Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 daha önce izlerken bilgisayarım kapanmıştı bildiğin bi daha açılmadı format atmıştım. sonra kısmet oladıydı. izledim müthiş. 10/10. şiir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 bir yanlışlık olmuştur abi başka film izlemişsin bence sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Ulan yemin ediyorum benim de bu saatte izleyesim geldi. ben de hep niyet edip bir türlü izleyememistim. Yorumu görünce gaza geldim, sonra baktım Red yapmış. Kursağımda kaldı yatıyorum şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Türünü sevenler için iyi bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 vizyon tarihi ağustos diyor ama sızdırmışlar dfs. 6/10 halle berry yaşlanmıyor cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Bu film, türünü sevenler için iyi değil heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 90/100 kesinlikle çok başarılı bir film din insanlık işlenmiş sembolizm kullanılmış cannes film festivalinde de ödül almış ama tuvaletimi yapmaya bile gidemedim izlerken( digiturkde denk geldim ) o kadar hiçbirşey kaçırmak istemiyor insan :) dilerim beğenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMTI2OTM5NjUzMV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzY1MTM5MQ@@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg 7/10 sean penn gene döktürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 copry said: 90/100 kesinlikle çok başarılı bir film din insanlık işlenmiş sembolizm kullanılmış cannes film festivalinde de ödül almış ama tuvaletimi yapmaya bile gidemedim izlerken( digiturkde denk geldim ) o kadar hiçbirşey kaçırmak istemiyor insan :) dilerim beğenirsiniz. yolande ablamızı kadroda görünce direk seyredesim geldi zaten. genel olarak anlatım güzel. filmdeki felsefeye katılıp katılmamak da çok önemli değil, bakış açısını görmek yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Galaksi Gardiyanları 2 Filmin açılışı yeter be ! Doydum doydum, aksiyona doydum. 2-3 ay dramdan başka bi şey izlemem, hareket olmasın izleyeceğim filmde. Aksiyonun, görselliğin yanında; çok yoğun, duygusal da bi film olmuş. En çok da Nebula etkiledi hikayesiyle. Film hem güldürüyor, hem ağlatıyor. Ekip bi harika ! En güzel tarafları, kimsenin birbiriyle anlaşamaması, sürekli birbirlerine laf sokmaları, ama bi ekip olmayı başarabilmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 7.5/10 eğlenceli. dark knight rises'dan iyi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 NE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 altınayu buna 10 verir kesin meh sb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Red said: vizyon tarihi ağustos diyor ama sızdırmışlar dfs. 6/10 halle berry yaşlanmıyor cidden. abi C sınıfı film ya baya dandik. 5ten yukarı etmez. çok hata var. bir de amerikada direct to stream / disk film zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Red said: 7.5/10 eğlenceli. dark knight rises'dan iyi sdfs. kesinlikle batman 3ten daha az sıkıyor. espriler zeka içeriyor çoğu zaman. seslendirme ve diyaloglar tatlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 kidnap aynen ya. halle berry çok güzel bir milf olmuş ona verdim puanı zaten. film baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Miracle in Cell No. 7 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Hidden Figures - 8/10 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMjQxOTkxODUyN15BMl5BanBnXkFtZTgwNTU3NTM3OTE@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_.jpg Kaç gündür bakıcam diyodum kısmet dün geceyeymiş. Baya iyi film çıktı ya da ben beğendim :). Amerikalılar bu tür filmleri iyi yapıyor ya, kendi özeleştirilerini falan güzel yansıtıyorlar. Filmin ön planına çıkmayan ama içerdeki en önemli pozisyonlardan biri olan Kevin Costner, ismi olan oyuncu olmasına rağmen hem bu kadar arkada kalmayı hem de öndekilerin iyi performans çıkarmasını iyi başarmış. Adam fimin Hidden Figure'ü resmen. Türkçe'ye gizli sayılar diye çevirmişler ama sanki arkada kalmış insanlardan bahsediyor orada figür, yine tırt bir çeviri var sanki. Süper kahraman filmlerden bıkanlara tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 zorla izletiyorlar cunku super kahraman filmlerini dovuyorlar izlemeyeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 https://8.smash.com/u/2017/03/Netflix-War-Machine-740x370.jpg süper film içinde savaş olmayan savaş filmi murica nın afganistan bataklığını ve politikasını gomtan gözüyle çekmişler redneckler mi eksilemiş napmış imdb puanı baya düşük 8 /10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Ben cok begenmedim bu filmi ya, cok yuzeysel islenmis konu, espriler falan bayikti bayagi; komedi filmi yapmaya calismislar da vazgecmisler gibi. Brad Pitt de oyunculuk acisindan bir sey katmamis filme, tat vermedi. 5.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Red said: daha önce izlerken bilgisayarım kapanmıştı bildiğin bi daha açılmadı format atmıştım. sonra kısmet oladıydı. izledim müthiş. 10/10. şiir gibi. Şu film cidden efsane ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 war machine'i beğendim ben de. bi 8 de benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 http://www.nerdhq.com/wp-content/uploads/2017/05/kill-switch.jpg 5/10 romani okudum illa gorselini de gorcem demiyorsaniz bulasmayin vakit kaybi aslinda romani okuduysaniz da seyretmeyin, hayal kirikligi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 http://cdn2-www.comingsoon.net/assets/uploads/gallery/a-cure-for-wellness/cureforwellness0001.jpg Cok iyi cekilmis film, cok guzel bi tabloya bakmakla ayni hissi verdi seyretmek. Atmosfer falan cok basariliydi. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar