Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ShadowFury said: One Piece, Naruto, Bleach, Dragonball filan gibi 500+ bölümlük animeler yeni başlayana tavsiye edilmez ya. Bi kere çok net 100-200 saatini filan yer her biri. Ayrıca olaylar çooook yavaş ilerliyo, meraklı değilse sarmaz ya. Hepsinin pacingi rezalet. Sağlam story arclar başladı mı cidden çok güzel oluyorlar ama yeni başlayana tavsiye edilmez işte. İşte anca kısa animeleri izleyip, yetmedi ya daha yok mu dediği noktada tavsiye etmek lazım. Belki Fairy Tail tavsiye edilebilir, o da daha 200 bölümü geçmedi diye ^^ (gerçi onun da pacingde sapıttığı yerler çok fazla var) kimseye tavsiye edilmez bunlar bence 5-6 yaş amele animesi hepsi 10larca saat filler dolu hiç bi özelliği olmayan animeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 knox said: ShadowFury said: One Piece, Naruto, Bleach, Dragonball filan gibi 500+ bölümlük animeler yeni başlayana tavsiye edilmez ya. ben katilmiyorum buna. gayet baslangic animeleri su saydiklarin ve cogunluk bu serilerle basliyor. Çoğunluk bunlarla başlıyor dediğin bunlar daha 500 bölümü devirmeden önce daha 50-100 bölüm filan çıkmışken başlayıp o zamandan beri takip eden kişiler. Sonradan yetişmek için böyle 1 ay filan hiç işin olmuycak günde 10 saat mesai yaparak izleyip yetiştireceksin anca öyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Lectre said: one piece sucks. agzini kirariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 hem animesini izliyorum hem mangasını okuyorum , one piece in mangası , animesinden çok daha iyi diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Jaegerjaquez said: ShadowFury said: One Piece, Naruto, Bleach, Dragonball filan gibi 500+ bölümlük animeler yeni başlayana tavsiye edilmez ya. Bi kere çok net 100-200 saatini filan yer her biri. Ayrıca olaylar çooook yavaş ilerliyo, meraklı değilse sarmaz ya. Hepsinin pacingi rezalet. Sağlam story arclar başladı mı cidden çok güzel oluyorlar ama yeni başlayana tavsiye edilmez işte. İşte anca kısa animeleri izleyip, yetmedi ya daha yok mu dediği noktada tavsiye etmek lazım. Belki Fairy Tail tavsiye edilebilir, o da daha 200 bölümü geçmedi diye ^^ (gerçi onun da pacingde sapıttığı yerler çok fazla var) kimseye tavsiye edilmez bunlar bence 5-6 yaş amele animesi hepsi 10larca saat filler dolu hiç bi özelliği olmayan animeler fillerları atlayabiliyorsun mesela. narutonun toplamda %40'ı filler de 600 bölüm de. 360 bölüm kalıyor. izlenebilir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 samurai champloo never disappoints. şu ana kadar önerip de animeyi sevdirmeyen kimse tanımıyorum. cümle düşük düzeltemedim fek it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 abi animeye yeni başlayan insan ilk olarak aksiyon için geliyor genelde(death note ayrı tabi). bleach, naruto felan o yüzden şuan iyi kötü biliniyor tr'de gençler arasında. şu cs:go da türk serverlarda avatarlarda narutodan, bleachden, one piece'den karakterler görünüyor hep. o yüzden insanların bi anime izlemeye alışması için doğal olarak iyi kötü mainstream lerden başlamak sağlıklı olur. samurai champloo izlicem demiş arkadaş, gayet güzel bence de. ardına fma:brotherhood derim bebop'dan önce. çünkü bebop'ın random gidişatı herkesi sarmayabiliyor. sağlam bir main story olması hiçbir zaman rahatsız etmez. birçok kişiyi fma ile başlatmışımdır. ciddi hikaye gidişatı, aksiyon dozu vs. yeni başlayan insana animelerin ciddiyetini, komik yanını, aksiyonunu vs. her yönünü tanıtabilecek bir seri. hikayelerinin dışında mainstream oldukları için naruto ve bleach e şuan kötü diyebiliriz ama fma:brotherhood'a kötü diyen çok kişi çıkmaz ne kadar mainstream olursa olsun. uzun serilerden one piece hariç naruto ve bleach şuan bıktırmış vaziyetteler ama ilk zamanları güzeldi ve buradaki çoğunluk da iyi kötü izledi zamanında, ki izlediğimiz için şuan kötülüyoruz biz de. onları da sonra izleyebilirsin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Gantz vardı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Merhaba arkadaşlar sizden anime tavsiyesi almak için bu konuyu açmıştım ve samurai champloo da karar kılmıştım fakat ben bu animeye bir türlü ısınamadım ve izlemeyi bıraktım. japon kültürüyle ilgilenen ve japonca öğrenen biri olarak samurai champloo animesini sevmemem bir çelişki mi falan diye düşünürken basilisk'e rastladım. şuan zevkle izliyorum. nedense samurai champlooda ki tematik beni tatmin etmedi. basiliskte daha bir anime atmosferi içindeyim ve gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 One piece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Fairu Taylü başlamayın. Arka plan güzel, karakterler güzel ama %75'i boş beleş bir anime. Yine de başladık işte bari devam edelim diye zorla kendi kendini izlettiriyorsun. Arada bir çok güzel bölümler çıkıyor ama işte arada bir, ama izlemeye devam ediyorsun. Bırakamıyorsun. Başladığıma pişmanım, benden Erza figürü isteyenlere koyayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 adam samurai champloo beğenmemiş lan http://www.youtube.com/watch?v=Z76QpjZo6vE toradora , gurren legan, kill la kill :D, steins gate, sakuraso no peta haikyuu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 adam bol şiddet sunumu demiş bence tokyo ghouldan başlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Cons said: FATTOYO NO MERO NUNKİTSU FAYAMURA TOPUNU ZU SİKURO Bunlar ya da hentaiden basla. Bible black, immortal sisters falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 burdaki birçok kişi sana abuk subuk anime'ler önerebilir dinleme, bunların önüne ne versen izlerler, wallpaper yaparlar, fantazi kurarlar. aman dikkat et, internetten araştır türleri popularitesine göre izler misin izlemez misin kendin karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Şeker kız Candy öneren oldumu, gelmiş geçmiş ençok reyting alanlardan biridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 samurai champloo beğenmediysen naruto ile bleach'e bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 one piece (ilk başları sıkıcı geldi çoğu başlattığım insanlar tarafından ilk 100 bölüm dayan) kill la kill- izlemeyeni dövüyorlar şiddetle tavsiye tırt bölüm yok imba. magi-bu da güzel sırf kızıl hatun için izlenir ama bir kill la kill değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Death Note ve Code Geass ile başla.İnsanlar hep dnyi önerir ancak Code Geass Death Note ile yarışabilecek tek anime olmasına rağmen onu koymazlar neden anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Vallaha Basilisk'le başladım artık. Çok ta sevdim. Basilisk bitince ne izlesem diye hem yazdıklarınıza hem de şu dev anime listelerine bakıyorum. İkinci olarak komedi izlemeyi düşünüyorum şu basiliskteki Melankolik havadan biraz çıkayım. Daha sonra psikolojik şeylere yönelmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 pepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Slice of Life kategorisindeki animeler hakkında ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 kermit said: pepe dsfsdfsdfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 kermit said: pepe Yeğenimle birlikte onu da izledik zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 gintama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar