fenn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Film 20 yılını doldurmadan izlediğim iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 GUNUNU GORECEKSIN diye cevirmislerdi bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 20 yılını doldurunca ne olcaktı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 simdi sictim agzina da olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 cesur yürek mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 kısa kuyruk bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 aquila said: simdi sictim agzina da olabilirdi. dönüşün ne çirkin oldu be, bu nasıl espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 hep öyleydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 8/10 absürt, filmsel nitelikler düşük ama baya komik. reyou said: https://media.services.cinergy.ch/media/box1600/a01c2cdce80c38b1dbea1c6985498b83624cd185.jpg kac zamandir turk filmi izlemiyodum buna denk geldim, yer yer yardi, yer yer baydi. uber absurdlugu sonuna kadar izlettirdi ama asdf ozellikle amerikaya atar yapilan ve R yapilan yerler iyiydi. 6/10 ha bi de caglar corumlu ~ jack black. edik:senin mesajını görmeden postlamıştım bunu, jack black'le hiçbi bemzerliği yok aslında adamın ama benimde aklıma jack black geldi yorumu yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 A Futile and Stupid Gesture In the 1970s and '80s, National Lampoon's success and influence creates a new media empire overseen in part by the brilliant and troubled Doug Kenney. öyle netflix te denk geldim. puanlanacak tarzda bir şey değil, biraz da üstünkörü ama izlettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 bright'i izledim başları ilginçti fantastik öğeler günümüze gelince çok hoşuma gidiyor hatta filmin başlarında siyahi olan birinin siyahiliğini orklar olduğu için unuttum çünkü orklar daha aşağı sınıf kalıyor siyah beyaz diye insanı gözüm ayırmadı. o açıdan izlerken ve gerçekten de ırklar arası ilginç benzetmeler varken birden çocuk filmine döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/917kSWkwX1L._SL1500_.jpg çok kötü ya. denzel w. bütün film aynı yüz ifadesiyle power play takılıyor. hele bi restoran sahnesi var, heat olmaya mı çalıştınız ne bok yediniz. bitse de kurtulsam diye izledim son 40 dakkayı. bunu izleyeceğinize farmville oynayın daha iyi. oh gömünce biraz rahatladım. şu deliver'lamış liek never before diyeni de verseler de aklıma geldikçe dövsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 abi duygularıma tercüman oldun. kesinlikle sonu falan rezalet bayık. hele o slo-mo cutlar falan ölümüne gereksiz. bir yere gdiebilecek, klişe ama eğlendiren bir intikam filmi olur belki derken dandik karaktersiz bir halde bitti film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Az önce izledim. Böyle beklemiyordum. Komedi filmi ama yarılarak gülmedik. Çok eğlendik. Bence çok iyi filmdi. Sağdan soldan bişiler duymadan izleyin. Muazzam olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Feyyaz varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Biyik said: bright'i izledim başları ilginçti fantastik öğeler günümüze gelince çok hoşuma gidiyor hatta filmin başlarında siyahi olan birinin siyahiliğini orklar olduğu için unuttum çünkü orklar daha aşağı sınıf kalıyor siyah beyaz diye insanı gözüm ayırmadı. o açıdan izlerken ve gerçekten de ırklar arası ilginç benzetmeler varken birden çocuk filmine döndü. zaten beyaz polisin yanına orku koysalardı baya ırkçılık var diye protestolar falan olurdu, o nedenle zenci polis yanına vermişler, kimse protesto edecek bişey bulamamış bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 ben o açıdan söylemedim aslında, yani sen de söylediğinde haklısın da mesela "çirkin", "koktuğu iddia edilen", "eğitimsiz", "aklı kıt" bir başka ırk ortaya çıktığında bütün o ırk "masalları" unutuluyor, o çok ilginçti, yürüdükleri anlattıkları hikaye bunun üstüne kuruluyordu, elfler üst sınıf vs ama tamamen ekonomik katmanlaşma var derken birden ortalık karıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Hintliler kokuyor mu kokmuyor mu simdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 https://iamyourtargetdemographic.files.wordpress.com/2017/10/only-the-brave-header.jpg iyi baya. solid 7.5 çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Biyik said: bright'i izledim başları ilginçti fantastik öğeler günümüze gelince çok hoşuma gidiyor hatta filmin başlarında siyahi olan birinin siyahiliğini orklar olduğu için unuttum çünkü orklar daha aşağı sınıf kalıyor siyah beyaz diye insanı gözüm ayırmadı. o açıdan izlerken ve gerçekten de ırklar arası ilginç benzetmeler varken birden çocuk filmine döndü. Hmm bak bu acidan bakmadiydim hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 sehirler arasi otobuste izledim the martian cok begendim, dublajda bile komikti ve huzunlu sonlarda duygu yogunlugundan aglicaktim otobuste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 razzRaziel said: https://i1.wp.com/teaser-trailer.com/wp-content/uploads/The-Foreigner-Film-poster.jpg eh işte, son iki bourne filminden kat kat iyi en azından. Dün izledik. 7 puan çalışır, jackie başkan yargıladı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 neutrino said: Hintliler kokuyor mu kokmuyor mu simdi sdf 2hintli ile konteynerde calis yaz ayinda. adamlarin tillahi kokuyor. yaniyor burnun! eriyorsun abi o kokudan. boyle koku olmaz olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 abi konteynera gerek kalmiyor bile. adamla klimali sinifta ders aliyorsun, iki sira oteden geliyor kokulari. okul ozel duyuru yapiyor hijyene dikkat edelim diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 ortaya bait atip, kendin cevaplamak da iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar