Tymex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Yok ben bırakmam artık bunu MMO bağımlılığımı bunda gideririm. İlerleyen zamanlarda çok sık oynamasamda devamlı takip eder yeniliklerde devam ederim yeni bir class acarım vs. Devamlı yeni bir MMO alıp aylık ödemelerini yapmakdan gına geldi sonuç bırakıyosun bir iki aya. Bunda bir ödeme yok ve piyasadakilerle kafa kafaya bence, lvl 50 olayım marketinden de bir şeyler satın alıcam maksat para kazansınlar gözüme girdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 kendi kendinize ne garip kafalar yaşamışsınız lan. hızlı level kasmak veya kasmamak tamamen tercih meselesi. leveling sürecinden zevk alan oyuncular var, end-game'den zevk alan oyuncular var. biri diğerinden daha değerli değil. biri pvp sever, biri story, biri pve. mmo'nun olayı bu zaten. herkese bir şeyler sunuyor işte. isteyen her texti okur sindirir, isteyen 3 günde 50 olup end game pvp'e girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 oo oyle anca 3 ayda 50 olursun falan diye laf atman sebebiyle basladi diyalog simdi herkese gore bi sey var diyorsun ben silicem oyunu bu aksam zaten pc kaldirmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Yavaş level kasarsin diyorum abi. Yavaş level kasmak kötü demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 birak sunu zaten gel destiny atalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Densiz said: yanlışınız var.. patiye göre oyun bitmesi demek, kasacak level kasması bitti demek. kim hangi oyunda raid görmnüş, yüksek rating görmüşte bırakmış? herkes level bitince bırakıyor burada :P lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 say ne gordun say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 level 7 de mmo bırakmış arkadaşım var. Yapacak birşey yok, hep aynı dedi (geri wowa döndü). bu oyundan bahsetmiyorum. gw2 oynuyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Oski said: birak sunu zaten gel destiny atalim pvpde şu an çok eğleniyorum ya, hala sönmedi hypeımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Sezon başlasa daha hayırlı olacak. Kendi ratingimizle gireceğiz. Hani pek bg yapacağımdan değilde (arena takılırım) yine de iyi olur. En azından işi bilen adamlarla, işi bilenlere karşı oynarız. BAŞLA SEZON BAŞLADA AL BENİ! http://i.imgur.com/7fFE33d.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 haoıs7duasudha dat chua tho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 http://i.imgur.com/RN5Tm5F.png HE IS THE BEST http://i.imgur.com/jLYg8Oa.png olay saçlarda http://i.imgur.com/0TlKs3U.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=BTs0t6MGVfE Şu spec hakkında bilgisi olan varmı iyimidir kötümüdür iş yapar mı.. Spellslinger için güzele benziyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 pvp ile level atlamaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 acelen yok ise değmez :) Yani seni bekleyen dungeon ya da raider arkadaşların yok ise. Keyfini ala ala git derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=eIXyhPeoxqo yaptık demin, son boss 1:25:00'de başlıyor. inanılmaz keyifli boss. 1 saatte kestik ama mutluluktan ağlayacaktık ahahha. çok eğlendik. edit: videoyu değiştirdim mallar reskill yemiş bizim gibi asdads bunlarda wipelamış ya sadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Pati hangi serverda hangi faction ? F2p madem diip bi dl ettim girdim ama noob mode on , en keyifli class vs ne mesela ne tavsiye edersiniz ? ( melee seviyorum genelde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 anladığım kadaarıyla çoğunluk jabbit 1 exile bir de luminai dominion var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 community ile oynayacaksan warrior op as fuck. solo oynayacaksan stalker op as fuck. spin to win, impale to win. oyunda keyifli olmayan class yok. sıkıcı diyebileceğim bir class yok. biz luminai dominyondayız ama 2 kişiyiz. millet pve de exile oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 esper iyidir ya halen lvl 10 duruo gerçi şsdfklasşdfkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 oyun güzel mi beyler? başlayak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 MMO seviyosan kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Oce4n said: oyun güzel mi beyler? başlayak mı? soru mu abi bu? :P.. şu oyunun kalitesine yakın kaç mmo varki? kişisel zevklerine çok ters düşen birşey yoksa kesinlikle denemelisin. En azından gidip bir kaç video izlemelisin. Bak şurada ufak bir rehber var ona göz atabilirsin. REHBER : https://forum.paticik.com/read.php?42,8207170 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Zevk meselesi tabii hic sevemedim ben bunu ne karakterlerini ne dunyasini ne renklerini. Tutmayip F2p olmasinin sebepleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 özgün ve tutan mmo yok artık zaten. Wow un kopyası olmayınca, millet wowa benzemiyor diyor. Wow kopyası olunca, wowa benziyor diyor.. 2 ucu moklu değnek :P. sevmeyene lafım tabiki olamaz. kimseyi ikna etmeye çalışmıyorum. Fakat bir şeyide kabul etmek gerek, bu oyundaki "gameplay" başka bir kafa. pve gibi monoton birşeyi bile eğlenceli yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar