Grego Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 goldbären said: börü, twilight, marvel fanboyu falan değilsen laf etmiyorum karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 senko said: tim bu olaylar subjektif abi Tim'in zevksizliği konusunda haklısın da şurada post modernist meme'lere kurban gidilmiş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Su kotu bu boktan diyenlerle karistirdin beni Ahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 bill burr izledim 6 saat ardarda lskdf yanlarım agrıdı. https://art-s.nflximg.net/c669d/9548981ecaa218b37f2f9b8c6d858c0803fc669d.jpg https://occ-0-999-1009.1.nflxso.net/art/19518/25d254f230fb39af54eda267bb93102554819518.jpg http://scrapsfromtheloft.com/wp-content/uploads/2017/05/Bill-Burr-Walk-Your-Way-Out-2017.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Tim said: Su kotu bu boktan diyenlerle karistirdin beni Ahmet. Ya erken 20 yasına gelmeden önce böyle ünide ögretilmiş olması gereken birşey var abi, iyi ve kötü nedir. Ne neden iyidir, kötü neye göre kötüdür falan. Mesela Ragnarok'a neden iyi bir film diyorum sonra gidip dark knight rises kötü diyorum? Hani bütün eleştirinin başlayacagı nokta herhangi bir işin amaçladıgı ne, bunu ne kadar yapabilmiş, nasıl güzel yapabilmiş, nasıl kotaramamış. Hani bunun subjektif kısmı %5'i falan bu işin. Binlerce yıldır sanat formlarında eserlerin insanları nasıl uyardıgı evrilmiş, şekillenmiş vs vs. Her on filmden 9unun yapısının aynı olması bir kaza değil. O yüzden böyle "subjektif" gibi tuzaklara düşünce bi bakıyorsun eli hayatında kalem tutmamıs tumblr kızları sanatçı oluyor, pacing'i bozuk ölümüne yavaş çekilmiş her sanat filmi, 2deep4u deniyor. Subjektif diyebileceğimiz kısım su oluyor, diyelim ben pacing'e çok önem veriyorum filmde, laurelin plot'a, goldbaren acting'e. O yüzden aynı filme 6-7-7 veriyoruz pacing'i sorunluysa. Ready player one konusuna gelirsek, oturup film diye izleyen arkadaslara ne diyeyim bilmiyorum, nostalgia goggle falan herhalde iki transformers gösterirsen 30 saniye iyi film oluyor. Görseller desen kötü, plot 20 sene önce bile cheesy olan bir plot, aksiyonu desen contextsiz, başrol desen kimsenin kendiyle bütünleştiremeyeceği kadar pişmemiş. Totalde 10 dakikasını bile çekmedi abi spielberg, altına spielberg yazmak bile tam bir jewishtricks.png. İyi çünkü spielberg normalde, adamın kariyerinde kara bir nokta olarak kalacak bu film. Bak mesela yukarıda bill burr 8/10 her zaman. Neden? Çünkü adamın aim'i crude manly humour ve tutarlı bir şekilde ulaşıyor hedefine. Spielberg'den daha başarılı bir işi var artık bill burr'ın, sinemanın geldigi nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 yani ben o kadar katı bakmıyorum "17th minute mark yok o yüzden pacingi bozuktur" gibi teknik konuşamam. forumun çoğu mühendis büyüdü, kendini sonradan eğiten eğitti, bende anca çarpık bir beğeni gelişmiştir. ben daha çok skriptin aptalca olmasına takılıyorum filmlerde. tahmin edilebilir, basit ve sade olması =/= aptalca olması. seyirciyi şaşırtacam diye zoraki twistler, başı hiç olmayan dönüm noktaları ve tabansız karakter dönüşümleri, karton villainler, çok akıllıymış gibi girişilmiş ama adam gibi çözülmemiş tutarsızlıklar ve bunları tekrar tekrar görmek sıkıyor. her filmde bir beklentiyle oturuyorsun koltuğa, artık sık sık benzer şekilde kalkınca da bezginlik ve trip başlıyor. beni başka insanların keyif alması rahatsız etmiyor, beni başka insanların birazcık çabayla daha güzel yapımlardan daha fazla keyif alabilme potansiyellerini ezmesi rahatsız ediyor. haliyle de yapımcılar çoğunluğun beğendiğine yöneliyor, çok daha iyi olacak bir film bile daha masadayken "çoğunluk ne der" diye ziyan edilebiliyor. sonra da sabonisin bahsettiği "aktı gitti", "çıtır çerezlikmiş" noktasında hızlı tüketen bir seyirci kitlesi çığ gibi büyüdü. eskinin gişe filmleri "festival filmi" ayarında kaldı artık. chinatown yarın vizyona giriyor olsa, bu ne lan bomboş film, aqmadı knka denir 6 verilir geçilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Ben random örnek olarak verdim subjektiflik konusuna. Subjektif şeyler var evet, ama ürünün %5 olsun 10'u olsun falan. Gerisi gayet metoduyla ölçülebilir, dissectleyebileceğin şeyler. Bu yanılgı sadece senko'ya öz değil tabii ki, yeni nesil post modernisme zorla itildiği için oluyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 yani gidip CVye "hobileri: sinema" yazanların ne kadarı, izlediği filmin yönetmeni kimmiş, başka neler çekmişler, lan senaryo vasattı ama görseller iyiydi, görüntü yönetmeni kimmiş ne çekmiş başka ne beğenirim diye dönüp bakıyor? veya arkasında başka katmanlar var mı diye şöyle bir internette yazılanları geziyor mu? arkadaşlarıyla biraz olsun konuşuyor mu? beğendiği müzikleri falan gidip arayıp buluyor mu? yani herkesin zaten bazal olarak yapması gereken şeyler nedense elitlik kasıntılık algılanıyor. ondan sonra "Thor'da AaaAAa diye giren aksiyon müziği"ne gülünce biz hazımsız oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 xunn said: Ben random örnek olarak verdim subjektiflik konusuna. hay allah, ben özellikle beni takip edip beğendiğini, arkamda durduğunu hayal etmiştim...,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 xunn said: Ben random örnek olarak verdim subjektiflik konusuna. Subjektif şeyler var evet, ama ürünün %5 olsun 10'u olsun falan. Gerisi gayet metoduyla ölçülebilir, dissectleyebileceğin şeyler. Bu yanılgı sadece senko'ya öz değil tabii ki, yeni nesil post modernisme zorla itildiği için oluyor biraz. 3-5 kitap makale öner de kurtulalım bakalım bu yanılgımızdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 xunn said: Tim said: Su kotu bu boktan diyenlerle karistirdin beni Ahmet. ... Ready player one konusuna gelirsek, oturup film diye izleyen arkadaslara ne diyeyim bilmiyorum, nostalgia goggle falan herhalde iki transformers gösterirsen 30 saniye iyi film oluyor. Görseller desen kötü, plot 20 sene önce bile cheesy olan bir plot, aksiyonu desen contextsiz, başrol desen kimsenin kendiyle bütünleştiremeyeceği kadar pişmemiş. Totalde 10 dakikasını bile çekmedi abi spielberg, altına spielberg yazmak bile tam bir jewishtricks.png. İyi çünkü spielberg normalde, adamın kariyerinde kara bir nokta olarak kalacak bu film. ... Ben bunu bilerek gittim abi filme. Once 3d gittim biraderle sonra da 4dx gittim hanimla ve inanilmaz eglendim cunku sanatiymis oyunculuguymus falan umrumda olmadi. Cocukken delisi oldugum bi film vardi 47574737373 kere izledigim*, onu izlerkenki hissiyati uyandirdi bende. Film beni ve benim gibileri hedeflemis, hedeflediginde de son derece basarili olmus bi film bence. O yuzden cok kritize etmeye gerek oldugunu dusunmuyorum. Bu yuzden ilk cok eglendim ama sonradan puan kirdim diyenin uzerine cok gereksiz dusundugunu ve fazla tepki gosterdigini dusunuyorum. Ha senin konumunda olsam ben de farkli dusunebilirdim ama sanat sanat icin midir yoksa benim icin midir kisminda tikaniyor o aci. * https://www.imdb.com/title/tt0098663/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 senko said: xunn said: Ben random örnek olarak verdim subjektiflik konusuna. Subjektif şeyler var evet, ama ürünün %5 olsun 10'u olsun falan. Gerisi gayet metoduyla ölçülebilir, dissectleyebileceğin şeyler. Bu yanılgı sadece senko'ya öz değil tabii ki, yeni nesil post modernisme zorla itildiği için oluyor biraz. 3-5 kitap makale öner de kurtulalım bakalım bu yanılgımızdan Bugune kadar hangi yanilgindan kurtuldun ki bundan kurtulucan senko. Zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 o yine iyi. ben bunları falan tekrar tekrar izliyordum ya. anamızın karnından milleti hor görerek doğduğumuzu sanıyorlar sdfs. https://www.imdb.com/title/tt0103003/ https://www.imdb.com/title/tt0107362/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 hayırlısı tim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 goldbären said: abi sen baya yükselmişsin bana, film topiğiyle kesin alakası yok bunun. senden başka hiç kimse, OP bile alınmamış buna. tartışmayalım... Birader ne zaman konulara girsem senin mesajların falan var, resmen foruma mesaj atsam diye hazır bekliyorsun. Olmaz... olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Image falan bile koymuşsun bazı mesajlara, senden başka yapan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 xunn said: Ready player one konusuna gelirsek, oturup film diye izleyen arkadaslara ne diyeyim bilmiyorum, nostalgia goggle falan herhalde iki transformers gösterirsen 30 saniye iyi film oluyor. Görseller desen kötü, plot 20 sene önce bile cheesy olan bir plot, aksiyonu desen contextsiz, başrol desen kimsenin kendiyle bütünleştiremeyeceği kadar pişmemiş. ben film diye izledim. cheesy miydi allahına kadar ama eski tarz; kötü güce karşı savaşırken arkadaş olanlar, bu sırada şans eseri aşkı bulanlar falan derken bir şekilde eğlenceli filmdi bence, görseller de eh işteydi. ancak ulan buna da film denir mi puanım 4 puanım 5 diyecek kadar rezalet ya da of bu ne adeta michael bay diyecek kadar bayağı değildi. sonuç olarak 6-7 puan, izle eğlen unut ama izlemezsen de bir şey kaybetmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Asteroth said: Image falan bile koymuşsun bazı mesajlara, senden başka yapan yok. neyse tartışma rp1 üzerinden sönümlenir şimdi uykusu geldi milletin. adam da bi daha cevap vermedi ama sıvazlıyordur illa başka topikte yapıştırır hançeri yine ssdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 hadi last action hero biraz patlaktı da suburban commando gayet iyiydi. hulk hogan'ın en iyi filmiydi hatta. https://www.youtube.com/watch?v=4_sH8UBofw0 bak şimdi izleyesim geldi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 christopher lloyd var diye izlerdim, adını bilmezdik tabi o zaman kafa basmazdı hangisi hangisi. "geleceye dönüşdeki tohtur" du bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Hulk Hogan Amerika'nın Sümer Tilmaç'ıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Asteroth said: goldbären said: abi sen baya yükselmişsin bana, film topiğiyle kesin alakası yok bunun. senden başka hiç kimse, OP bile alınmamış buna. tartışmayalım... Birader ne zaman konulara girsem senin mesajların falan var, resmen foruma mesaj atsam diye hazır bekliyorsun. Olmaz... olmaz... sen foruma girince bildrim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 µh said: xunn said: Ready player one konusuna gelirsek, oturup film diye izleyen arkadaslara ne diyeyim bilmiyorum, nostalgia goggle falan herhalde iki transformers gösterirsen 30 saniye iyi film oluyor. Görseller desen kötü, plot 20 sene önce bile cheesy olan bir plot, aksiyonu desen contextsiz, başrol desen kimsenin kendiyle bütünleştiremeyeceği kadar pişmemiş. ben film diye izledim. cheesy miydi allahına kadar ama eski tarz; kötü güce karşı savaşırken arkadaş olanlar, bu sırada şans eseri aşkı bulanlar falan derken bir şekilde eğlenceli filmdi bence, görseller de eh işteydi. ancak ulan buna da film denir mi puanım 4 puanım 5 diyecek kadar rezalet ya da of bu ne adeta michael bay diyecek kadar bayağı değildi. sonuç olarak 6-7 puan, izle eğlen unut ama izlemezsen de bir şey kaybetmezsin. Abi her filmin amacı zaten az çok eglendirmek. Yani saydıgın şeylerin tekrarından miden bulanmadıysa zaten öyle çok film izlemiyorsundur, başka görsel medya tüketmiyorsundur, yoksa mümkün değil baymaman. 5 vasat abi. Bak kelimenin tam anlamıyla vasat, 10 üzerinden veriyorsak orta işte. IGN gibi bok gibi oyuna 70 vermekten anlamını yitirdi numeric skorlar. "Film iyi ya fena değil 10 ÜZERİNDEN SEKKİZ" yaklasımı baya acayip. Sanki 5'ten 10'a kadar gidiyomus gibi skorlar. RPO'ya bu kadar bindirmemin sebebi adamlar subtle değil nerd parasını emmek konusunda. HERŞEY. GEEK, NERD, HERŞEY. Zerre selektif değiller neyi koyacaklarına dair, hani zaten bok gibi kitabın filmini yapmalarının sebebi nerd pastasının %100üne satmaya calısmak. Hani tek filmde 200 farklı karakter referansı görüp mideniz büzülmüyo mu lan harbiden merak ediyorum. Sevgiyle değil %100 para için yapılmış nerdbait filmlerin savunuldugunu görünce üzülüyorum abi, bu kadar saftirik de olmaması lazım segircinin. "Baba filmde herşey vardı, WoW referansı vardı la" 7/10 Hani filmin şusu iyi diyemezsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Spielberg author abi, normalde referansı böyle adamın. http://deeplearning.nextcenter.org/images/one?path=/MM80k/013-clock/clock-0111.jpg https://www.youtube.com/watch?v=XDZ9NBcQzxw Ve manasız değil, Safety Last'ın o sahnesinde çok tatlı forced perspective durumu var gözü yanıltmak için, aslında set sağ tarafta, altında mattresslar falan var. Zamanı için çok önemli adımlar. Sonra "0.8 saniye Tracer gördüm, ben de tanıdım o referansı, hepimiz çok havalı değil miyiz? Ah biz nerdler." Ama 800 tane var, dfg. Bakc to the future örnegi veriyorum çünkü genre ve setting aynı aslında. Macera, sci-fi. Yönetmen aynı, ama bişi çok farklı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 abi bttf robert zemeckis yazan ve yöneten. bob gale de var yazar. spielberg prodüktör. sahneye spielberg eli değdiğine yönelik bir bilgi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar