mardox Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Ortami nasil? Tbc zamani bile Social raid pvp yapan guildler vardi wowda burda herkes hardcore cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 2 gün önce girdim, çok birşey söyleyemem ortam hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 aslında başka serverdaydım, bi de raven'de medic açtım healing denicem. sararsa casual kabul eden guild arıcam o zaman konuşuruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Guest pass varsa gönderen olur mu acaba? Sanırım başlayacağım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 G2A dan almıştım ben. Guest pass kodları nereye geliyor? mail adresinde göremedim. Yerini bulursam göndereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 deluxe mu yoksa standart mı alayım peki çok fark var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Deluxe'te roket ev ve sekilli hoverboard veriyor. Cok bi fark yok bana gore. Ben normal almistim. Bu arada almayi dusunursende benim accountu satabilirim. Bugun yarin pazar alanina yazarim. 44 level stalker. 5 kusur plat var suan para olarakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 40 tlye bırakayım ben hesabı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Çok kararsızım başlasammı başlamasammı diye oyuna şu ara ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Gangren said: Beyler, guild bufflarından yararlanmak için (+ %8 xp, renown, prestige, reputation, gold gain) raid yapan Equilibrium guildine girdim social member olarak. Baya vet dungeon konularında falan yardım ediyorlar. Girmek isteyen olursa konuşalım. ben 50`e kasiyorum sonra basvurayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Efsane veteran dungeon tank isterseniz ben varım. Hızlı pull, DSP yeterse birde cok pull. Süper boss positioning ve daha nicesi. X-realm grup kurulabiliyorsa akalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Başladım ben de buna, 2-3 saatte level 7 oldum lan. Hızlı sanki. Ravenous'tayım, exile. mettinn ismim. varsa guild falan girerim ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 ben de 1 ayda anca 43 oldum. stalker ım bu arada. gerçi doğru karar mı stalker levellamak bilemedim. pvp dert gerçekten. özellikle meleesen gerçekten dert. battlegroundlar için tank stalker gitmeyi planlıyorum açıkçası. peh. technologist ve relic hunter 5 ledikten sonra, onlardan sıkılıp -lan para getirmediği gibi, annemi mardı bildiğin meslekler- gittim weapon craftla mining aldım. dün onları da 5 ledim. yeni nodelar da açıldı. yavaştan achileri de kasarım. böyle 3ten fazla yaratık kesip, v ye basınca, zevk alıyorum lan lootta. hepsi böyle vup diye bana vakumlanıyor, hafif bi tatmin duygusu yerleşiyor hele hele arada mavi falan varsa, heh. oyun güzel agalar. hani dvam eder miyim, etmez miyim bilemem. zamanım fazla yok. artık mmo kafası da geçmiş gibi. fakat ne yalan söyleyeyim, ben eğleniyorum şu an. levelim civarındaki herşeyi de yapmaya hazırım. varsa kafanızda pvp, pve, nick leishad. oyundan dürtün. oyundaysam, yaparım bişiler agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 oyun wowun vanillasından çok daha başarılı şimdi , wow o zamanlar böyle olsaydı tadından yenmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 3-4 arkadaş başladık buna da bir sorum olacak oyunda coop görev yapamıyormuyuz. Parti kavramı bir garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 yapabiliyorsunuz neden garip olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Abi commidities exchange vendorda bir item gördüm baya iyi fiyata satılıyordu. Neyse ne yaptım ne ettim itemi farmlıcak yeri buldum, 3 5 tane farmladım. Vendora geri satış yaptığımda satın alırken gördüğüm fiyatla alakası olmayan bir fiyatla satın aldı. Neden böle olmuştur bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 barter kasman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Beyler, daha öncede söylemiştim. Raid yapacak casual guild arayışınız varsa üyesi olduğum guild "space grumps" tam size göre. Hardcore namına pek bir şey yok, birlike vteran deungonlardı, adventurelardı, daily görevlerdi vs.. ufaktan progress yapabileceğiniz hoş bir ortam. İhtiyaç duyan arkadaş olusa beklerim, ign: shopar&shewky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Argoel said: barter kasman lazım barter derken o nasıl bir şey?::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 :D oyun içi skilli demiyor. Gerçek hayatta barter kasman lazım demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 mediçte pvp-wise hem healer ama dps de kasmak mümkün mü. yani çoğunlukla bg oynuyorum ama bazen 2-3 vurmak da gerekiyor ağzının üstüne üstüne :D yoksa 1v1 durumlarında sadece topuk yapmak zorunda kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 hybrid build de yapabilirsin, iki tane build yapıp aralarında geçişte yapabilirsin safe mode da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 var mı peki işe yarayan bir build. youtube bir video izledim 2v1, 2 dps'i alıyordu tamam karşıdakiler maldı ama adam hem healer hem dps gitmiş ama buildini bilemedim çünkü karşı taraf çekmişti videoyu. bi de daha 12yim kaçıncı leveldan sonra efektif olur hybrid? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 patch server gitti sanırım giremiyorum ben de; https://twitter.com/WildStar/status/491638447430725634 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar