madcow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 kenara yazmıs oldugun sonucların olsaydı konusabilirdik. sen "pozisitively biased" sin. ben de mantık cercevesinde "negatively biased" olabilirdim ama kazanıp kaybettiklerimi bir kenara yazdım manyak gibi. onun icin "cogunlugu kaybediyorum yaaa" demiyorum. 38 macta 3 tane kazandım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bence baya şansızlık critlemişsin ya 38'de 3 dramatik kötü bir sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ben yarı yarıya kazanıp, kaybediyorum. %50 gibi hatta tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ama sanırım oyundaki en iyi bayrak taşıyıcısı olduğumdan solo taşıyabildiğimden olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 axedice said: Vaaay bıngıldak alttan alta sen yetemediğin için kaybedip ağlıyorsun diyor. Bakalım screwy buna bir cevap verebilecek mi?... bebişim baitlerin çok tatlı ama seni oyunda aramızda görmek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Gangren said: WoW'da bi de Cata öncesine kadar Battlegroup'lar vardı, o da fark ediyordu. Bi grupta Horde, diğerinde Alliance ağır basıyordu. Wildstar'da bu yok bilgiğim kadarıyla, EU/NA gibi region bazlı. Baya yenildim ben de girdiklerim arasında ama Domi rollemek çözüm değil. hala var bgroup yamulmuyorsam. ki varmış baktım arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 pvp'de healing'in bir şekilde nerflenmesi gerek veya dps'in arttırılması. adam instant 100% shield dolduruyor lan. constant healing, artı cooldownlarda 20% 20% aoe heal. time to kill'in bu kadar yüksek olduğu oyunda healing bu kadar efektif olmamalı. veya overall time to kill düşmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 %50 daha az efektif arenalarda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bg yapıyorum valla ben 39-49 aralığına geçtiğimden beri adam öldürme sürem 3 katına falan çıktı warriorla doğrusu takımdakileri falan inspectliyorum herkes tırnağına kadar pvp seti çekmiş onunda etkisi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bingildak said: bence baya şansızlık critlemişsin ya 38'de 3 dramatik kötü bir sonuçmanyak oldugumu onayladıgımıza gore bunu kenara yazmaya devam edecegim belli yarın obur gun cıkıp da oranlar duzelirse hic cekinmeden ya hakkaten oyleymis ben sanssız bi run yasamısım demeyi de bilirim sıkıntı yok o konuda. zaten kastıgımız karakterleri alalım domiye gecelim demiyorum. domi acayım diye dusunuyorum ben. bi yandan domi bi yandan exile kasarım nolucak. oyun keyifli akar. kazanırken pvp geari dizmek cok kolay bi de. 2 winde 1 bir item yapabiliyorsun kaybederken 5te 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 domi açacağına oynadığın karakterı lvl 50'e getir, lvl 50 grubunda pvp yapıp istatistik topla. 1-19 arasında 100 maç yapsan ve istatistik toplasan, 30-49 ile tutarsız olacak. önemli olan endgame'de senin asıl vaktini geçireceğin bölüm. 1-49 en fazla 2 hafta sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bakalım biseyler yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 PvP itemi craftlasanıza, planlar bg vendordan geliyor 300 renown falan. 1 saatte bütün planları alabilirsin rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 craft için istediği item bana bir tane düştü ya sadece, düşmüyor? ah'de de bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Agressor ise o da aynı vendordan alınıyor, 250 prestige'di sanırım bir tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Bi kere bg yaptim Onda da yendik exile olarak. %100 Exile kazanii bana gore :p ya ztn gencler level 50 Olunca levellama Kalkacagi icin bgdeki onem de kalmio Raid dungeon yapar, warplot arena fln yapariz. Warplot en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 forumlarda gördüğüm kadarıyla hack furyası dönüyor gold seller/farmerlar tarafından https://account.wildstar-online.com/security/twoFactorAuth two factor auth u yapın derim. exp bonus, itemlar falan veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 abi baya baya kendinizi kandırıyormuşsunuz gibi geliyor bana. yada be mmo tarihinin en büyük cenabetliğine sahibim. 1 haftadır günde en az 10 bg giriyorum ve günda max 1 win geliyor. kimse sorsam bu böyle. gittim domi açtım 6 da bir girdim 11 çıktım. toplam 15-20 win falan kaybetmeden geldi. benim olayım bir taraf şöyle böyle değil; 29- aralığında dominion waltakide çok büyük ezici üstünlüğe sahip. bu ne açıdan bana reroll isteği uyandırıyor? level. ben bıktım artık themepark mmo questlerinden. ama pvp ile levellama güzel fikir ve fazlaca exp geliyor yener isen şayet. Dolayısı ile bne çoğunlukla pvp ile levellama kafasındayım. Benim için reroll şart. 50'de nasıldır bilemem ama low levelda dominion üstünlüğü bariz var. Adam gibi arena kasan adamların falan çoğu da domi tarafında. Pve guildleri de Exile ağırlıklı. Sanıyorum ki 1-2 ay sonra Warplotslarda Rated BGlerde falan yine Domi biraz bastıracka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Ya hızlı level kasmak için bg kasmak farklı birşey. L50 olduktan sonra işin içine premadeler girmeye başlayacak. L50'de aktif pvp yapan yok gibi aramızda. Böyle birinden geribildirim gelmedikçe çok anlamı yok Pre-50'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Diyorum ya derdim zaten benim o. Leveling. O kadar güzel exp getiriyor ki, ama sırf olduğun factiondan ötürü kasamıyorsun pvp ile. Ondan tüm sorunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 paradoksalkedi said: Diyorum ya derdim zaten benim o. Leveling. O kadar güzel exp getiriyor ki, ama sırf olduğun factiondan ötürü kasamıyorsun pvp ile. Ondan tüm sorunum. iyi falan gelmiyor questle cok daha hizli surekli kazandigini varsaysak bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 kaçtan sonra düşüyor? hangi level aralığında? 20 ye kadar çok fazla olduğu bir gerçek. 25 karakterimde de 4 wine bi level geliyor. 30+ nasıl bilmiyorum ha 6 winde 1 gelse bile gayet iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 questing her türlü pvp'den hızlı getiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 aynen hangi level araligi olursa olsun quest daha hizli. he daha bayik o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 abi şaka ? :D farklı oyunları oynuyoruz herhalde. 6 -7 arası 1 win. 7-8 arası yine 1 win. 8-15 arası her level 2-3 win ile aldım. 25 de de bir win %25 exp veriyor. Questing nasıl daha fazla olabilir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar