Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Euphemismin dibi olmuş o ya fdsagah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 unsane diye bi film izledim. kaç kere panik atak geçirecek gibi oldum. hadi benim de başıma gelirse böyle, nasıl kaçarım nasıl kurtulurum diye düşünüp durdum. bizim burda daha farklı gelişir olaylar ama ehehe ben beğendim. ayrıca tırıvırı bir bilgi iphone'la çekilen filmlere yeni bi tane daha eklenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61pVLV%2Bz11L._SY606_.jpg ilk yarı 10/10 ikinci yarı 5/10 mutlu sonla bitmeliydi böyle son istesem makoto shinkai filmi izlerim meh https://www.youtube.com/watch?v=FJmvvZk4C1A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Ready player one 5/10 Filmden çok vr teknoloji demosu olmus. Bi de eski filmlere referans verip sirinlil yapmaya calismislar ama goze sokulunca olmamış tabii Neyse haftaya reflexive film diye film dersinde bunu anlatirim, sıramı salarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 senko zevksizlik ve haksizlik konusunda sparkin forumda biraktigi boslugu dolduruyor resmen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 https://i.ytimg.com/vi/TVOJa4bTe3U/maxresdefault.jpg Michael Connelly'nin kitaplarından uyarlanan ve 5. sezonu 2019'da başlayacak olan Bosch'a başladım. 2. sezondayım. 10 bölümlük sezonlar. Başlık açmadım, buraya ekliyim dedim. Kitapları okumamıştım ama annem full takip eder yazarı, diziyi birlikte izliyoruz. Titus başkan çok şahane yorumlamış Bosch'u. Hikayeler de güçlü. IMDB'de 8.4 puanı var, 9'da ben verdim. Şiddeti az, kafa karıştırması çok, müzikleri harika. Yarın 2. sezon da biter. 3'e geçeriz :D. Polisiye, Drama, Crime demeyi unutmuşum, imdb linki de ekleyiverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 müzikler harika dediğin, giriş jeneriğinin başarılı olması herhalde. o baya baya iyi. 3 ve 4. sezonlar ilk ikisinden daha iyi bu arada, hadi yine iyisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 senko said: Ready player one 5/10 Filmden çok vr teknoloji demosu olmus. Bi de eski filmlere referans verip sirinlil yapmaya calismislar ama goze sokulunca olmamış tabii Neyse haftaya reflexive film diye film dersinde bunu anlatirim, sıramı salarim. olm nasil 5 ya, bari bi 6 ver citir cerez izlemelik de. gayet eglenceli filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 bende sevmedim ready player one'i.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 senko said: Ready player one 5/10 Filmden çok vr teknoloji demosu olmus. Bi de eski filmlere referans verip sirinlil yapmaya calismislar ama goze sokulunca olmamış tabii Neyse haftaya reflexive film diye film dersinde bunu anlatirim, sıramı salarim. Aptal hype yorumlarindan sonra bunu okumak iyi oldu, izleyip vakit kaybetmeyeyim. Eski filmlere, oyunlara referans verip izleyiciyi zeki hissettirmek ucuz bi numara zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Laurelin said: senko zevksizlik ve haksizlik konusunda sparkin forumda biraktigi boslugu dolduruyor resmen (tu) Ahaha gecen hafta bunu isledik, bayagi da guzel makaleler vardı konu hakkinda. Ama merak etme turkiyeye ozgu degil. Tum dunya da insanlarin ilk ve ortak reaksiyonu begenilen filmi baskasi begenmediginde verilen bu tur tepkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Laurelin said: senko zevksizlik ve haksizlik konusunda sparkin forumda biraktigi boslugu dolduruyor resmen (tu) Abi biz seni kadın oldugun halde pleb olmadın diye sevdik........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Monty python bayat esprilerle dolu diyenlerdenmisin yoksa sende? :D Bide ready player one ole 5/10 luk filim degil, vasat ama 5/10 luk film cekmek icin isminin jj abrams olmasi gerekiyor. Nolan bile 5/10 luk film cekmedi ki dark knight rises dahil buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 µh said: senko said: Ready player one 5/10 Filmden çok vr teknoloji demosu olmus. Bi de eski filmlere referans verip sirinlil yapmaya calismislar ama goze sokulunca olmamış tabii Neyse haftaya reflexive film diye film dersinde bunu anlatirim, sıramı salarim. olm nasil 5 ya, bari bi 6 ver citir cerez izlemelik de. gayet eglenceli filmdi. https://i.imgflip.com/2cdipd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 xunn said: Laurelin said: senko zevksizlik ve haksizlik konusunda sparkin forumda biraktigi boslugu dolduruyor resmen (tu) Abi biz seni kadın oldugun halde pleb olmadın diye sevdik........... (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Laurelin said: Monty python bayat esprilerle dolu diyenlerdenmisin yoksa sende? :D Bide ready player one ole 5/10 luk filim degil, vasat ama 5/10 luk film cekmek icin isminin jj abrams olmasi gerekiyor. Nolan bile 5/10 luk film cekmedi ki dark knight rises dahil buna Yok değilim de, player one konusunda haklı. 5 puanı nereden buldunuz verdiniz onu anlamadım. IGN gibi puan veriyorsanız onu bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Laurelin said: Nolan bile 5/10 luk film cekmedi ki dark knight rises dahil buna bu ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 kendince herkes hakli. farkli dusunme cabasi da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 senko said: Ready player one 5/10 Filmden çok vr teknoloji demosu olmus. Bi de eski filmlere referans verip sirinlil yapmaya calismislar ama goze sokulunca olmamış tabii Neyse haftaya reflexive film diye film dersinde bunu anlatirim, sıramı salarim. nerdgasm gecirip bayildiktan sonra ayilinca ben de ayni puani verdim, +1 su nerdlerin/geeklerin ne ince noktasi varsa hepsine ince ince dokunalim, populer kulturun her referansini yapalim da, hepsinden gise toplayalim filmi olmus. tez yazarken denk gelirsin, icinde hic bir sey olmayip sadece onlarca baska papera referans dolu tezler, ayni hissiyati verdi izledikten sonra. neyse avatar da boyleydi -3d olmasindan baska olayi olmamasi- devasa gise yapti, simdi hala gecemiyorlar. hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 sabonis said: Laurelin said: Nolan bile 5/10 luk film cekmedi ki dark knight rises dahil buna bu ne la? laurelin kadrolu nolan haterıydı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Lancelion said: senko said: Ready player one 5/10 Filmden çok vr teknoloji demosu olmus. Bi de eski filmlere referans verip sirinlil yapmaya calismislar ama goze sokulunca olmamış tabii Neyse haftaya reflexive film diye film dersinde bunu anlatirim, sıramı salarim. nerdgasm gecirip bayildiktan sonra ayilinca ben de ayni puani verdim, +1 su nerdlerin/geeklerin ne ince noktasi varsa hepsine ince ince dokunalim, populer kulturun her referansini yapalim da, hepsinden gise toplayalim filmi olmus. tez yazarken denk gelirsin, icinde hic bir sey olmayip sadece onlarca baska papera referans dolu tezler, ayni hissiyati verdi izledikten sonra. neyse avatar da boyleydi -3d olmasindan baska olayi olmamasi- devasa gise yapti, simdi hala gecemiyorlar. hayat. allam yaleppim. kitap tamamen bu şekilde zaten. filmde farklı yaptıkları bişi yok. he ayrıca hikaye falan da güzel. ama ben de filmi 6.5'luk falan beğenmiştim, hani filmi beğenmemenize laf etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 tamam ne guzel, iyi uyarlamislar o zaman. kaldi ki bu teknigi kitapta da begenmek zorunda degiliz. 1.5 puan icin kirmayalim birbirimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Of. Hizini alamayip Avatar'a giydirmis bi de. Nasil rahatsizlarsiniz siz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 tim bu olaylar subjektif abi senin beğendiğini ben beğenmeyebilirim tam aksi de geçerli olabilir herkes her filmi eşit beğenmek zorunda değil rahatsızlıkla ilglisi yok yani. senin çok sevdiğin bir filmi bambaşka nedenler ile ben o kadar sevmeyebilirim, bakış açım farklıdır, filmde aradıklarım farklıdır vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 abi bi şeyi zorla mı beğendireceksiniz, beğenmeyen beğenmez size ne. asıl rahatsızlık, milletin kendince yaptığı yoruma laf etmek. başlığı açan da başkasının yorumuna yorum yapmayın demiş. siz hala cevap yetiştiricem diye uğraşıyosunuz. biri yorum yapsın da laf edeyim der gibi bekleyen var baya baya şu konuda. en çok da goldbaren yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar