Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 inanmayı bırak eminler olduğuna, ülkenin çoğunluğu hem de ve 2017 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 xwhiplashx said: http://tr.web.img2.acsta.net/pictures/14/08/07/14/43/483168.jpg siccin hatta bunuda izledim sonra. malum izlemedim hic sacmadir falan filan diyede ben filmden cok goruntu yonetmeninin kendi tarzina hayran oldum. goruntu yonetmeni turk korku filmine gore epey iyidi. Bu elemanın filmleri güzel, kolay para diye çekilmiş saçma sapan filmlerden değil. İlk musallat tırttı ama ikincisi gözeldi, bu siccinlerde güzel gibi 3 ve 4ü izliycem bi ara Gerçek hikaye dedigi de şehir efsaneleri işte, yengemin oglu görmüş, komşu kızına cin girmiş. Gerçek yazınca daha bi korkutucu oluyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 http://unutulmazfilmler.co/wp-content/uploads/2017/03/MV5BZTJiNGM2NjItNDRiYy00ZjY0LTgwNTItZDBmZGRlODQ4YThkL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyMjY5ODI4NDk@._V1_UX182_CR00182268_AL_.jpg başrolün oyunculuğu tek kelimeyle muazzam. çekimler de oldukça iyi. bi kısımda ufak bi saçmalama mevcut ama genel anlamda baya beğendim filmi. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Netflix'de dolanırken denk gelip izledim. Ağır ilerleyen filmleri severim ama bu film olmamış bence. Sinematografisi fena değildi bir korku filmine göre ama senaryosu fln baya cırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 şunu izledim. Aslında güzeldi ama sonunu hoş bağlayamamışlar gene de vaktiniz varsa öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 xwhiplashx said: http://tr.web.img2.acsta.net/pictures/14/08/07/14/43/483168.jpg siccin hatta bunuda izledim sonra. malum izlemedim hic sacmadir falan filan diyede ben filmden cok goruntu yonetmeninin kendi tarzina hayran oldum. goruntu yonetmeni turk korku filmine gore epey iyidi. ben bu cinli filmleri baya severim,izlerim,ama artık böyle aniden çıkan cinler vsler tırstırıyor izleyemiyorum. en son bunun 3.sünü açtım ilk 15 dk dan sonra bıraktım,vizyonda da 4ü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Alala merak ettim bak şimdi Seyredeyim yarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 ya siccin adam altina micsin diye ugrasmis bi film degil konuyu ele alip epey karmasik hale getiriyor illa her seyi ogrenmek istiyorsan sonunu izlettiriyor. goruntu yönetmeni gercekten başarılı turkiye sartlarina gore ve kurguda iyi. gercek ve ya yalan onemi yok. kurgu 4/5 goruntu 5/5 gerisi cin min peri bağırış iste.izlenir be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Benim rüyama girer izleyemem böyle şeyler :) I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 https://img02.imgsinemalar.com/images/afis_dev/b/barry-seal-kacakci-1497942840.jpg çok leziz bi film olmuş 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 xwhiplashx said: ya siccin adam altina micsin diye ugrasmis bi film degil konuyu ele alip epey karmasik hale getiriyor illa her seyi ogrenmek istiyorsan sonunu izlettiriyor. goruntu yönetmeni gercekten başarılı turkiye sartlarina gore ve kurguda iyi. gercek ve ya yalan onemi yok. kurgu 4/5 goruntu 5/5 gerisi cin min peri bağırış iste.izlenir be abi. abi konular güzel,gerçekçi de işlenmiş eyv ama aniden çıkan şeyler insanı geriyor gereksiz ya,höt zöt durmadan bişey çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 baby driver 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 xwhiplashx said: ya siccin adam altina micsin diye ugrasmis bi film degil konuyu ele alip epey karmasik hale getiriyor illa her seyi ogrenmek istiyorsan sonunu izlettiriyor. goruntu yönetmeni gercekten başarılı turkiye sartlarina gore ve kurguda iyi. gercek ve ya yalan onemi yok. kurgu 4/5 goruntu 5/5 gerisi cin min peri bağırış iste.izlenir be abi. arkadaşların zoruyla geçen 4. filme gittim.hayatım boyunca izlediğimi en kötü filmdi.önceki filmleri bilmem ama bu film inanılmaz kötüydü.o kadar kötüydü ki arkadaş grubuma bir daha görüşmemeyi planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 http://cdn5.thr.com/sites/default/files/2016/02/alex_gibney_zero_days_poster.jpg Aktı gitti valla. Harika belgesel. İzlemeyen kaldıysa şiddetle tavsiye ediyorum. Bunun üstüne bi saatlik Snowden röportajı çaktım bi de tam oldu. Var mı bu tarz tavsiye edebileceğiniz belgesel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 6/10 serinin diğer 4 filmine nazaran daha iyiydi bence. hopkins etkisidir muhtemelen. görselliğe bir şey demiyorum ama şu seride her filmde aynı cheesylik var. baymadan yapmaya da devam ediyorlar. hopkins reisi de kendilerine benzetmişler. tam westworld'deki karakter gibi bir adam olacakken arada ona da saçmalatmışlar sdfsd. bi de şu çakma men in blackimsi adamı her filmde oynatıyorlar ve karakter o kadar kötü ki sinirleniyorum. laura abla zaten güzel ona laf yok. ama yani şu transformers serisini azıcık karanlık yapamadılar. hep aynı cıvıklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Ben pek keyifsiz buldum ya, 3 falan veririm bu seferkine, hepsinden kötüydü ama tabi zevkler ve renkler :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 4. filmde aşırı sıkılmıştım valla ben. bitmek bilmedi artık baygınlık geldiydi. öncekiler daha bi vıcıktı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 izlemek zorunda değilsin abi, bırakınca bir rahatlama geliyor bak. bi bunlar bir de marvel / dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 transformers i atlaya atlaya zor bitirdim. Transformersların en kötüsü bence. Hopkins bile kurtaramamis. 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ben de geçen seyrettim tam marvel filmi tarzı olmuş ama bi gömlek altında. efektleri çıkarınca bomboş bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 galiba hiç oturup da baştan sona transformers filmi izlememişimdir ıssız adaya düşsem belki 3. ayın sonunda oturur izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Yutupta bir video var. Tum transformers savaslarini verio tum filmlerdeki, onu seyret yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Javier Bardem'in harika oyunculuguyla 2002 yılında çekilmiş bugunkü bir çok filmden güzel bir film 7.5/10 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMTIwNzQyMTE5M15BMl5BanBnXkFtZTcwNDczMzAwMQ@@._V1_UY1200_CR19,0,630,1200_AL_.jpg Gerçek bir olaylardan uyarlama ve dönemini iyi yansıtmış bir film. Eksikleri olabilir ama izlediğinize pişman etmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Llama said: https://img02.imgsinemalar.com/images/afis_dev/b/barry-seal-kacakci-1497942840.jpg çok leziz bi film olmuş 9/10 güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 https://i.imgur.com/xILhhCd.png 3'lük kötü değil de bana zaman kaybettirdi. tüm dövüş sahneleri ve film boyu açıklar sinir bozucu. filmin sonu da son noktayı koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar