sostizm Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-kainatin-en-ozel-bisikleti-italyan-bogasi-orjinal-lamborghini-168289588/detay buymuş satıyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ben kimden: sahibinden olayına takıldım ya kimden olacağdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 şu uzaylılar gelip ağzımıza vursun artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 kolektifinsan said: ben kimden: sahibinden olayına takıldım ya kimden olacağdı dukandan filan da oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 yazilari okurken beynim yandi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bu bisikletin ADANA da ne işi var diyen olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 region lock yok boyle seylerde atari oyunu gibi, alip goturebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 acaba bildiğin 21 vites şu bisikletin lamborghini olduğuna inandırıp birine 50000 TL'ye kaktırabilecek mi? Merakla izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 beyler ben 3 kuluvallah 1 elham okudum rahmetli cicli liotto gino için, siz de bu mübarek ramazan ayı yaklaşırken bu efsanevi bisikletin yapımında emeği olan rahmetli cicli liotto gino için bi duayı esirgemeyin. allahın inayeti üstünüze olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 iki ay önce babamla ortaklaşa 1.200'e bianchi aldık, yeminle bundan daha özel bir bisiklet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bianchi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 rahmetliyi google'a sordum. bisiklet üreticisi çıktı. http://www.liotto.com/azienda.php?lng=eng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Liebe said: bianchi :S bianchi aynen. ben bianchi'nin o fiyat skalasına çıktığını bilmiyordum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 satan elemanın said: TURNALAR A.Ş. ARABA ÇİZİK KALEMLERİ SATIŞI http://ticiz.com/cs31531-turnalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Şu anda en iyi fiyat/performans bianchi'de. Kullandığı donanım ve işçilik de on numara. Marka prestiji düşük diye kapışılmıyor. ben de eşime bakıyorum bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ahmedinejad said: satan elemanın said: TURNALAR A.Ş. ARABA ÇİZİK KALEMLERİ SATIŞI http://ticiz.com/cs31531-turnalar kaça satıyor acaba 4.40 TL'ye satıyormuş. 2011'de 4.40'dan satmaya çalışmış. şu an 1.50 TL'den zararına satıyorum diyor. Elinde de 700 tane varmış. aliexpress - fixitpro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 -Deno- said: Liebe said: bianchi :S bianchi aynen. ben bianchi'nin o fiyat skalasına çıktığını bilmiyordum ama. Bianchi 7-8 yil once italyada fabrika satin aldi, sirf yaris bisikleti ar-ge si olsun diye. Bianchi baya iyi bir firma , ama hala cok ufak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Adam cek yazar gibi, bilale anlatir gibi yazmis 50.000 (elli bin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Zemzem suyunu parayla satıyor diğer ilanlarında, üçkaatçı cononun tekidir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 STAR X26İ EXPERİA. BİLENLER İÇİN VAZGEÇİLMEZ BİR TUTKU çin malı çift hatlı telefonlardan asdsafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Esh said: -Deno- said: Liebe said: bianchi :S bianchi aynen. ben bianchi'nin o fiyat skalasına çıktığını bilmiyordum ama. Bianchi 7-8 yil once italyada fabrika satin aldi, sirf yaris bisikleti ar-ge si olsun diye. Bianchi baya iyi bir firma , ama hala cok ufak bianchi zaten italyan konyadan mı alacaktı fabrika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Anlamiyorum boyle insanlari ben, dolandiricilik yapacaksan duzgun yap bari. Anonim sirketiyim demis bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Ya tutarsa demiş işte ama 50 değil 10 çekse o hikayeyi de az kısa tutsa kesin çakardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bir pınarello değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 https://www.facebook.com/serdartanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar