Borlach Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 yekeyeke said: Vi hızlı geldi hızlı gidecek, tarzını beğendim. alt char ya o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 baya net alt char da kimin bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 one bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Misir tanrilari diye bi sey izledim.. Bi sey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 http://www.impawards.com/2013/posters/now_you_see_me.jpg now you see me (2013) herşey çok zorlama. vakit geçirtti sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 http://assets-cdn-image.movielala.com/movielala/image/upload/c_fit,f_auto,fl_progressive.force_strip,g_north,w_1024/57047bebacce3477cdd6d0bc.jpg 7/10 beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 calvaria said: 7/10 güzeldi. adama hasta kaldım ya valla şu adamı canlı canlı izlemek isterdim olimpiyatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Kanuni said: Misir tanrilari diye bi sey izledim.. Bi sey! abi göz vaar nizam var. puanı ortada. oyuncular ortada. yorumlar ortada. benzer patlak yapımlar izlemişsin tecrübelerin var. hala niye açıp iki saatini çöpe atarsın ki. benim hesabı vereyim diabloda level falan al iki saat. inan daha çok faydası olur hayır duası alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Fast and furious hayranı biri için iddaalı sözler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Izlenecek sey kalmadi yat yat... Kusacagim oyunlardan da.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Sparkcaster said: Fast and furious hayranı biri için iddaalı sözler bunlar sen mahalleye çıkacak yüzü nerede buluyorsun ya önce millete borcunu öde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Kanuni said: Izlenecek sey kalmadi yat yat... Kusacagim oyunlardan da.. :( tendon yapışmadı mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 yapisti da kazik gibi, yurumede sikinti var, yavas yavas iste. fizik tedavi vs yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjI3MDY2ODQwNF5BMl5BanBnXkFtZTgwNjUzNjE4MTE@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpg LET'S BE COPS Jake johnson a baya gülüyorum ben ya. 7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Bizim sirketin muneccimini aradim konustum simdi, bi ustteki arkadasin izledigi filmin adi Race imis. Ugrastirmasaydi da direkt yazsaydi daha guzel olurdu tabi ama napalim artik... http://www.imdb.com/title/tt3499096/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 kocaman RACE yazıyo posterde abi koydugum gibi baktın heralde 1 saniye sonra editledim ben de yanlış resmi koymuşum kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 10/10 Zootopia Cok eglenceliydii, cok sirindi basrol hayvanlarimiz Nick ve Judy ...Nickin fani oldum hatta. http://img.lum.dolimg.com/v1/images/products_zootopia_digitalhd_5f05fae6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 kzpmaza said: kocaman RACE yazıyo posterde abi koydugum gibi baktın heralde 1 saniye sonra editledim ben de yanlış resmi koymuşum kusura bakma Oyle olmus azcik. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 bu başlığı tee ilk açtığımda demiştim ismini de yazın filmin diye. çünkü resimler patlıyor bi süre sonra illa ki, bazen de 3-5 gün sonra patlıyor. resim patlarsa ve film adı yazmıyorsa, anlamsız kalır o zaman postlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 resimleri imdb'den alınca bi şey olmuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 bi aralar imdb linklemeyi patlatmıştı sitesinden, muhtemelen fazla trafik yarattığı için. şimdi baktım da link'lenebiliyo, evet muhtemelen imdb image linkleri pek kolay patlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Joker said: sabonis said: insanlar için bu kadar sıkıcı olabilecek bir hikaye, daha akıcı nasıl anlatılırdı bilmiyorum. valla insanlar beni ilgilendirmiyor, benim için hiçte sıkıcı bir hikaye değil, o sizin konuya uzaklığınız ilgisizliğinizle ilgili. eğer daha iyi nasıl anlatılırdı diye merak ediyorsan izle too big to fail'ı, biraz farklı açıdan işlenmiş. ayrıca "olmamış bu at gitsin" gibi bi laf etmedim, söylemediğim lafları yansıtmazsanız sevinirim. zira the big short'u 10 kere izlemişimdir en az, konuya olan ilgimden dolayı. ama daha iyisini gördüğüm için "iyi çekememişler" diyerek kendi yorumumda bulundum. siz tabi muhtemelen filmin çekiminden yada akışından çok hangi ünlü oynuyor ona göre karar veriyorsunuz bir filmin iyi olup olmadığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Kill Me Three Times http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ0ODcxMjc1Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwNDI4OTg1NDE@._V1_SY1000_CR0,0,675,1000_AL_.jpg Bu adamı hep sevmişimdir.Sana notum 8.Simon pegg oynamasa 6.5 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 zeper said: 10/10 Zootopia Cok eglenceliydii, cok sirindi basrol hayvanlarimiz Nick ve Judy ...Nickin fani oldum hatta. http://img.lum.dolimg.com/v1/images/products_zootopia_digitalhd_5f05fae6.png overrated birkaç arkadaş da aynı yorumu yaptı diye izlemeye kalktım vasat çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar