paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Revenous Dominion'da toplanalım. Ben de reroll yapcam galiba. Var mı gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 orda da dayak yiyip aglicaksiniz, bosuna duzeninizi bozmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 QQ deği lan bu. Dominion baya baya ezici. İstatistik verdim ben. Daha da durman Exileda. Twitchde falan da hep stream izliyorum. 1900+ Rating falan kasan baya eleman var. Hepsi domi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 50 olmadan çok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 baya komiksiniz ya domi ezermiş, exile şöyleymiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 level 30 adventure'ı çok iyi baya deli gibi keyif aldık strateji yaptığın tek dungeon olabilir herhalde son 10 yıldır falan npc guardlara skill seçmek, belli noktalara assign etmek, onları bomba falan kurması çok iyi ayrıca birden gelen sabouterların bomba koyması 10 sn de defuse etmenin gerekmesi, turretleri kullanma imkanı 10/10 direkt en iyi adventure'dı, 2. en iyi instancedı (boss fightlardan hala kelgöt 1.liği götürüyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ve inanılmaz iyi dropları var, 4 tane falan en az healing gearı aldım bi anda level atladım. onun dışında hayvan gibi dekor, schematic vs düşüyor kesinlikle 30 olunca yapın o adventure'ı bir kaç kez. ilk girdiğiniz bu ne lan ne yapioruz şimdi falan dieceksiniz ama işi anlayıp anlayanla beaber yapınca çok keyifli bir daha ki run'a gold level kasacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 evimi ve şeklimi görebilirsiniz, gerçek bir MEDIC http://oi59.tinypic.com/25g7axf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 tinypic ne ya bugun biri daha ordan upload etmiş sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 o nası bi karakter yahu, böcek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Revenous exile dayım, pati guild ı yokmu.invite istiyorum. Nick : Masso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 barbu said: Argoel said: düzgün stalker buildi varsa yollasanıza kac level istiyorsun? ben kasarken akan bir tane yaptım kendime. lvl 40 şuan. Senin buildi yollarsan bi deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Domide 5 maç girdim 5ini de aldık 5-0 5-1 gibi skorlarla. eheheh 8 oldu. edit: 12 win streak şu an. 11 oldum :D edit2: 15 win streak oldu. ara ara güncelleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 warrior a en iyi hangi meslekler gider. minng-armorermı, mining-weaponsmith mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 http://i.imgur.com/VL8gqck.jpg dursun şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 lvl 31'de 2 tane lvl 32 mob beni mavi setle tokatlamaya başladı lan ne oluyor. telegprahlar 3k-5k falan vuruyor asdasdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silenced Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Ahaliii hangi serverdasiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ravenous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Şu eski konuda kalmasın, bingildak said: addon düzenledim 1 saat uğraşıp: > AnotherSCT - scrolling combat text: crit, mitigation, incoming, outgoing customizationları var, positioning hala tam yok ama defaulttan 10 kat iyi > auramaster - target üzerindeki buff/debuffları plate üzerinde gösteriyor > BetterQuestLogs - daha iyi quest arayüzü > Bijiplates - çok iyi > Cheatsimon - benim gibi memorize zımbırtılarını sevmeyenler için > CommodityStats - yahudi ah tool > CustomFoV - bunu bilmeyen kullanmayan yok sanırım > GotHUD - bu baya iyi oldu, herşeyi bir alanda topluyorsun odağın kaybolmuyor, normalde hud fln sevmem ama bunu güzel customize ettim. dodge count, dodge refill, dash/dash refill, class resource, hp/shield etc > ItemPreview - ah'deki, questlogdaki itemları falan preview bakabiliyormuşsun, denemedim > JunkIt - vendorda sol üstte kırmızı icon çıkıyor, bastığında bütün junkları satıyor > MrFancyPants - setleri save edip, oradan equip edebiliyorsunuz. Healing/tank için must have. > ProcsHUD - procları eşşek kadar gösteriyor, warrior için baya iyi, crit proclarını kaçırmamak gerek > PurchaseConfirmation - dün yanlışlıkla 1500 prestige ile tank pvp itemı aldım, bu addon bu tarz alımlara engel oluyor, denemedim > RareTracker - mapte belli bir alan içinde rare varsa size ve party e haber veriyor, baya iyi > SpaceStashInventory - inventory ve bankları inanılmaz smmoth bir hale getiriyor. wow'daki bag addonları gibi, göt kadar alanda scroll down yapmak zorunda kalmıyorsunuz icon ve raw belirleyip, istediğiniz kadar itemi istediğiniz boyutta görebiliyorsunuz > ThreatMeter - welcome back 2004 > TrackMaster - target ile player arasında customize edilebilir bir hat çiziyor, böylece cluster fuck içinde, 1230 tane telegraph içinde target ı kaybetmiyorsun, blink olan nereye gitti lan diye dertlenmiyorsun ve hayır stealth/invisi takip etmiyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Temiz parayı buldum ya.Gatherer falan hikaye imiş. Git iron titanium farmla, craftı yap salvagele. Çıkan runeleri, signleri sata sata rahat 60g kazandım. Bunu bide adventure için sıra beklerken yaptım toplasam 30dk yi geçmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 sinera said: Temiz parayı buldum ya.Gatherer falan hikaye imiş. Git iron titanium farmla, craftı yap salvagele. Çıkan runeleri, signleri sata sata rahat 60g kazandım. Bunu bide adventure için sıra beklerken yaptım toplasam 30dk yi geçmemiştir. rune çıkma yüzdesi kaç ki % olarak? ona değiyor mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ya ben de aynı şekilde takılıorum survivalistim ama ağaçları vsleri satiorum. salvagelardan gelen runeları satiorum. questing sırasında gelen işime yaramayan resourceları satiorum 1.5 plat oldu bende de. hiç efor sarfetmedim extra para kasma adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 10-18 levellları arasında quest ödüllerinden deli gibi rune salvage ediyor. 15 tane olmuştu yeni gunsliger'da lvl 18'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 paradoksalkedi said: rune çıkma yüzdesi kaç ki % olarak? ona değiyor mu yani? Ne desem yalan olur ama sanırım %25 civari.Bide şu yönden baktığında titanium ve iron rahat farmlanıyor. Onları direk satışa baktım fazla bir ederi yok. E skill kasıcam diye armorera geçtim zaten yapılan itemler 3 5 silver anca. Bu sefer salvageliyorsun harcadığın titaniumun %10 u falan çıkıyor, yanında dediğim gibi çeşitli runeler çıkıyor fiyatları 3 ile 9 g arasında değişen. Signler var onlarda 15 30 silver gibi gidiyor. Şuan ki görüntüde değiyor. Fakat ilerleyen levellerde durum böylemi olur bilemem. Kesin sonuçları akşam bir bakayım bildiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silenced Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Fin said: ravenous Hangi ddaraafff :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar