applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesut Fikret Ormanı aramış, başkanım son dakikada o golu atmadım, seneye sizdeyim demiş sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 O golü yediler ya tüm şevkim kaçtı ya.. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 ilk yarı da alamnların penaltısını yediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 jacabo said: türk işte golü kaçırınca "hassiktir be" dedi zaten ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 O kadar güzel makina gibi işleyen Alman takımında Türk kendini ne güzel belli ediyor ya, gitti oradan dışarı attı, o yüzden Brezilya'dan gol yediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 insanoğlu tam bir arsız köpek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 aquila said: berezilyanin anasiyla samba yapmislar lan. 84. dakikada yetisebildim, skora inanamadim, sonra spiker televizyonunu yeni acanlar sasirmasin, skor hakikat dedi. gözlerini kısarak izleseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 isimler sıgmamıs sdfsd https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10494732_10152500915543076_2219721750325725652_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 brezilya sokaklarindan goruntu var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 mesut, merhamet ettigi icin atmadi onu, insan olan turk tarafi agir basti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 yarın arjantin-hollanda maçında iki takımda yenilmek için oynar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 oruç tutuyordur mesut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 aquila said: mesut, merhamet ettigi icin atmadi onu, insan olan turk tarafi agir basti. Mr. Spock mı lan o insan olan tarafı ağır bastı ne ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 ulan kimse anlamaz diye dusunmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 scorch said: aquila said: mesut, merhamet ettigi icin atmadi onu, insan olan turk tarafi agir basti. Mr. Spock mı lan o insan olan tarafı ağır bastı ne ahahah Almanlar yarı insan,yarı robot tarzı bir oyun koyunca ortaya o yüzden dedi sanırım sdsfs şaka maka kupayı versinler direk, messi bile kurtaramaz Arjantini. zaten top oynamıyor Arjantin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Allah'tan İtalya erken elendi de Prandelli'yi kaptık lan. Yoksa bizim şopar Ünal ucuz olsun bizim olsun diye Scolari'yi falan alırdı ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Ohh iyi dosediler,dunya kupasi tarihindeki en cirkef,yeto brezilya kadrosu buydu.haksiz penaltiyla,bala gote yari finale geldiler,almanya iyi ayar verdi.Azcik akillari baslarina gelmistir.Sadece kaleci ceaser a uzuldum,rustunun kova lakabi bunun uzerine kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 dün gece rüyamda gördüm bu maçı kendi sahasında fener 7-8 yiyordu diye anlattım arkadaşa ama görüntü net değildi meger brezilya maçıymış, çok salagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 almanlar Allahını seven defansa gelsin demeye firsat vermediler. GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 tertemiz 2.2 oran ne soktular ama brezilyaya hırvatistan maçındaki haksız penaltıdan sonra gruptan çıkmasını bile istememiştim piçlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 işin ilginç yanı 1 gol atınca brezilya boateng ve nöyerin sinirlenip millete kızması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 alman disiplini oyle bisey iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 kermit said: işin ilginç yanı 1 gol atınca brezilya boateng ve nöyerin sinirlenip millete kızması Abi Löw 2. yarı hep ayakta ve sahanın kenarındaydı ya. Çok acaip adamlar vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar