bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 rune'u kendimiz craft edemiyor muyuz? grindları craftlarız gibi bir olay yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 kendiniz craftlayacaksınızda craft malzemeleri pvp serverında problemmiş. Millet pve yapmadığından marketiniz allak bullakmış. Dün bir streamer ağlıyordu.. Adam o kadar çaresizki tüm prestiji rune çantalarına harcıyormuş. Zaten onların çantadan çıkma şansı kötü. Mesela alt malzemeden bir rune için 8 tane lazım. Bunun fiyatı bizde 8gold. Ama sizin serverda 1 plata yakınmış. Tabi şuda var, bu runeların düşme şansını arttıracaklarmış (önceki sayfada kopyalamışlar yazıyı) Örneğin "devastation" setinden bir örnek vereyim. Bizdeki fiyatını yazayım, sen de sizdeki fiyatı yaz. 2 tarafa da para gelişi aynı olduğu halde, giderler pahalı sizin orada. Superb rune Fragment: 8 tane (tanesi 10g burada) Superb set focus major: 1 tane (5g) bu 2 sinin fiyatını söyler misin? (baktığında). Bende öğreneyimde fikrim olsun. Streamerın söylediklerinden başka birşey bilmiyorum pvp serverı hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 bakarım akşama ama çok dert değil abi ya, yoksa kimsede yok zaten. xrealm mm yapmıyor. olanla oynarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Prestij x2'den bende yararlanayım o zmn. mağazadaki %50 bonus stackleniyor yani? Bingildak bu bize kaça olur ? Bu arada benim upgrade'den kastım onları çöpe atıp yenilerini puanla almaktı. Epic olanların puanla legendry upgrade yapıldığını bilmiyordum. iyi oldu öğrendiğim. Çantalarda oyun sonunda mı geliyor? photographer, f2p oldu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ne bileyim abi store'a gir bak asdasdasd 6 saat exp 50% exp veren 4.20 dolara fln geliyordu benim sanırım signature'dan extra 25% daha geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 hazır cok kasmamısken guncel server oneriniz nedir ? bugun yarın ufak bir girizgah yapıp haftasonu kasarım kısmetse. 20-30 lvl kasıp obur server daha iyiymis dememek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 CuteButPsycho said: Epic olanların puanla legendry upgrade yapıldığını bilmiyordum. iyi oldu öğrendiğim. Çantalarda oyun sonunda mı geliyor? aynen çantalar oyun sonunda. Eğer kazanırsanız oyunu 2 çanta alırsınız bir tanesi mavi kalite. Stacklanır o %50 bonusu. Varolan %200 ümü %250 yapar, yoksa çarpıp %300 e mi çıkartır bilmiyorum.. Her türlü gideri var zaten sürekli bg yapılacağından. item upgrade işi şöyle: mavi kalite ilvl70 leri alıyorsun (season 2). Aynı vendorda altda.. Yanlış almada. Daha sonra onları epic kaliteye yükseltiyorsun. Epicleri de legendary. Yani her parça 2 kez yükseltiliyor. @Sleeper alt konularda "Wildstar Rehber" diye birşey var. ona göz atabilirsin kafandaki bazı soru işaretleri için. Servr seçimi keyfe göre. Zaten bir pvp birde pve server var (ayrıca 1 er tane de alt serverları. Alt serverlar ilerde birleşecek. Yoğunluktan kaçmak isteyen oralarda takılıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 pve serverı çok daha kalabalık outdoor pvp seviyorsa pvp serverına girersin orj pvp serverında guild var isteyen olursa pm atar oyundan "ctrl alt" karakter adı, dominyondayız. guildde 2 kişiyiz, öyle bir şeyler yapalım kafasında değil 2-3 gün oynayalım sıkılınca sileriz kafasındayız. guild bonus fln alabilirsiniz belki işte ama onun içinde levellanan bir guilde girmek daha mantıklı asasdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 abi pvedede pvp toggle elemanlarla yapıyoruz pvp, moralimi bozdunuz pvp serverı diyip hayatta pvede oynamazdım ben ama açtım, ayrım yapmayın :D geliriz yakında zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 oldu olacak duel atabiliyoruz deseydin toggle ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 random bg den gelen 300 prestige veren zımbırtıları biriktirin, 15 inden sonra kullanırsınız. (zaten 99 tanesi tek slot kaplıyor) booster ile açtım birikmişleri fazladan verdi. 15 inde açarsam bunları oh... yemede yanında yat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 oyun açılırken 2 gündür açılışta NA server'ında olarak açılıyor. tekrar değiştiriyorum fln. sizde de bu şekilde mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ben de yok öyle bir sorun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 ya o thuaf bir sorun. appdata'da user.ini var ona bir satır ekleyince düzeliyor. daha detaylısını aratınca buluyorsun wildstar ofişıl forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 su amp ile alınan skilleri nasıl aciyoruz acaba delirdim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 amp ile alınan skiller dediğin pasif özellik? Oradan açabildiğin sadece 1 tane skill var sanırım. Onuda amp den alırsan eğer, artık skill setinde kullanabilir durumda oluyorsun. Ama bu paragrafa ihtimal veremiyorum. Yukardaki geçerli sanırım. Amp = diğer oyunlardaki talent sistemi. %99 u yeteneklerine sana veya statlarına fazladan özellik ve değer ekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 http://www.wildstar-online.com/en/news/2015-10-15-shades-eve-a-lore-primer/ https://www.youtube.com/watch?v=hKeD5d5NVjA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Sadece yukardaki değilmiş.Gelecek şeyler şunlarmış Datamining - Upcoming WildStar Content: Zones, Costumes...: http://feed.wildweave.net/en/datamining/datamining-upcoming-wildstar-content-zones-costumes-instances-more-162 kostümleri merak eden varsa (üstdeki bağlantıda tümü vaR) http://www.youtube.com/watch?v=c1E1pG49PM0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Baya bir şey varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 2x prestige hafta sonunda çılgın aktık ya en son wow'un bc zamanında bu kadar uzun, sıkılmadan pvp yapmıştım herhalde bir mmo'da. baya baya eğlendik. ilk başlarda çok ezildik, gear çok fark ediyor pvp'de. mavi seti almamıza rağmen bazı adamları böyle 3 kişi falan kesemiyorsun, adam gelip 3 vuruşta öldürüyor fln (bkz stalkerlar). flask of riches patlattık 4 kere fln. bütün assault seç turuncu + support set full prestige olarak çektim. rune set olarak class rune setini tamamladım (1pt olan) ve diğer setlerden 3 tane topladım. class rune seti + fusionları çektikten sonra karakter şöyle bir silkindi zaten. 5-6 saat kasmadan sonra, titrek gelin gibi ss oynarken, void ile cluster arasından geçip, arkadan 10 kişiye dalmaya fln başladım. zaten o zaman efektiflik saçmalıyor. kimse dönüp arkasına bakmıyor çok komik cidden. averaj adam bot gibi arkadan biri vururken, önünde kalabalık kırmızı hedef varsa dönüp bakmıyor. en son ss'le 3-4 kişiye karşı tek başıma kapışır hale geldim, en kötü ihtimal kaçıyordum. dps'i saçma sapan yüksek ama stalker/warrior IA yokken stun vurursa ci ci olmasan bile kaçmak zorunda kalıyorsun. dmg olarak hep 1 veya 2 bitirdim. benim dengim gearda (veya full rune setli) adam geldiğinde direkt hissediyorum zaten. dmglar inanılmaz düşüyor karşı tarafa vurduğun. esperler her türlü overall dmg'da geçiyor. inanılmaz survival + burst var adamlarda. tam bir ızdırap makinesi. en çok esperler kasıyor o ortamlarda. onun dışında pvp inanılmaz zevkli ya. başı götü 4 tane bg var, sürekli aynı şeyleri oynadık ama skill based olduğu için öyle güzel kombatlar yaşayabiliyorsun ki. bazı adamlarla kedi-fare oynadık yani. 3v1 aldığım falan oluyor. cinnet geçirttiklerim oluyor. cinnet geçirdiklerimiz oluyor. engineer support gearlı ve pvp gearlıysa 3 kişi öldüremedik. 2 miz gearlıyız o kadarı garanti, 3. yü yine bilmiyorum ölmüyorlar. sadece ölmüyorlar. öldüremiyor ama ölmüyor. obj e oturuyor, sıkılıp gidene kadar onun o obj. ancak zerge gelip ezecek. çok iyi oyunculara denk geldik, çok güzel kapışmalar fln geçti. bütün amp, ability point, onlarca rune çantası falan bir sürü şey topladım. healing'de takıldım biraz ama meh yani, buildden dolayı sanırım çok sıkıcı geldi. ama healer olarak ölmemekte keyifli baya. duo oynadığım adamda stalker oynuyor, gearlandıktan sonra aman aman. saçma sapan burstler. tether attığında cc break veya defansif yoksa 50-80% arasında burstleyebiliyor. çok fena. ezdiğimiz maçlarda 2-3 deathle bitirdik hep, milyor milyor dmglar. baya keyifli. control>all wildstar pvp'sinde. sabit movement speed buffını tutuyorsan, cc break varsa, slow, hold varsa her türlü akıyorsun. olay ölmeden, öldürmeye devam edebilmekte. canavar warriorlar geliyor dağ gibi, girip çıkamıyor ama yakalarsa öpüyor. long term o adamlar baya hava oluyor. medic/warrior gelirse, iyi oynuyorsa ve gear varsa zaten uzaklaşıyorsun asdasd. ölmüyor çünkü ikisi de. pvp'de solo akmak istiyorum diyene esper tavsiye ediyorum. melee isteyen en azından stalker ki o bile melee'den çıkmakta zorlanıyor gerek duyduğunda. duo olarak kesinlikle warrior/medic. trio olarak warrior/stalker/medic. 3 kişi çok rahat 6 kişinin ağırlığından fazlasını çekiyor koordine oynarsa. biz duo oynamamıza rağmen ve healersız olmamıza rağmen 6v2 kombatlarından gire çıka gire çıka üstte kazanan taraf olarak çıktığımız oldu. her kombat sonunda "oh be" dedirtti bazen 10 dk fln sürüyor kapışmalar asdasd. ilk defa bütün hafta sonu lan party'de başka oyun açmadan bitirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 densiz bu arada rune fiyatlarını sormuştun superb rune frag :12-18 arası aldım hafta sonu hep onun dışında class-minor, 5g class-major 4p gibiydi yanlış hatırlamıyorsam set majorlarda 1.5p gibi ama 70g a fln geldi hep alışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Action bar ve Amp seti pve olarak stalker pvp denedim. Pvp geari oyle aman aman tamamlayamadım. Bir sonraki upgrade'lere geçirdim bazılarını, bir tanesini legendary yapabildim. Daha cok amacım amp ve ability tokenlerinden düşürmekti, muhtemelen pvp amp ve action bar'la oynamadığımdan baya güzel dövdüler beni. Hele arkasina bir yada iki healer alan bir warrior darma duman ediyordu. 3. action barı ve amp setini alamadım (1-2'yi tank ve pve dps olarak kullanıyorum). Sanırım 3. barı alana kadar Pvp'ye yaklaşmıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 rune fiyatları iyiymiş... Tabi bundan rune droplarının düzenlemeside büyük etkendir. Önceden baktığımda senin şuan 14g ye aldığın şey 1 platdı. (10 gün önce) Bu arada pvp de şöyle bir şey var, her sınıf iyi.. Stalker bir tek aralarında en aşağıda fakat fark o kadar azki.. stalker da iş yapabiliyor. Tabi bunlar pug bg ler.. Oyun biraz otursun millet eşyalrını dizsin, herşeyin rengi çok değişir. Pvp sezonu başlayacak önümüzdeki hafta, ozaman rating maçlarda daha iyi çözeriz (özellikle arenalar) @CuteButPsycho pvp eşyaları tamamlaması çok kolay. Sadece 30plata yakın ihtiyacın var o kadar. Platda zaten pvp yaparken geliyor. 2x prestij yüzünden belki plat kasması zordu (prestij çok geliyor ama gold eksik kalıyorya). Fakat her türlü kolay ya.. Bende şuan 4 tane fazladan credd var. Para hiç bir işime yaramıyor. O yüzden gittim bir tane alt açtım, onu dizeceğim. fazla prestiji zaten upgradelere harcamayarak iyi yapmışsın. Amp ve skill point almak daha akıllıca. Upgrade ler zaten düşer. tek bir parça kalırsa onu alırsın düşmüyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 stalker pvp'de şiir gibi akıyor ya, geri kalan hiçbir tarafı yok. oyunda meleeler inanılmaz dezavantajlı çünkü otun bokun telegraphi içerisinde kalıyorsun sürekli fakat dengelerde bu göz önünde bulundurarak yapılmış. oyunda burst, 4 sn de adam öldürebilen bir class yok. yani öyle bir oyun değil. ss, esper kapışması tahmini 2-3 dk sürüyor atıyorum. stalker tek komboda 80% vurabiliyor, daha op bir şey olamaz. cd falan da yok yani, çok basit 2-3 parametreyi bir araya getirip sadece. ondan kötü demeyin stalker'a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Stalkerı oyunda her sınıf kesebilir. Öyle garip bir sınıf. Stalkerda engi hariç her sınıfı kesebilir. Engide mobility çok olduğundan ona yetişemiyor, o yüzden bir onu kesemez. Birde stalker %80 vursun.. 1 tane ıskalasa %60 a düşer diyelim. Rakipte eşek değil herhalde.. beklemez.. Stun break cd de ise stalker ozaman vurur lafım yok. Olay şu iyi bir oyuncu stalkerı maymun edebilir. Örneğin dotsuz oynuyorsan, silahına "venom" koyacaksın. 20-30 luk bir dot vuruyor ama stalkerı görüyorsun. örneğin bir tiyo: Eğer ss oynuyorsan ve burst build gidiyorsan. Silahına venom koyup sağa sola basic ile ateş etmek gerine, şarjsız "Charged Shot" atıyorsun instant.. Bedava.. Cd ye girmiyor birşey yapmıyor, telepgrah da yok anlayamıyor stalker.. stalkerı tutturduğunda tamam.. artık stealth de bile olsa azına edersin... Bu taktiği stalkerdan şüphelendiğiniz zaman yaparsınız veya stalker ilk komboyu yapıp, uzadığında yaparsınız. Stalkerın en büyük avantajı üstünüze doğru atladığı yeteneği.. Onu gelişine interupt eder veya dodgelarsanız.. Stalkerın elinde birşey kalmaz. ölür.. Zaten genelde 1 tane saldırmak için 1 tane kaçmak için ayırırlar (2 şarj).. size 2 inci komboyu yapmak için yeniden geldiyse 5sn si kalmıştır sonraki şarjının. kısaca orada 2inciyi yemezseniz, o 5sn lik sürede stalkerı kesebilirsin. Ama onu yiyip kaçmaya çalışıp hasarı sonra yaparsanız, stalkerın kaçma yeteneği yeniden aktif olur vs.. Tecrübe lazım ya.. Stalkerım var işte, ben maymun edeceğime, bazı oyuncular beni maymun ediyor.. Uzayabiliyorsam uzuyorum. not: her cc ye 10sn DR var. Yeniden aynı cc ye giremiyor.. Bu yüzden stalker sizi root yaptığında, 2 incide olmuyorsunuz.. Veya olaki ss siniz, teleport ile adamı stun ettiyseniz ve bu yeteneği fulleyip 2 şarj yaptıysanız eğer... 2 inci kullanım için 10 sn bekleyin.. Aksi halde yeniden stun edemez yeteneğiniz boşa gider. Zaten teleport için kullanmış olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar