sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Adamlar yenilesi lezzetli şeyler yapmışlar. Fast food'dan çok daha zararlı 100030123913 tane şey sayılır. Yani tüm kuşları .... bir leylek kaldı misali bir başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ayran, su, su, KEFİR dsfds şaka bi yana yemeğin yanında yoğurt ve salata yiyosan sudan başka içeceğe ihtiyaç kalmıyo. canın çekmiyo yani kola mola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Baggio said: Kan şekerinde yarattığı spike, kalori ve asit olarak söyledim onu. Kimisi koladaki aside ve "x adet küp şekere" şekere laf edip gidip dev bardakta sıkma portakal içiyor. Yoksa içindeki katkı maddeleri, tatlandırıcılar, gaz vb. ayrı mesele. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Baggio said: Kan şekerinde yarattığı spike, kalori ve asit olarak söyledim onu. Kimisi koladaki aside ve "x adet küp şekere" şekere laf edip gidip dev bardakta sıkma portakal içiyor. Yoksa içindeki katkı maddeleri, tatlandırıcılar, gaz vb. ayrı mesele. Aralarındaki fark birisinin işlenmiş şeker olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 http://www.bobiler.org/suarez_etkIsI_m299942n#devam202540 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Flameoffear said: Baggio said: Kan şekerinde yarattığı spike, kalori ve asit olarak söyledim onu. Kimisi koladaki aside ve "x adet küp şekere" şekere laf edip gidip dev bardakta sıkma portakal içiyor. Yoksa içindeki katkı maddeleri, tatlandırıcılar, gaz vb. ayrı mesele. Aralarındaki fark birisinin işlenmiş şeker olması. Farketmiyo. Meyve yeterince sekerliyse yine ayni etkiyi yapiyo, yine kani asitlendiriyo. Tum gun ac gezip sonra saglikli olsun diye bol sekerli meyvenin suyunu icmek kendine yapabilecegin en buyuk kotuluklerden biri mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 kim diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Nerde okudugumu hatirlamiyorum da olayin tam adi "ketoacidosis"di sanirim. Vucut ketosis evresine girdiginde, bir baska deyisle survival mode'a girip vucuttaki yagi yakmaya basladiginda seker seviyesinin asiri yukselmesi sonucu olusan durum. Kanin asitlenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Bu konu saglima zarar veriyor, dun gittim sunu yedim bunu yine gorup: http://cl.ly/image/2s2T1E0h1K1p/WP_20140627_15_12_50_Pro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Doydun mu çocuk eli kadar hamburgerle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 "çünkü zihni kola ve fast foot la bulanmış bir insanın sadece beden sağlığı değil akıl sağlığı da bozulmakta." ben su cumleye takıldım. basarısız bır troll olmus kardes. Ayrıca bu sekılde bir dikte olmaz. Saglıksız beyler, yemeyin de gec. su üstte yazdıgın cumle o kadar populist ve yanlıs bır dusunce kı.. fcking hippies diyesim geldi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 big king xxl ı götürdm valla bende bugün, hiç pişman değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Zevk meselesi, iradeyle alakası yok olayın. Bugüne kadar sen de kola, meyve suyu içmişsindir ve fast food yemişsindir büyük ihtimal. Bugüne kadar kanser oldun mu? Şu yok şu yiyecek/içecek kanser yapıyor, uzak durun diyenlere sinir oluyorum. Ulan şimdiye kadar hep yedim ve içtim bir şey olmadı, şimdiden sonra da olacağını sanmıyorum. Onun dışında 3 sene boyunca 3-4 ayda bir hep aynı besini tükettim ve her gün kola içtim. Kilo almak dışında bir zararını görmedim. Sigara ve alkol fast food ve kolanın hastalık yapması konusunda ikinci planda kalmış olamaz. Pis kokulu hamburger mi? BURAYI TERKET PİS VEJETERYAN!! Ediyorum ve edeeceğim de evlat sen raad ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Zyrobod said: Certhas said: Zyrobod said: çünkü zihni kola ve fast foot la bulanmış bir insanın sadece beden sağlığı değil akıl sağlığı da bozulmakta. kola içenlerin akıl sağlığının bozulduğunu sana düşündüren nedir? koka kola'nın bileşenleri karaciğerde doğal bir amfetamin'e dönüşür. bu artık bilenen bir şeydir. bunu araştır. amfetamin ise adrenalin hormonuna çok benzeyen sentetik bir salgıdır. bağımlılık yapan uyuşturucu grubundandırlar. dolayısıyla uyuşturucu özelliği beyin hücrelerini kaybetmene sebep olur ki beyin hücreleri YENİLENMEZ. senin akıl fonksiyonun beyin hücrelerininin ne kadar etkin ve ne kadar bağlantılı olmasıyla ilişkilidir. zaten doğduğun zaman beyninin yüzde onunu kullanabilir bir halde doğuyorsun. artık bu tarz bilgilerle ilişkileri sen kur. başlığı açana saldırayım mantığıyla cevaplar çok komik, gülüyorum. Başlığı açana saldırayım mantığıyla cevap vermiyor kimse. İnsanların tercihlerini eleştirdiğin için eleştiriliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 sanane lan hıyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 birilerinin bu hayatta elenmesi lazım, insan ömrü haddinden fazla uzadı azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Olm yemeyin lan. Sonra gelip soyle konular aciyosunuz; http://forum.paticik.com/read.php?13,7666890,7666890#msg-7666890 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 burger king in aq diye garbıç a başlık açtığım için ban yemiştim hey gidi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 eti mükemmel ateşte pişmiş hamburger kadar güzel ne var ? burger ucuz kalitelerden olsa da fast food o kadar da kötü bir şey değil. sağlıklı beslenip sporunuzu yaptıktan sona bişiycik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Düzgün yerde yenen fastfoodda çok sorun yok zaten. Hamburger dediğin şey et, domates, yeşillik ve ekmek sonuçta. Sosu ve ekmeği kalori yapıyor. Esas sıkıntı patates yemek yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 patates de yenir arada ya leş gibi bütün gün yatmak dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Jager hacım haklı ama şu var hamburger bile yiyeceksen ayda 1-2 kere ye git adam gibi yerde ye öyle endüstriyel üretim yapan aptal yerlerde otlayan inek gibi olmayın artık yeter. Ayrıca bu tarz şeyler bağımlılık yaptığı için bir nokta da böyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar