BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 Bob Marley One Love (2024) Jamaika'dan ayrılıp İngiltere'ye gittiği dönemi anlatıyor film ama baya duygusuz olmuş...
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 https://www.imdb.com/title/tt28821371/?ref_=rt_t_1 Tek cekim korku .. Tavsiye MadS
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2025 Bad Boys 1-2-3-4 seyrettim. 1-2 zaten eskiden seyrettiydim de 3-4 ilk defa izledim. 3-4 te iyiymiş ya. Güzel aksiyon filmleri. 2 en iyi tabii de.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Spirited Away Hala benim gibi izlemeyen ve izlerim sonra diye daha ötelemeyin... Büyük hata yapmışım...
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2025 2 kere uyuyakaldım izlerken bunu. Yeni tvim geldi inş onunla izlicem kaliteli vakit ayırıp
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2025 Howl's Moving Castle (2004) Tabi ki bir Spirited Away değil ama çok iyi. Sanki yeniymiş gibi yazıyorum ama yarattığı dünya acayip. Juror #2 (2024) Filmi izlerken ya bunu sanki izlemiştim diyorsunuz. Tabi ki birebir aynısı değil ama filmin gövde kısmı resmen 12 Kızgın Adam ahaha İzleyen varsa onu büyük kısmında tekrara düşebilirsiniz. Konusu aynı değil tabi ama juri konuşmaları... 12 Kızgın Adam (1957) Ee 12 Kızgın Adam anınca hemen tekrar izledik Tekken Bloodline (Netflix) 6 bölümlük mini seri. Kin Kazama'nın hikayesini anlatıyor. Animenin en güzel kısmı turnuvanın oyuna sadık kalınarak yapılmış olması. Final sonrası iki etap güzel yedirilmiş. Onun dışında popcorn.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2025 The Boy and The Heron (2023) Tavsiye edilir... Conclave (2024) Film çok güzel, olayın işlenişi, Vatikan içindeki entrikalar filan tamam. Ama bazı mesajlar rahatsız etmedi değil. Liberalleştiği iddia edilen Vatikan... Önce sert eski kafalı duruş ama içeridekilerin güncel dünyaya göre hareket etmesi filan... Buralar inandırıcı gelmedi... Film olarak çok güzel ama.
progamer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2025 Twilight of the Warriors: Walled In 80'ler de Hong Kong, Kowloon şehrinde geçen aksiyon filmi. Gangs of New York ile Kung Fu Hustle'ı birleştirmişler gibi hikayesi ve fantastik dövüş sahneleriyle. Güzeldi bence. Bi tek kötü adamı oynayan eleman biraz olmamış gibi. Prequel/ sequel filan da çekeceklermiş, seyrederim çıksınlar onlarıda. Bi de Samo Hung'da yaşlanmış be
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2025 Umami - Disney Tek plan, tek mekan restoran filmi. Filmin 20. dakikası filan bi dakka ya ben bu filmi izlemiştim oldum... Bir yerden sonra sahneleri de tahmin etmeye başladım. Tabi bire bir değil ama %80'i filan aynı. Neyseki filmin sonuna "Boiling Point"ten esinlenilmiştir" diye Öykü Karayel çok iyi oynamış. Bizim için de kurgu adına güzel iş olmuş.
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Turkiyede amerikan mutfagi mi yapmislar, egreti duruyor boyle isler hep
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 neutrino, 14.02.2025 04:22 tarihinde dedi ki: Turkiyede amerikan mutfagi mi yapmislar, egreti duruyor boyle isler hep Boiling Point İngiliz filmi şef mutfağı muhabbeti ama mutfakta şunu koy bunu koy hazır şeeeeef muhabbetleri yok öyle. yani ince mutfak olayları yok. Olay, mekanın en gergin akşamını işleme. İşte kadın garson masaya bakmayı bırakınca gerilen ve gerginlik çıkaran müşteri, şef tabaklarından anlamayan müşteri gibi gibi hikayeler var. Like Father (2018) Baba-Kız hikayesi. Kafanız doluyken bir şey izlemek isterseniz fena gitmez.
neokrasi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2025 the bourne identity aksiyon sahneleri olsun, kovalamaca sahneleri olsun.. oh be dünya varmış dedim. son yıllarda ne izletiyolar abi bize? her şeyin kalitesi istikrarlı bir şekilde düşüyor. 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2025 bourne'un desh diye dövüştüğü bi eleman vardı 2'de mi 3'te mi ne. bence gelmiş geçmiş en iyi yakın dövüş sahnelerinden biriydi. ölüşü ve boğuşmaları acayip gerçekçiydi ve bittiğinde kamera yukarı dönerek yükseliyordu adamın çıkan ruhunu vurgulayarak. ek olarak ilk 3 filmde john powell'ın da müzikleriyle acayip büyük katısı var atmosferi yaratmakta. bence sonraki hiç bi film o yüzden aynı havayı veremedi.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2025 abi gelmiş geçmiş en iyi dövüş sahnesi dediğin şeyi açtım youtubeda sonunu getiremedim, shaky camin dibine vurmuşlar valla başım döndü gözlerim şeşbeş oldu ya tamamını gördüğümüz bi yumruk tekme bile yok, her saniyede ayrı cut
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2025 5/10 meh. süper kahraman serisi yapacağım diye çocuk filmine çevirmiş seriyi potansiyeli vardı oysa devamı da gelmez muhtemelen 6/10 buda iyi başladı da sanki daha önce izlemiş gibiydim çok klişeleşti bu filmler
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2025 neokrasi, 16.02.2025 18:05 tarihinde dedi ki: the bourne identity aksiyon sahneleri olsun, kovalamaca sahneleri olsun.. oh be dünya varmış dedim. son yıllarda ne izletiyolar abi bize? her şeyin kalitesi istikrarlı bir şekilde düşüyor. Müthiş seriydi bu ya bir ara izleyesim var tekrar
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 The Gorge (2025) Dünyadan teknoloji ile gizlenen bir vadide karşılıklı iki kule var. Bu kulelerde de birer kişi bir sene boyunca nöbet tutuyor. Nöbet tuttukları yerde de garip canlılar var. Aslında hikaye fena değil ama her şey fazla tahmin edilebilir gidiyor... Rüzgara Bırak (Netflix) Klişe Türk romantik filmleri. Her şey çok kolay Cobra Kai - Sezon 6 Sonunda bitti Evirdiler çevirdiler her türlü kombinasyonu denediler. Sonunda istedikleri oldu
progamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 The Gorge 5/10 filmdeki şirketin ismini Umbrella yapsalar baya Resident Evil filmi olurmuş bundan.
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2025 Saeros, 16.02.2025 19:02 tarihinde dedi ki: abi gelmiş geçmiş en iyi dövüş sahnesi dediğin şeyi açtım youtubeda sonunu getiremedim, shaky camin dibine vurmuşlar valla başım döndü gözlerim şeşbeş oldu ya tamamını gördüğümüz bi yumruk tekme bile yok, her saniyede ayrı cut ya o serinin tarzı öyle ama esasen full fake hareketleri yedirmek için, vurmuyolar falan wwe stayla. ama iyi olması minik pro hareketlerden manevralardan falan.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Court of Gold (Netflix) 6 bölümlük 2024 Paris Olimpiyatlarındaki erkek basketbol atakımlarından dördünü konu alıyor. Kanada, Sırbistan, Fransa ve ABD. Güzel belgesel olmuş. Yapım sonrası KD'ye saygım daha da arttı...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Better Man (2024) Robbie Williams'ın biyografi filmi. Kendisini evrimini tamamlamamış olarak gördüğü için maymun olarak resmetmiş. Fena değil. Ben sevdim. Ama tabi yan rollerdeki kişilerin oyunculuğu vahim...
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Liebe, 16.02.2025 19:49 tarihinde dedi ki: Müthiş seriydi bu ya bir ara izleyesim var tekrar Şu filmlerde en çok takıldığım şey Türkçe film isimleriydi. Bourne identity : Geçmişi olmayan adam Bourne supremacy : Medusa darbesi(ne alaka) Bourne ultimatom : son ultimatom Avengers için de geçerli aynı şey, intikamcilar ne zamandır yenilmez oldu. Bazen çok saçmalıyor bizim bu film adlarını Türkçe'ye çeviren ofis veya kurum her neyse.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Pordakal, 21.02.2025 09:12 tarihinde dedi ki: Şu filmlerde en çok takıldığım şey Türkçe film isimleriydi. Bourne identity : Geçmişi olmayan adam Bourne supremacy : Medusa darbesi(ne alaka) Bourne ultimatom : son ultimatom Avengers için de geçerli aynı şey, intikamcilar ne zamandır yenilmez oldu. Bazen çok saçmalıyor bizim bu film adlarını Türkçe'ye çeviren ofis veya kurum her neyse. kitabının ismi medusa darbesiydi diğer dillerde de medusa olarak geçmiş. Medusa örgütü bourne'un geçmişi ile bağlantılı. Kitaplarda geçiyordu da filmlerde hiç geçmedi ama
Öne çıkan mesajlar