Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 doksanler AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 DÖKSENLER HAHHAHHAHHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 PIRTLADIM GÜLERKEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 80 ler yazmıştım editleyip 90lar yaptım de yi değiştirmeyi unutmuşum masljkdhalksfjsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 banle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 The Evil Dead (2013) Kesmece biçmece..orijinali daha başarılıydı 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 http://2.bp.blogspot.com/_mipQMnx5dZA/S8WTclrw9HI/AAAAAAAAAY4/BR6sfWCHrDQ/s1600/Kara-K%C3%B6pekler-Havlarken-417x598.jpg 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 iran devrim ve yaşama etkileri. animasyon. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Divergent. Eh, deyip 5,5/10 vereyim hadi. Baya bayikti bazi yerleri, oyunculuklar kotuydu, aksiyon bostu. Guzel olabilecek bir senaryo bir kere daha pic edilmisti anlayacaginiz. Kizin oyle bi yerde surekli blendax reklamindaki gibi gezmesine uyuz oldum. Bir de hic konusmam etmem filmde ama o opusme sahnesinde oyle bi baydim ki, kizin tipini de goz onune alarak sacma bi sesle "ama icime girme sadece surttur" diye su directioner ergenlerin taklidini yaptim. Benim hatun tam zilgiti basiyodu bana ki filmdeki hatun "I don't want to go too fast" gibi bisey dedi, benim hatunun siniri kursaginda kaldi ahahahah. Orda bitti zaten film, sirf yarim kalmasin diye izledik kalanini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 tiLi said: limitless ne kötüydü şu yazıdan sonra ban gelmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Tanrinin yoklugu burdan belli iste. Olsa carpardi simdiye. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ciddi misiniz? ben gerçekten hiç beğenmedim. sadece fikir güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 yok be tirtoydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 6.5/10 çok sikko bir filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 çok sikkoysa neden 6.5 verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 çekimlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 scarlettın poposunu mu çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 off cebim rahatladı, gidecektik cuma günü 50 tl cebimizde kalmış oldu asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 film güzel gerilim. korku diyemeyeceğim çünkü bu filmle beraber bir şeyi farkettim. çoğu korku filminde korku unsuru çok ön plana çıkarılmıyor daha gizemli olsun ve seyirciyi daha çok korkutsun diye. ama bu filmde erkende asıl abilerle tanışıyorsun. o yüzden korku değil de daha çok gerilime kaçmış film. diğer filmlerden bence en iyi artısı konusunun daha iyi olması. başrolde daha iyi bir oyuncuyla film daha güzel olabilirmiş. olsun yine de gogo readhead 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Şimdi aynı resmi koyuyordum. Biraz önce bitti film. Korku sever olarak tabi ki hiç beğenmedim. Konu işlenişi kötü olmuş. O kadar çok zamanda gidip geliyor ki "ee yeter" diyorsunuz. Zaten korkudan ziyade gerilim-gizem denebilir. Kısacası izle-sil filmi. İzlemezseniz bir şey kaybetmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BOTA5NDYxNTg0OV5BMl5BanBnXkFtZTgwODE5NzU1MTE@._V1_SX214_AL_.jpg 5.5/10 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMzA2NDkwODAwM15BMl5BanBnXkFtZTgwODk5MTgzMTE@._V1_SY317_CR1,0,214,317_AL_.jpg 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 stormeagle said: Şimdi aynı resmi koyuyordum. Biraz önce bitti film. Korku sever olarak tabi ki hiç beğenmedim. Konu işlenişi kötü olmuş. O kadar çok zamanda gidip geliyor ki "ee yeter" diyorsunuz. Zaten korkudan ziyade gerilim-gizem denebilir. Kısacası izle-sil filmi. İzlemezseniz bir şey kaybetmezsiniz. evet şu flashback olayı mindfuck yaratıyor en başta aynayı eve teslim ediyor ardındaki sahnede aynayı bakım için aldım diyor 11 yıl öncesini gösterdiği için ayırt edemiyosun geçmiş mi günümüz mü iyi ayarlayamamışlar olayı. bi müddet sonra kavrayabiliyosun anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Geçen hafta izledim, reklamını yapıcaktım unuttum. http://skepticblog.org/wp-content/uploads/men-who-stare-at-goats-cover.jpg Underrated, gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 "Sir, what's the practical application of this?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar