samaella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Abi bana 3-4 seferdir oluyor özellikle özdilekte. Arkadaş hayatınızda mısır mı yemediniz lan at gibi garçgarç sürekli bir ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 kalabalık salon hiç sevmiyorum genelde sabah 09:00 bide son 23:00+ güzel oluyor hele marvel filmi falansa sinemayı kapatıyorum adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 marvel izleyici kitlesinin bir kısmı zaten Z kuşağı odağı düşük yeni nesil olduğu için saygısızlık ortalamasının yüksek olması normal. ama her zümrede saygısızlık falan had safhada olduğu için senelerdir ben de gitmiyorum. interstellarda uzay boşluğunda mısır dinlemek, en basit filmlerde bile anlamayıp bol bol konuşanları dinlemek, yine telefona bakmadan yaşayamayan tipler falan tam kanser. ufacık pakedi 5dk ekstra hışırdatanlar da cabası. 30 tl verip filme gidicem bi de bu düşüncesiz insanlara maruz kalıcam? parayla rezillik. eskiden haftaiçi ilk seansı falan kovalardım işe girince o da kalmadı tabi. 24" snopy izlemekten farklı alternatifler de var evde. ben zaten dikkatimi veremeyeceksem imax to the max falan kar etmiyor, evde odaklanıp filme kapılıp atmosferine gireceksem 35" UW ekranda da giriyorum. bir tanesi de dasaaadan boşalan edgelord koltuğuna oturmuş, 10 kerede bir fısıltı anca duyuyorum diye. izlandada izliyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 ben hiç etkilenmiyorum. bence siz kılsınız. ya da misofonyasınız mısırdan fln etkileniyorsanız. misofonya da kıllığın tıbbi karşılığı oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 hayır ikisi de değilim, olum turp yiyen at gibi mısır yiyen adam gördüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 film izlemeye gitmiyo ki hayvanin cocuklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 ben evde de bir şey seyrediyorsam yanımdaki bıdır bıdır konuşursa bi sus derim mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 mısır falan çok umrumda olmaz ama böyle birinin telefonu çalıyo ekranı parlıyo filmden kopuyorum baya en güzeli ufak yerleşke erken/son seans maksimum keyif,tek kötü yanı bazı filmler gelmiyor star wars last jedi gelmedi gerçi çok büyük kayıp olmadı o mesela. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 yok yok, o konuda baya değişik memeleketiz. benim de sinemada ödev yapan görmüşlüğüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 gelenler de turkce dublaj =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 eregorn said: Benim çok kavga etmişliğim var sinemada. Batman v Superman Arkamda oturan adam sürekli olarak sevgilisi ile sohbet etmektedir. Ben: (arkaya dönerim) Abicim, biraz sessiz olur musun? Adam: Sanane lan! B: S.ktir git evinde izle o zaman. Adam söylediğime sinirlenir ve koltuğuma tekme atar. Bunun üzerine ben ayağa kalkarım. Benimle birlikte yanımda oturan abim de kalkar. Solumdan En küçük kardeşim de ayaklanır. Onun yanında oturan ortanca kardeşde ayaklanır. Olayı gören baba ayaklanır. Adam yanındaki sevgilisinden gazı alır. Ağız dalaşı başlar. Annem beni oturtmaya çalışır. Kız adamı susturmaya çalışır. Ortam sakinleşir. Ara olur. Adam ve sevgilisi salonu terk ederler. Terk etme işlemini yaparlarken laf atmaya devam eder. Kingsman: Golden Circle En arka koltukta, abimle beraber filmi izlemekteyiz. Bir iki koltuk ötede bir adam ve sevgilisi vıdı vıdı konuşmaktadırlar. Adam telefonunu çıkarır ve sevgilisine bir şeyler gösterir. Karanlık ortamın tek ışık kaynağı olur adamın cep telefonu. Dayanamam ve bende telefonumu çıkartırım. Feneri açar ve adamın suratına tutarım. Bir iki saniye adam ne olduğunu anlayamaz. Işığa bakan tavşan gibi kalır. Işıktan gözünü ayırır ve bana bakar. Ben: Güzel oluyor mu ışıkla film izlemek? Adam:... Adam telefonunu kapatır ve önüne döner. Ben de telefonumu kapatıp önüme dönerim. Ara olur. Adam ve yanında ki kadın salonu terk ederler. Önümüzde oturan bir grup genç: Abi eline sağlık. Warcraft Film başlamak üzeredir. Herkes yerini alır. Işıklar kapanır. Logo falan girer. Filmin ilk sahnesi başlar. Yanımda oturan yarı beyinli telefonunu çıkarır ve 5 6 saniye çekim yapar. Arkadaşına atar Whatsappdan. Sonra bir daha. Sonra bir daha derken telefonunu elinden alır ve fırlatırım. Adam sinirle suratıma bakar. Yanımda oturan abim ve kardeşlerim adama dönerler. Adam kalkar telefonunu alır ve salondan çıkar. Genelde her Marvel filmi Film biter. Cast akmaya başlar. Olayı bilmeyenler ayaklanır ve gitmeye başlarlar. Tam bu sırada sahne çıkar. Ayaklanıp gitmeye başlayan adamlardan biri bir anda donar ve ekrana bakmaya başlar. Korsan film izliyormuşçasına, erkanın önünde duran adama gıcık olurum. Ben: OTUUUR! Sesim salonda yankılanır. O adam dahil ayakta olan herkes korkudan oturur. Arkalarına bile bakmazlar. Star Wars Rogue One Uzaklardan biri telefonunu çıkarmış bakmaktadır. Gözüm ister istemez ışık kaynağına kaydığı için film zevkim piç olmaktadır. Elimdeki mısırdan tane tane adama atarım. Mısır tacizinden sonra adam arkasına bakar. Önüne döner ve telefonunu kapatır. Bunlar hatırladıklarım. Sinemanın bir elitliği falan yoktur ama adabı vardır. Bu şekilde film izleyecekseniz gidin evinizde izleyin efendim. Paranla aldığın hizmetle, paramla aldığım hizmete tecavüz edemezsin. KIZDIRMAYIN LAN BENİ!!!! anger management yaziyorum bir dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 yok adam son derece haklı. türkiyede bu cüretkarlık artık katlanılamaz noktaya geldi. daha cüretkar şekilde ana bacı cam çerçeve ne varsa indirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 almis sulaleyi yanina millete artizlik yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 bütün filmleri maaile izlemişler resmen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 anger management değil olay daha çok peer pressure abisiz çetesiz tek basinayken neler yapabiliyosun mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 ne var kardeşim arkasız mı gezsin çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Sevdim ben eregorn nu bende ayni seyleri yasiyorum ama davalik oldugum icin ses edemiyecem bir 5 sene:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 sinema gene iyi tiyatroda kayıt yapan var ya, bazı oyunlarda baya oyunu kesip azarlıyorlar çekeni. sahne amiri direk salondan çıkaracak, ismi alınıp ceza kesilecek ancak böyle biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 cep telefonundan çıkan ışığın diğer insanları ne kadar rahatsız ettiğini anlamıyor bence insanlar. sinema salonlarının "lütfen film sırasında telefonlarınızı kapalı tutunuz" vs gibi uyarılarda bulunması lazım. veya eregorn'un attığı mesajı senaryolaştırıp kısa bi video çeksinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 şu dediklerini gerçekten yaptıysan billurları öpülesi adammışsın. ama sürekli bi abiler-kardeşler ayaklanması supportu var, olsun yine de başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 billurları öpülesi adammışsın. o senin billur opme sevdan kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 İnsanca uyarınca genelde kapatıyorlar benim karşılaştıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Fin said: anger management değil olay daha çok peer pressure abisiz çetesiz tek basinayken neler yapabiliyosun mesela. Abi niye birsey yapiyosun, toplum sinema zevkinin icine siciyosa evine sistemi kuracaksin, ugrasmayacaksin milletin derdiyle. Olay dayak kismina gelirde birinin agzini burnunu yamultursa birgun, comar evolution tamamlanacak comar horde saflarina katilacak bu arkadasimiz da. O yuzden anger management. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 101 reykjavik eğlenceli bir 2000 yılı izlanda filmi. hafiften alttan mesaj vermeli ama çok düşürmeyen falan. ama öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Başka ortamlarda General Billur olarak da bilinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar