Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT, 22.01.2024 08:18 tarihinde dedi ki:

images?q=tbn:ANd9GcQXTfk8sCr202FqvaaQI6g

Kübra - Netflix

Netflix madeni buldu Afşin Kum'dan yürüyor. Şu ana kadar diziye tepki gelmemesi garip. Ben islamcı kesimden bir tepki bekliyorum hala.

Diziye gelirsek fena değil. Sonunu güzel bağlamışlar. Çağatay da ilk defa biraz oyunculuk yapmış. Çekimleri de güzel olmuş.

Yeni izleyebildim. Çok beğendim, senaryo, mesajlar oldukça başarılı. Şöyle ki kendi tezatlarini barındırıyor ve bunları çok güzel ve başarılı işliyor.

Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT, 20.02.2024 08:35 tarihinde dedi ki:

True Detective - Sezon 4

Çok mu iddialı olacak bilmiyorum ama bence en iyi sezonuydu. İlk sezon da çok çok iyiydi ama bu beni nedense daha çok etkiledi. Sonundan dolayı da olabilir bilemiyorum. Sonu, bu mistiklik için biraz fazla basitmiş gibi de gelebilir, lakin benim için uçuyordu 🙂

ikinci sezonun yarısından sonra bir daha izlemedim ama övdüğün sezonun ortalaması 6.5, son bölüm ise 5.4 puan

AHINB52.png

Sosyal ağlarda paylaş

spacer.png

A24 filmi. Auschwitz kampının hemen yanında görevli üst düzey bir nazi subayının aile hayatını anlatıyor. Lojmana çıkmışlar 😄 Film boyunca sadece ailenin yaşadığı evi görüyoruz. Çocukları, bahçelerine gösterdikleri özen ve arkada ise kamptan gelen silah sesleri, çığlıklar, kampın bacasından çıkan ateş ve duman. Kötülüğün normalleşmesini güzel anlatıyor. 7/10

spacer.png

abi şimdi john wick var ya - heh? aynısını yapacağız ama arıcılar diyelim bunlara araya bitcoin falan serpiştirelim güncel olsun önümüze geleni de vuralım.  Özel timlerin kurşunlardan koşarak kaçalım, swat mwat alayını tekte indirelim. 4/10

Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel, 27.02.2024 02:26 tarihinde dedi ki:

ikinci sezonun yarısından sonra bir daha izlemedim ama övdüğün sezonun ortalaması 6.5, son bölüm ise 5.4 puan

AHINB52.png

haha ben bana işlediği şekline bakıyorum 🙂

Bence ilk sezondan sonra çıta çok tepede olduğu içindir. aynı tarzda değil çünkü.

250px-Avatar_The_Last_Airbender_2024_ser

Avatar The Last Airbender Live Action

Güzeldi baya... Bazı yerleri farklı işlemişler ama rahatsız etmedi hiç.

Sosyal ağlarda paylaş

kuvvetli-bir-alkis

Kuvvetli Bir Alkış - Netflix

Bir Başkadırın yazarından. Çoooook iyiydi. 30'ar dakikalık bölümler. Bir karı-kocanın çocuk sahibi oluşu ve çocuğun büyüme hikayesi. Full kara mizah... 

Özellikle 2. ve 4. bölümleri çok beğendim. 3 de fena değildi.

Bu arada baya sert giriyor belli kalıplara. 

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
neutrino, 20.01.2024 06:44 tarihinde dedi ki:

spacer.png

Kuru Otlar Üstüne

8.5/10

Kış uykusu kadar olmasa da çok başarılı film yine. Su gibi akıp gitti 3 saat. 

Katılıyorum ama yine güzeldi. NBC filmlerinde olduğu gibi film bittikten sonra tek tek her karakter şuan gerçek hayatta ne yapıyordur diye düşünmeden edemiyor insan 🥺

Filmin sonundan ufak bir kesit gece gece içimden de geçmiş bulundu sağolsunlar:

Spoiler

Zaman geçip gidecek ve kendi içine batmış binbir aksiliğin yaşandığı bu coğrafyada hayatta kalırsan yine de, sararıp kuruyup gideceksin sonunda. bakmışsın ki ortalarına gelmişsin hayatın ve içindeki çölden başka hiçbir kazancın olmamış. ellerin bomboş.

Sosyal ağlarda paylaş

Guy_Ritchie_s_The_Gentlemen.jpg?w=1200&a

The Gentleman dizisi çıkmış netflixte 8 bölüm. Beğendim ben. Guy Ritchie'nin filmlerini seviyorsanız izleyin. 2019 da çıkan filmle de hikaye olarak bi bağlantısı yokmuş. O filmdeki karakterler görünecek diye beklediydim başta ama tamamen yeni hikaye, yeni karakterler. The Gentleman(2029) seyretmeye gerek yok yani bunun için. Filmdeki zengin evlerini kullanma şekillerini almışlar bir tek. Güzeldi sonuçta dizi olarak da. 2. sezonu çekseler gider.

Sosyal ağlarda paylaş

p24807009_v_v12_ab.jpg

Hakkaten çok güzel film olmuş, dingin bir film ama herkes sıkılmadan izleyebilir.

Spoiler

sonu mona lisa tablosu gibi resmen, nereye çeksen oraya gider, ruh halinize göre farklı anlamak mümkün. Spoiler da sayılmaz ama hazırlıksız yakalanın diye spoiler'a aldım.

Sosyal ağlarda paylaş

progamer, 10.03.2024 23:01 tarihinde dedi ki:

The Gentleman dizisi çıkmış netflixte 8 bölüm. Beğendim ben. Guy Ritchie'nin filmlerini seviyorsanız izleyin. 2019 da çıkan filmle de hikaye olarak bi bağlantısı yokmuş. O filmdeki karakterler görünecek diye beklediydim başta ama tamamen yeni hikaye, yeni karakterler. The Gentleman(2029) seyretmeye gerek yok yani bunun için. Filmdeki zengin evlerini kullanma şekillerini almışlar bir tek. Güzeldi sonuçta dizi olarak da. 2. sezonu çekseler gider.

Adam harun tekin'e benziyor. Diziye başladım, açılış sahnesinde Kaş yolunu Suriye sınırı diye göstermişler 😄 

Sosyal ağlarda paylaş

Norak, 06.03.2024 11:02 tarihinde dedi ki:

415003859_240627052390030_56601230274402

Guzel geyik baya ama Henry'nin rolu kisa kalmis biraz

matthew vaugn'a bi James Bond filmi çektirseler de rahatlasa artık. 4 filmdir aynı süper gizli ajan muhabbetleriyle uraşıyo. Her çıkan da bi öncekinden kötü. Olmamış Argylle hiç bence. Beğenmedim.

Sosyal ağlarda paylaş

progamer, 10.03.2024 21:01 tarihinde dedi ki:

+1 Yarisina kadar geldim, biraz ortalara geldigimde hafif biraz dusus olsa da, gayet iyi gidiyor su ana kadar. Karakterler gayet iyi.

Sosyal ağlarda paylaş

5944145.jpg

Mahsun J - Gain

Yani... evet çok ince ve keyifli anları var ama çok da bilemedim. Overall güzel.

Apple_TV_MotA_key_art_graphic_header_4_1

Masters of The Air

Bir band of brothers değil ama pacific'ten daha iyi. İkinci dünya savaşı her türlü iş yapar. Sadece uçak olunca yerdeki havaya giremiyorsun gibi. Savaşın o dehşeti karada daha sert olduğu için havada tam aynı etkiyi yapmıyor. Tabi bu yorumlar bir band of brothers izleme umuduyla başladığımız için, yoksa güzel prodüksiyon ve dizi 🙂 

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...