tiLi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 ne tırstım lan orda. tırsınçlık dışında çok güzeldi ama film olayı o değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 cok basariliydi bu film, mutlaka izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 vvitch için mi diyorsunuz? Türü falan nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 A family in 1630s New England is torn apart by the forces of witchcraft, black magic and possession. http://www.imdb.com/title/tt4263482/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 witch tırt ya. korku turu sevenlerin hosuna gidebilir. 7/24 gerilim havası var filmde yerli yersiz cok baymisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Rewendor said: vvitch için mi diyorsunuz? Türü falan nedir? Evet abi, gerilim veya korku seviyorsan cok guzel film. Romantik komediden hoslanan ilik arkadaslardansan tirt diyebilirsin tabi. Ryan Gosling'e devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Uyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 korku filmi standartlarında korkunç diil. tırsmak için izlenmez yani ama ben ödleğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 witch'i ben de sevmedim ama keisnlikle tırt demem. bana göre değil derim. jumpscare değil esas bu güzel. inanılmaz bir sinematografi ve prodüksiyon var, ellerinden geldiğince güzel yapmışlar. ortada korku olmasa bile gayet umutsuz vahşi bir ortam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 ulan niye sevmedim diyosun madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 beğenmeyip güzel olduğunu ayırdedebilecek ustalıktayım. başarılı bir proje ama horror sıkıyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 baağren öle ya sinema konusunda, türkiyedeki sinema sektörü davalarında bilirkişi olarak çağırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Adam en azindan snopy full imax divx izlemiyor filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Nekro said: witch tırt ya. korku turu sevenlerin hosuna gidebilir. 7/24 gerilim havası var filmde yerli yersiz cok baymisti. abi gerilim filmine çok geriyor diye mi tırt dedin şimdi bu başlık çok ilginç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 ben de geçen gün seinfeld izledim, gerekli gereksiz sürekli güldürüyor, fazla geldi bana. komedi sevenler izleyebilir ama bence tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 evet abi literally 7/24 generic gerilim theme caliyor arkada. Birşey oldu olacak kesin ekranın ortasına bir orumcek ziplayacak modunda bekliyorsun bir bok olmuyor ama falan. sırf atmosfer kasmışlar ama hikaye tırt sarmadı beni yani onu demek istedim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 onu düzelttiğin iyi oldu caps locklar açılıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 sabonis said: baağren öle ya sinema konusunda, türkiyedeki sinema sektörü davalarında bilirkişi olarak çağırılıyor. B) estağfurullah Red üstad kadar olamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 dur ya yeniden hatırlayalım. leon haricinde neler vardı red'in boktan dediği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 neleri beğendiğinden bahsedelim https://i.gyazo.com/f1e2026812922d1b6cca918723307419.png ayı would be proud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 aramızda uo ya laf edenler bile var arkadaşlar acı ama gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Claiborne said: neleri beğendiğinden bahsedelim https://i.gyazo.com/f1e2026812922d1b6cca918723307419.png ayı would be proud. ahahah bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 iste gercek forumculuk sdgfdasd yalniz hakkaten sahnesi iyiydi lan/ ne oldu acaba asksiz prense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 rober hatemo'nun sahnesi iyi zaten. ama witch'e sallayanlar recep ivedikci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 rober hatemo benim için ömrümün sonuna kadar aşksız prens klibindeki o kralına parmak atan adam dansıyla hatırlanacaktır. adamdır. reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar