goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 sinemada marvele sw'ye para versem ben de sinirlenirdim tabi, her çıktığında aynı çocuksu hevesle gidiyorsun, 50 lira verip küfredip dönüyorsun sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Midway çok kötüymüş. Aksiyon var diye izledik 2 saatlik filmde birbirinin aynısı kopuk kopuk 10 dakikak savas var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 16 saat önce, Silphatos dedi ki: bu şerefsizi neden halen bamlamıyoruz? ağır bir canlı diye 5 mod onayı gerekiyorsa, ben veriyorum onayımı. gerge de verse kaldı 3. Mod olunca millete şerefsiz deniliyorsa önce o şerefsiz modu banlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Sakalastiklarini anlamamak icin şerefe olman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 şakacılar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 goltbaren millet değil zillet zillet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 21 bridges fena değilmiş, 7'lik decent polis flick. konu klişe tipler klişe, marvelciler bile anlasın diye basitleştirilmiş bilim & göze sokulan kanıtlar klişe, jurisdiction kavgası bile klişe ama sevdim nedense izletti. kaldı geriye jojo ve tomens filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 jojo kötü karakteri olmayan nazi filmi. absürtsen absürt kal, dram yaptığın an gerçekçiliğe dönüyosun ve orası çok yetersiz kaldığın bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 jojo cook iyi gestapo var iste kotu, steven'la sam rockwell'in konusma sahnesi dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 bize de buyursun abi onlar, ne kötülüğünü gördün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Jojo fena değil ama daha iyi olabilirmiş. Tarzını bozup schindlers list e dönünce keyfim kaçtı. YuKarda dendiği gibi absurd devam etmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 filmin tonunun değiştiğini niye söylüyorsunuz abi. spoiler kavramı sadece son on dakikasını içermez filmlerin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 afiste koymayin sakin, filmden onemli bi sahne olur fln, aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 abi filmin adını niye yazıyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 keyfiniz bilir marvalcılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 şüşman haqlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 filmin ismini vermeden 3 kelime ile anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 schindlers list'e dondugu yok filmin. spoiler gecerli degil ne yazik ki, ozur dilesin jelibon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 standart seyirciye göre spoiler sadece "han solo ölüyor mu" gibi 2d factler üzerine olsa da filmin tonu değişiyor demek de bence bir yerde spoiler. ayrıca patide bol bol "beklediğim sonla bitmedi o yüzden puan kırdım" "sondaki twist acayip ters köşe yaptı film aktı gitti.." gibi yorum çıkıyor sabıkalısınız zaten sfd. ayrıca filmin tonu da öyle parasite gibi keskin değişmiyor yahu. zaten filmi çok sevmedim fazla karikatürize, adeta yavıdilere nazi ivedik gibi bir şey olmuş. çocuksu masumiyet ayağına ince ince bir sürü klişe mesaj işlemişler uzun uzun konuşmaya değmez. Spoiler en sondaki savaş suçunu sadece rusların işlemesinden başla listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 sanatta spoiler diye bişey yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 sonraki sw filminin sonunu gel yaz bakim foruma sende spoiler bırakıyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 On 30.12.2019 at 17:33, Scalanova dedi ki: Ford v Ferrari guzel Ben cok begendim. Guzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2020 On 05.02.2020 at 14:52, BiTcH_oFBaT dedi ki: Adam Sandler'i sevmediğim için izlemeyecektim, yorumları okuyunca gaza geldim. Baya iyi işlemişler, kurgu çok iyi. durmuyor film garip bir şekilde. Ama bazı yerlerde müzik dialogları bastırıp karıştırıyor, oralar yorucu geçiyor 8/10 Good Time'da avam tabakayı çok gömdük, zenginlerin de çok farkı yok, para hırsı her tabakada benzer sonuç üretiyor, onu gösterelim gibi bir kaygı sezdim. Film iyi ama, senaryoyu iyi kurmuşlar. Good Time daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2020 Knives out iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2020 beklentim 80/100 dü 70/100 alır benden maks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar