sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 goldbaren ve ikizi mi? 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 anan ve teyzene benzettim 1 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 kavga etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Sgsgdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Rastgele keşfedip Spaced izledim zaten 7şer bölümden 2 sezon. Absürd komedi ve yaşına göre hiç fena da değil. Ama esas Tyres diye bir karakteri var ona bittim efsane iyi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 paradise (2023) türkçe'ye "cennete yakın" olarak çevrilmiş. alman yapımı. black mirror tarzı bilim kurguyu aksiyonla harmanlamışlar. bu sıcakta sıkmadan kendini izleten film bulmak kolay değil. çerez niyetine izlenir. oppenheimer (2023) ilk yorumlardan sonra kelimenin tam anlamıyla hiçbir beklentim yoktu bu filmden. ona rağmen salonu terk etmemek için kendimi zor tuttum. keşke bu kadar büyütülmeseydi ve izlememek de bir seçenek olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 spaced hastasıyım. canım çekti izleyeyim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Oppenheimer filmi öncesi the nun 2 fragmanı görüp "conjuring universe" yazısıyla beraber bi aydınlanma oldu. Annabelle falan hep bağlantılı ve timeline sırası falan varmış, sıraya göre başladım bakalım. Adamlar 10 numara gerilim/korku filmi yapıyor, bizimkiler anca film başı "gerçek bir hikayeden uyarlanan bu yapım x şehri y köyünde yaşanmıştır" ile başlayıp hep aynı gidiyo. Anca küfürlü komediden anlıyor bizim sinema sektörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 The Bear - 2. Sezon İnanılmaz underrated bir dizi ya. Fishes bölümü alev alıyor... Fazla iyi ve gerçekçi bir dizi. Çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 müthiş film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 6/10 Jennifer'ın nude sahnesi için 6/10. Yoksa 5/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 amma çirkinleşmiş bu kız çocuk yaptıktan sonra ya. zaten patates güzeliydi de bu kadar çabuk olması şaşırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Swagger (sezon 2) Bu sezon baydı ya. Çok fazla sosyal mesaj verip durdular. Spor tamamen spor değildir eyvallah da fazla geldi. Hijack (Apple+) Film bile olurmuş bundan. Hafta sonu eğlencesi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 hijack son 2 bolumde dropladim senaryo ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Goering, 14.08.2023 21:52 tarihinde dedi ki: hijack son 2 bolumde dropladim senaryo ????? Spoiler mutlu son tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 (düzenlendi) 5/10 Farklı bir kafayla izlesem daha çok beğenirdim ama, elimde laptop ile Türkçe dublaj yarım göz izleyince "meh". Çok gürültülü film, arka planda sürekli bir parti müziği, saksafon, bilmiş ne dönüyor. Adam Sandler/Gems filmi miydi neydi o vibe'ı verdi, kafam sıstı ya. Bir de gereksiz uzun. Örümcek Adam'ın başladığı kısımda karadelige girdi film resmen. Bana kalırsa en mükemmel sahnesi, Margot'un barda sahne alıp, filmin tema müziğinin giderek tempoyu artırması, yardımcı adamın arabayla gazlaması 10 numara. Tekrar tekrar seyredilir. Brad Pitt de Fury filminden beri karizmatik, yakışıklı, olgun, şanssız şanslı ve komik adam formatından çıkamadı ya. Bullet Train'de de aynı karakter, zaman farklı sadece. Ağustos 15, 2023 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 It's Always Sunny In Philadelphia - 16. sezon Artık kısa öz sezonlarla devam ediyorlar. Eski havası evet yok ama bu sezon iyi başlamıştı. Geçen sezona göre çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 captain fall (2023) çok çok eskiden çizgi roman ya da karikatür okurken aldığım keyfi aldım. eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2023 Yetenekli Dr. Pol - Ağır yaşamlardan sonra en sevdiğim program olabilir Dün dr. Pol izlerken genzine elma kaçmış ineği kesimhaneye götürdüklerini gördüm. Geçenlerde hap içerken nefes boruma kaçtı öksürdüm oradan da genzime doğru bir yerlere gitmişti. Korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2023 insanın yanında ardını dövecek ya da heimlich manevrası yapacak biri şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Good Omens (2. Sezon) Sonuna kadar fena değildi, bazı yerleri gerçekten çok ince esprilerle dolu. Lakin sonu meeeh... Kitaptan çıkınca muhtemelen işin ucu kaçmış. Spider-Man: Across The Spider-Verse Muhteşem... 2 saat 20 dk içinde bir an sıkmadı, su gibi akıp gidiyor. Video efekleri filan da efsane... İlki zaten çok güzeldi ama bu ondan öte olmuş. Bu kadarını beklemiyordum... Devamı da böyle olursa efso olur. The Walking Dead: Dead City Yani ne desem bilemedim, izlerken baydığı yerler çok. Çok mu yavaş ilerliyor, çok mu yapay geldi bilemedim ama eski hava yok. Yani karakterlerle bir yere varmaya çalışmışlar fakat olmamış gibi. Sonu biraz heyecanlandırdı o kadar. Yeni bölüme geçmek bile bazen ızdırap oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Seriye güzel bir final olmuş. Denzel abimizi sevdiğimiz için her türlü gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2023 10/10 oyunculuklar harika, hikaye guzel aktarilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2023 Platonic (2023) Apple+ Seth Rogen yapmış bir şeyler. Tek sezon 10 bölüm 30 dk'lık bölümler. Rose Byrne'ın yapmacık oyunculuğuna rağmen eğlenceli bir seri olmuş. Birbirlerinin duygusal eksikliklerini tamamlayan bir arkadaşlık hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2023 Full Circle (2023) Steven Soderbergh'in yeni mini serisi. Toplam 6 bölüm, birer saat. Sadece 5. bölüm 30 dk. Bir tarafta Afrikalı mafyatik tipler var ama biraz mistikliğe büyülere filan inanıyorlar. Değişik kafalardalar. Diğer tarafta ise meşur bir aşçı ve ailesi var. Biraz ağır ve çok karışık geliyor başta ama sona doğru oturuyor. Hikaye de fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar