bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 olay stealth'i görme veya işte bir tane ıskaladım, 60% vurdum, cc attım ama kaçtı değil ya. o senin söylediğin senaryolar mükemmel durumlardaki senaryo beyin fırtınaları. 10x10 kapışmada, 50% nin altına düşen adamı 1 sn de öldürüyorsun, gerisi detay. adamın tepki verecek vakti kalmıyor çünkü stealthten çıktığını görme animasyonu öldükten sonra oluyor. sürekli stealthte biri var mı diye etrafa ateş edemezsin veya sürekli stealthten biri çıkarsa diye cc break tutamazsın çünkü herkes cc kullanıyor, kullanıyorsun cd bekliyorsun her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ana şehirden eventi yapın. Güzel kozmetikler var. İyiki kadın karakter açmışım, "angel's hair" çok iyi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 haloween eventi mi başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 aynen ve eşyalar çok iyi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Bu dediklerinizi pvp setini amp'ları vs tamamladiktan sorna deneyecem. Dediğim gibi haftasonu yaptığım ilk pvp deyeyimimdi. Daha çok raid repair parası ve amp skill point için girdim. Random pvp'den güzel para geliyor ama gerçekten. Şuan oyunda en hızlı para kazanılacak yer pvp. Arenada maçlar baya uzun sürer gibime geliyor. Halen warrior + healer kombinasyonu arenada nasıl ölecek merak ediyorum. CC'ye 10sn DR çok fazla gibi geldi bana. Stagger vurduklarımın Stun'a girmemesinin nedeni bu demekki. Bu arada sanırım oyunun en güzel kostumünü aldim. Uzun süre değiştireceğimi sanmıyorum :) Akşam eve gidince screen shot alır koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 aynı tip cc ye bu arada bu.. Yani adamı stun ettiğinde tekrar stuna girmez. Ama adamı root edip, stun edip, distortion yapabilrisin sırasıyla.. Üstüne kör, disarm.. maymun edebilrisin. Yeterki aynı tipi vurmadan önce biraz bekle. Ben stalker oynarken bazı salak ss ler beni stun edip kaçıyor, tekrar yakalayınca yeniden stun etmeye çalışıyor.. Oysa 2 sinin arası bir root atıp birazcık kitelasa.. Azıma edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 classların komboları çok belli başlı aslında, 10-15 saat deneyim ettikten sonra kabaca çoğu şeyi counterlayabiliyorsun. atıyorum stalker geldiğini biliyorsan gadget basıp IA açıyorsun, adam stunla çıkıyor stun edemiyor, öldü demek oluyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Üşenmedim 28sayfayı okudum. 1Ay iş-güç bakamamıştım. Sonunda f2p olmuş. En kısa zamanda oyunu indireceğim. Medic akar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Birisi zahmet olamzsa bir tier list yazabilir mi class'lar için. Eğer varsa tabii mantıklı bir sıralama. Ty edit: pvp yaparken^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Abi her class iyi oyunda.. Mesela medic en iyisi olsun puanı 8.6 olsun, stalker en kötüsü olsun puanı da 8.1 olsun.. İşte aradaki fark böyle. Oyun tarzına ne gidiyorsa onunla takıl. en iyi 1v1 sınıfı arıyorsan "Engineer" açık ara en iyi sınıf.. Yeri gelir 1vs2 yaparsın. Dps build ile oynaması çokta kolay değil. Shotgun misali bir yeteneğin var, telegraph ı yok.. Onu denk getirmen gerekiyor.. Millet beceremediğinden "vereceğim elektriği" buildi ile easy mode takılıyor. Sonrasında Esper ve medic geliyor. Fakat aradaki fark o kadar azki tier list anlamsız kalıyor. Warrior : eğer healerın yoksa hiç bir halt yapamazsın. Stalker en aşağıda. Fakat kötü değil.. Ama hayatta kalamama ve melee olması problemmiş. Yeri geldiğinde combatı başlatıp, rakibe cd lerini yaktırıp hemen uzuyormuş. sonra oyalanıp yeniden combata girmesi gerektiğinden o sırada takım arkadaşları can çekişiyormuş. not bu yorumlar bana ait değil. stream yapan ve önceki arena sezonlarında ilk sıralarda olan 1-2 streamerın söyledikleri bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 oynanış tarzlarını incelemen gerek class seçimi için. yoksa X'in Y'e karşı dezavantajlı bir senaryo yok. her class, her classa karşı competitive oynayabiliyor. o kadar saat pvp yaptım, şu classı kolay kesiyorum veya şu class beni kesemiyor dediğim bir şey yok. her classta deli gibi utility var. her senaryonun counterına sahip olabiliyorsun ama action barına koyabildiğin ability sayısı kısıtlı. her şeyi alırsan olmuyor, duruma göre avantajlı ve dezavantajlı oluyor - build ve ability seçimleriyle. class olarak değil. warrior en çok clusterfuck'da dmg yiyen class ama seni gözüne kestirdi mi asla kurtulamadığın bir class aynı zamanda. ızdırap oluyor. stalker aynı şekilde combattan çok hızlı çıkabiliyor. disengage, re-engage çok hızlı yapabiliyor. ben bir tek enginarların tehdidini hissetmiyorum herhalde. onlar genelde duvar gibi oluyor. itmeye çalışırsan üstüne bir anda devrilip eziyor asdasda ama istersen kaçıyorsun. medic baya enteresan. arada sırada böyle langur lungur girip üzerine bina fln inşa ediyorlar. survival, dmg ı çok iyi. hani spesifik build ve combo mu yok sustainable mı fark etmedim. genelde range avantajını kullanarak ben medicleri emikleyebiliyorum. rangeleri kısa olduğu için melee range'e girmeden öldüremiyor. ss'de sürekli mov. speed olduğu için vura vura kaçıyorsun atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 @bıngıldak @densiz eyv gençlik çok açıklayıcı oldu. /cheers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 hangi server factiondasınız bende bakınıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ağırlıklı olarak eu-pve de dominion tarafında. Pvp serverında olanda var, exile tarafında olan da no: benim orada oynayan varsa ve oynayacakları sınıfa karar vermişlerse guilde alabilirim. exp, inf, prestij, rep, renown, gold %10 bonusları var. Ayrıca 1 tanesine fazladan %10 pot basabilirsiniz renown ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Bu etrafımızda çıkan guild bayrağı nerden kapatılıyor gözükmesin istemiyorum.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 shotgun olayı inanılmaz ya asdasdas http://www.twitch.tv/sirnavity/v/20058861 engineer açasım geldi bu gençte güzel warrior oynuyor healer ile http://www.twitch.tv/thalothean/v/20375387 ızdırap meter koymak gerek karşı taraf için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 tşk densiz, ben diğer tarafta kaldığım için başka guild'e girdim mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 transfer açık değilmi? bas geri gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 en son denemiştim olmamıştı bankanı boşalt mı ne demişti denerim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 bankanı marketi vs.. artık nasıl oluyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 30 oldum bıraktıydım dönerim yakında. csye sardım bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 http://static.wildstar-online.com/img/news/images/Hoverboard_Concept_Final.jpg hoverboard günü ilan etmişler, bir sürü event var yarışma için, bunları ödül olarak veriyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 arabaya da dönüşüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 eu pve jabbit sanırım dominion engineer açtım bi tane biraz karışık geldi ya bin tane şey var lvl 8 oldum rush atıp naptıgımı bilmiyorum daha :) okuncak izlencek materyal var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 wildstar rehber konusu var. alt konularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar