Flassh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 http://www.zephyrfilms.co.uk/wp-content/uploads/2013/12/zero-theorem-poster.jpg ben sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Flassh said: cabin in the woods, scary movie saçmalığı ile kıyas göremez arkadaşın koyduğu virgüle kadar katılıyorum. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 kzpmaza said: Revenge said: We're the Millers Çok güzeldi :) 8/10 cok iyidi ya benden de 8 bu baya iyiydi ya, çerezlik celeb-flick beklerken bir pineapple express tierinde komedi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 güzeldi aynen, sondaki çekim hataları kısmında aniston'a yapılan şaka güzel nostalji olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 noah - 3/10 sanayileşme olmayan çağda dokuma elbiseler giyiyorlar. tek güzel olan şey devlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 riza_calimbay said: filmde oyunculuk yapabilen tek adamı ilk yarım saatte öldürmek bambaşkaymış. 4/10 ben de şimdi izledim, diğer iki yancı cloverfield'tan çalıntı lan direk. ki cloverfield ezer geçer bu filmi. izlemediyseniz direk onu izleyin. 5/10. zpo bi de sonlarda füze hayvan evladının ağzının içine girdi bana mısın demedi, hala götüne füze çarpınca ah uh diye bağırıyor. tey tey. bi de sonunda godzilla nevresime sarılmış teyze gibi daldı denize. o ney lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 moon - 6/10 iyiydi. oynayan adam izletiyor film boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 7,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Locke Müthiş filmdi ya, fazla söze gerek yok. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 dun about time izledim, cok tatliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 http://tr.web.img2.acsta.net/pictures/14/07/21/19/11/410056.jpg O kadar yavaş ilerliyorki.. Aman aman bir odadan diğerine yürümesi 5 dakika, garipten gelen sesi anlaması 10 dakika, bir kapıyı açma süresi 13dakika. İşleyiş güzel olsa çokta kötü değil ama paranıza yazık yinede. Evde izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 The Descent Gerdi..atmosferi güzel ama oyunculuk vasat..yine de izlenir 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Descent Part 2 yi de izle. O daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 çok iyiydi (tu) 3. filmide yoldaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bunun orj dil versiyonu yok mu ya. ing dublajlı çok kötü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ0NDcyNjg0MV5BMl5BanBnXkFtZTgwMzk4NTA4MTE@._V1_SX214_AL_.jpg film iyi güzel de aşk meşk kısmını pek tutmadım komik saçma bi film olarak giderken bi anda sıradanlaştı bi de bu seth macfarlane hiç güzel durmuyo ekranda http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMzMwMTAwODczN15BMl5BanBnXkFtZTgwMDk2NDA4MTE@._V1_SX640_SY720_.jpg eğlenceli bi film ama mesela hiccup'ın babasının ölmesi bence gereksizdi, sırf drama olsun izleyici üzülsün diye öldürtmüşler karakteri yani bi de o durumdayken toothless'ın kontrolünü ele geçiremiyo ama daha sonra berk'teyken burnuna dokununca her şey yoluna giriyo. lan göt madem öyle kurtarsaydın ya babanı da kendini de, hıyar neyse onu sevmedim işte, geri kalanı güzeldi. keşke sinemada gitseymişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Red said: bunun orj dil versiyonu yok mu ya. ing dublajlı çok kötü bence. ben türkçe dublaj izledim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Revenge said: The Descent Gerdi..atmosferi güzel ama oyunculuk vasat..yine de izlenir 7/10 klostrofobi dışında bi gerginlik yoktu. ki bunu ben söylüyorum korku filmi izleyemem korkmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Saeros said: http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ0NDcyNjg0MV5BMl5BanBnXkFtZTgwMzk4NTA4MTE@._V1_SX214_AL_.jpg film iyi güzel de aşk meşk kısmını pek tutmadım komik saçma bi film olarak giderken bi anda sıradanlaştı bi de bu seth macfarlane hiç güzel durmuyo ekranda seth macfarlane'in suratı böle bi garip sdf. Kamera arkasında kalsın daha iyi. ted bundan daha güzeldi ve komikti ya. Zaten yine en iyi kısımları trailerdaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 kaliteli recep ivedik gibiydi ya bel altı yerine western üzerine sarmalanmış sinemada gidecektim, bir türlü denk getiremedim, iyi ki de gitmemişim, üzülürdüm yani verdiğim para. ted böyle değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ted komik miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ben gayet eğlendim ted'de çığır açmadı ama eğlenceliydi yani. hatta kategorisinde iyiydi yani. iyi denebilecek bir filmdi. bu biraz meh kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Ben hic eglenmedim ted'de. Hayatimda izledigim en kötü filmlerden biriydi. O esprilere gülebilmek icin cok ugrastim ama beceremedim. ibneler üstünden komiklik bi yerden sonra bayiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 stormeagle said: http://tr.web.img2.acsta.net/pictures/14/07/21/19/11/410056.jpg O kadar yavaş ilerliyorki.. Aman aman bir odadan diğerine yürümesi 5 dakika, garipten gelen sesi anlaması 10 dakika, bir kapıyı açma süresi 13dakika. İşleyiş güzel olsa çokta kötü değil ama paranıza yazık yinede. Evde izleyin. fragmanına baktım da exorcist çakması vasat bir film canlandı aklımda. holivud incil sayesinde sanayileşti bizimkiler şu kurandan adam gibi para kazanamadı yahu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ted falan kötüydü o cowboy'luyu izlemedim. bir de şu ingiliz'lerin area 51'de uzaylı kaçırdıkları komedi de çok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar