değildi, gideri var. 5 kere izlemeye calistim. hepsi ucakta idi hep uyudum. sanirim 2 ocak gecesi izledim ben de bisi bulamayinca. kotu degil ama cok fazla macguffin degil mi? dusunmeyince guzel film. dusununce s*k gibi. cgi cok iyi ama.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 katılıyorum bence de biraz fazla mcmuffin
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2025 aslında fena başlamadı ama ikinci yarıda, özellikle sonlara doğru iyice saçmaladı. bir de denzelin oğlu çok kötü gene.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 ragnar reis ve chernobyl abla var diye bakim dedim, düşündüğüm gibi çıktı. sağlam ip + half baked tv show, hbo aceleye getirmiş. tabi yoklukta gider abi izleyecek birşey yoksa açın bakın.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 7, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2025 off harikaydı ya. Sanat eseriydi bence müzikler, sekanslar, oyunculuk. 8/10
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2025 dasaaa, 03.01.2025 14:25 tarihinde dedi ki: 5 kere izlemeye calistim. hepsi ucakta idi hep uyudum. sanirim 2 ocak gecesi izledim ben de bisi bulamayinca. kotu degil ama cok fazla macguffin degil mi? dusunmeyince guzel film. dusununce s*k gibi. cgi cok iyi ama. abi artık scifiların çoğu düşünmeyince güzel zaten. boş izlicen. genel olarak filmler de öyle olmaya başladı.. The Brothers Sun - Netflix Uzun zamandır listemdeydi baya eğlenceli bir mini dizi. Absürdlükler var dicem, olayı o zaten. Keyifli vakit geçirmelik. Bu arada 2 hafta önce apar topar ameliyat mevzuları oldu, hasanede bir süre kaldım. Sağ olsun biri netflix'ini login bırakmış. izlicek bir şey bulamadık haliyle. Eski filmleri izlemeye başladık. Çok daha keyifli geldi. Şu süre kendimi haklı çıkardım ki Netflix içerikleri kötü be dkadksad hoş onca ağrı kesici ve uyuşturucu ile de hangi kafayla ne izleyebilirdim
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2025 netflix'in en guzel ozelligi (kendileri icin) bir listeleme, arama fonksiyonu olmamasi (search var ama paticik search gibi. aradigini bulamiyorsun) dolayisi ile eski film falan arayim desen, gruplama vs de yok. izlemiyorsun. tam netflix'in istedigi sey aslinda. parasini ver emme kullanma. am.k tuketici olarak hepimiz cuck olduk aslinda. basiyoruz subscription i, veriyoruz parasini ama izleyecek bisi yok. hatta netflix sanirim (paramount falan da dahil) en kotu servis olabilir.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2025 ben kuruş vermiyorum 2 senedir netflixe yüzümüze gözümüze doğrulttukları penisleri kendi kıçlarına soksunlar.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2025 dasaaa, 16.01.2025 15:43 tarihinde dedi ki: netflix'in en guzel ozelligi (kendileri icin) bir listeleme, arama fonksiyonu olmamasi (search var ama paticik search gibi. aradigini bulamiyorsun) dolayisi ile eski film falan arayim desen, gruplama vs de yok. izlemiyorsun. tam netflix'in istedigi sey aslinda. parasini ver emme kullanma. am.k tuketici olarak hepimiz cuck olduk aslinda. basiyoruz subscription i, veriyoruz parasini ama izleyecek bisi yok. hatta netflix sanirim (paramount falan da dahil) en kotu servis olabilir. Bi' kere çok fazla ABD dışı içeriği önüne atıyor. İstemiyorum mesela. İzlediklerim belli hala bana alakasız içerikleri atması tam da dediğin gibi aslında. Aklımıza geldikçe aradık bulduk zaten. Yoksa tam dediğin sistemde çalışıyor. Landman Burada gördüm izledim. ilk başladığımızda sıkılıp kapattık. Sonra bir şans daha verdik ve çooook beğendik. Baya sürükleyici. Kadro ise acayip. Yenilenebilir enerji vs petrol karşılaştırması yaptığı sahne dağıttı.. Indiana Jones and the Dial of Destiniy Güzel, eğlencelik. Star Wars - Skeleton Crew La yazık günaha ya... Cidden yazık günah...
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2025 ben skeleton crew'i begendim. "harika bir bas yapit! heyecanla bekledim" diyemem. asiri merak yaratmasa dahi yine de baglayabildi, bu ne yahu! dedirtmedi. rogue one ve andor'dan sonra yapilmis tek iyi startwars isi olabilir (animasyonlari cok izleyemiyorum. bad batch izledim. kotu degildi ama ehhhh...) sanirim iyi sw yapmak icin gereken sartlar, sw kliselerinin disinda, sw universe icinde tutmak. somehow palpatine farted! yok, luuuuke yok, leia yok, solo yok... hele hele yeni nesil salakliklar hic yok.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2025 dasaaa, 17.01.2025 15:04 tarihinde dedi ki: ben skeleton crew'i begendim. "harika bir bas yapit! heyecanla bekledim" diyemem. asiri merak yaratmasa dahi yine de baglayabildi, bu ne yahu! dedirtmedi. rogue one ve andor'dan sonra yapilmis tek iyi startwars isi olabilir (animasyonlari cok izleyemiyorum. bad batch izledim. kotu degildi ama ehhhh...) sanirim iyi sw yapmak icin gereken sartlar, sw kliselerinin disinda, sw universe icinde tutmak. somehow palpatine farted! yok, luuuuke yok, leia yok, solo yok... hele hele yeni nesil salakliklar hic yok. çoluk çocuk bana çok yapmacık ve zorlama geldi. içerik çocuk üzerine olmasa daha keyifli izlerdim. yoksa benim hala favorim roque one. Anonim (Exxen) - 5 Bölüm Ali Atay'ın her bölüm konusu farklı karamizah dizisi. Baya eğlenceli bu arada. Outlander - 8. Sezon Bitmeyen dizi yapmışlar. Artık zamanda gidip gelmek de maşallah 2 dk'lık iş oldu. Başladık bitirelim diye izliyoruz ama uzadı be. Castlevania Nocturne (Netflix) - 2. Sezon Olaylar çat diye gelişip diziyi bitirmişler. Klasik versiyonunda dialoglar daha keyifliydi. Bunda biraz monoton geldi. Ayrıca Alucard dışında diğer karakterlerin bu kadar hızlı hyplenması da eh... The Apprentice (2024) Kesmeseler devamı olsa izlerdim. Güzel akıyor. Sebastian Stan de Jeremy Strong da baya iyi.. Güzel iş. Back in Action (2025) Güzel Pazar filmi. Eğlencelik. Silo (Apple TV+) - 2. Sezon Dizi çok iyi de sondaki dialog neydi? Cidden biri anlatabilir mi?
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2025 6/10 ilk yari guzelde sonrasi pek sarmadi sanki. That accent tho.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2025 Memory (2023) Tam bir Mubi filmi. 6.5/10 Starting 5 - Netflix Bu aralar basketbol belgesellerine taktım. Keyifli bir yapım olmuş. The Agency - Showtime Joe Wright'ın dizisi diye ilk duyduğumda çok heyecanlanmıştım. En sevdiğim yönetmenlerden biridir. Sonra kadro da bomba gibi olunca da çok güzel bir iş çıkmış.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2025 The Agency çok güzel bi final yaptı
progamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2025 3 gündür sonic 1-2-3 seyrettim. Her film bi öncekinden daha iyi. Hepsi çocuk filmi tabii ki de, ilki eeh 5/10 bi film. İkinci biraz daha iyi, daha düzgün sahneler, daha çok karakterler, daha iyi aksiyon. Sonic 3 direk çok iyi sdf. Sardı valla. Keanu'da Shadow'a yakışmış sesi. Yönetmen güzel geliştirmiş kendini her film. Bunlardan önce de Hunt for Red Octoberdan başlayıp bütün Jack Ryan filmlerini seyrettim, sonra da diziyi bitirdim 4 sezon. Dizi eski filmlerin yanında çok çakma 24 kalmış. Jack Ryan analist aklını kullanan adamken filmlerde, dizide her türlü operasyonda en önce aksiyona giriyor şeklinde yapmışlar. Yine prodüksiyon kalitesi her yemek yediğimde bi bölüm gitti işte. Hunt for Red October en iyisiymiş ama filmlerin arasında.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2025 We Live In Time (2024) Böyle ağır dramları seviyorum saçma bir şekilde. Bu da güzeldi baya. Kurgusu adı gibi zamanın karışık anlarından olunca dinamik olmuş.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 27, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2025 Biraz western'e verdim kendimi. Çok güzel bir göç hikayesi. Yellowstone'un başlangıcını anlatıyormuş ancak hakim olmadığımdan bilmiyorum. Fazla kıza odaklanmıştı ama bunun dışında atmosfer ve westernin gerilimi, kanunsuzluk ortamı harikaydı. RDR2 sevenler de ayrıca bayılacaktı 7/10 Bu görsel ve atmosfer olarak muazzam. Bu da aslında mini bir göç hikayesine dönüşüyor. Nedense 2 dizi de böyle kurgulanmış Hikaye çıkması adına herhalde quest gibi a'dan b'ye yolculuk var. 8/10 bu diziyi de çok övüyorlar. 4. bölüm itibari ile bi çekemedi beni aşırı mantık hataları var. Ölümün ucunda uzun uzun bakışmalar vs.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2025 The Head - Season 3 Yani dizi her sezon daha kötüye nasıl gidiyor... yap tek sezon bitir işte. devamı da gelecek gibi bitti üstüne... İlk sezonu baya iyiydi.
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 28, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2025 BiTcH_oFBaT, 28.01.2025 05:14 tarihinde dedi ki: The Head - Season 3 Yani dizi her sezon daha kötüye nasıl gidiyor... yap tek sezon bitir işte. devamı da gelecek gibi bitti üstüne... İlk sezonu baya iyiydi. Biz dropladik bu sezon basiyla, ne bu boyle devamli ayni teraneler arti ayni herif, herseyiyle berbat, ilk sezon iyiydi meraklandik vs de artik cekilmez. Hic acimadan dropluyorum bu aralar bir cok diziyi.. 1
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 28, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2025 bLackcha0s, 26.11.2024 10:19 tarihinde dedi ki: Ben böyle muazzam bir şey izlemedim hayatımda. İnanılmaz bir oyunculuk. Tek kişilik bir oyun. Jodie Comer'ın performansı insanüstü bir şey. Kesinlikle izleyin 10/10 buna başladım ama 3. bölüm itibari ile aşk meşk romantik ortamlara dönüyor gibi umarım sıçmaz. Shyamalan filmi. Tam bir pazar gecesi filmi. Eski fimlerine göre çok daha sakin ve yumuşak kalmış 6/10 Jodie comer naappmiss boyle ya, 1 saat 40 dakika durmadan tiklamadan hatasiz nasil bir olaymis bu.. hastasiyim. Link.. https://en.yts-official.mx/movies/national-theatre-live-prima-facie-2022/
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 28, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2025 Conclave bitsin buna da bakıcam
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 28, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2025 (düzenlendi) conclave müthiş filmdi tavsiye ederim. Spoiler lgbt mevzularına böyle yaklaşınca kalbimi veresim geliyor. Ocak 28, 2025 sanssizsansli tarafından düzenlendi 1
Öne çıkan mesajlar