Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?


GERGE

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

sabonis yine harika gözlem yeteneğin sayesinde yine bir filmden sürpriz tadı alamamışsın. lanet olsun bu zeka adeta senin lanetin...


öle yüksek zeka gibi iddialarımız yok ama senin gibi beyin terk diiliz be kardeş :( filmin bitiminden 30 saniye önce söylediğim şey için böle sanki kendimi övmüşüm gibi çıkarım yapmak zira ilkokul+beyin terklik gerektiriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben sabonisi sevimli bularak sataşıyorum ama o hep egolu cevap veriyor bu da beni üzüyor.

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMjA3NjA0MzE1N15BMl5BanBnXkFtZTgwNjAzNzQ0MzI@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

adam gibi afiş bile bulamadım. direct-to-stream düşük bütçeli gariban bir film. ama o bütçeyle bence güzel bir iş çıkarmışlar. gerçekten mütevazi, oldukça gerçekçi ve huzursuz bir merak uyandırıyor film.

boş vakti olanlara öneririm.

7/10
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FLORIDA PROJECT

8/10 Begendik guzeldi. Basrolunu cocuk aktorlerin oynadigi film ve diziler populer bu aralar, ozellikle bu resimdeki kiz cocugunun oyunculugunu begendim.

https://a468ba3fc2be117c5560-f9a6225d634730495a59b91d1543c5a4.ssl.cf5.rackcdn.com/_normal/the-florida-project_170823_172553.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

büyük zaman kaybı

yekeyeke said:

Red said:



5/10

kitabı okumadım. izlemezsen bir şey kaybetmiş olmazmışsın. gereksiz.


Ben de okumadım ama kitabı okuyan annemle izledim. İlk kitabı 15 dakkada geçti falan dedi, bazı yerleri olduğu gibi kaldırmışlar ama anlaşılması daha rahat olmuş dedi. Benim yorumumda kitabı okumayanlara da bu içeriği vermek istemişler gibi geldi. Kitap, okuyanların hayal dünyasında kalsın, konuyla ilgili dünyayı anlatan bir film yapalım demişler gibi sanki. 7.5 çalışır benden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Film felaket.

Kitaplar olarak ilk 4 kitap müthiş. 4. Kitap özellikle King'in tarzının çok dışında kalmasına, adamın da çok zorlandığını hatta karısından yardım aldığını falan açıkladığı kitap ama ekstra bi güzel olmuş. 4. kitap sonrasında Stephen King'e araba çarpıyor. Adam "lan ya ölmeden bitiremezsem seriyi" diye paniğe kapılıp aceleye getiriyor (önceki kitapların arasında onlarca yıl varken sonlar hızlanıyor zaten) 5 eh işte iyi yanları da var sonlara doğru saçmalıyor, bir de belli kısımları uzatıyor. 6 çok çok kötü, komple bile atılabilir, ileride adam gibi film serisi ya da dizi uyarlaması yapsalar eminim fanlar bu kitabın komple atılmasına itiraz etmez, hatta tam tersine destekleyebilir. 7 genel olarak toparlamakta biraz zayıf kalmış ama akış ve konuyu bağlaması açısından çok çok iyi.

Bir de kitapların birbirini takip süresi çok uzun olduğ arasında belli tutarsızlıklar var, karakterlerin yaşı, tam ilişkileri, sağlık durumları atlamalar yapıyor. Onlar da seri boyunca zamanın göreceli geçmesine ve dünyanın dengesiz çöküşüne dayandılırarak açıklanıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş



Triangle 2009

bunu 2. kere izledim, iki seferde de birlikte izledigim arkadaslarim baya tapti filme.

8/10

+++



bu filmin sanat yonetmenligini begendim,
senaryosu da fena degil ama plot hole gibisi cok sey var.

IZLENIR

6,5/10

+++



izlemediyseniz izleyin, aksiyon yok - 12 angry man'vari.
bir an oldboy olucak zannettim, ama degilmis.

8,5/10

+++



best of mel gibson

7,5/10

+++



daniel radcliffe olmasa belki daha ciddeye alirdim

"into the wild" knockoff oldugu icin 6/10 yoksa film akiyor

+++
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...