Oguzhan06 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Kendisinin neredeyse 80 küsür bölümünü izledim,yeterince bilgi aldım hocamızdan,her bölüm saatler sürdüğünden önemli noktaları alarak video oluşturdum, akşama doğru osmanlının türk düşmanlığı hakkında yaptığı konuşmanı yayınlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 hayatının önemli bir kısmını heba etmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 benim büyük dedem fırostşok atardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 adam tarihte açmış, trollemeyelim hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Fistan said: hayatının önemli bir kısmını heba etmişsin Tarih seviyorum, o vaktimi diziye harcasam daha yararlı olurdu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 o vaktinde got izleseydin 7 kingdoms tarihi ogrenirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bu konuları tek kaynaktan dinleyerek olmuyor özellikle bizim türkler bok gibi tarihciler olduğu için hem gidip batılıların makalelerinden öğreniyorlar orda ne olduğunu hem de kendi yorumlarını katıyorlar bütün bunlara bir de türklerin dağınık yaşaması eklenince ortaya çok çeşitlilik çıkıyor bir kısım türkler baya çok tanrılı, yunanlılar kadar olmasa da farklı şeyler için farklı tanrılara inanıyorlar bir kısmının putları var gerçi bizim bazı tarihçiler onlar puttan sayılmaz diyor şamanizm olayı da yine bölük pörçük hıristiyanlık ve musevilik bile olmuş yani zamanında türklerin müslümanlığı yine tartışmalı şurası kesin ki araplar binlerce türkü öldürmüş zamanında, baya baskı yaptıkları dönemler de olmuş ancak osmanlıdaki gayrımüslümlere verdi uygulanması, müslümanlara ayrıcalık tanınması gibi o dönem de yaptırımlarla halk yavaş yavaş müslüman olmuş. şimdi savaş sonrası dönemdeki bu müslümanlaşma zorla mı değil mi orası kişinin yorumuna giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 başlığa tek kelimelik cevabım... Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 benim dedemin yazlığında mana tide totem vardı hep susadıkça gider içerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 str dex degil mi senin main statlar? manayla ne yapiyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 cocuktuk o zaman bilemiyodum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Bu hocanın şivesi bile Araba kaçıyor arada belli oluyor dilinden, kesin imamhatiplidir ve zaten baya dinci biri. Çok objektif olamaz bu konuda bence. Başta zorla sonra kendileri kabul etmişler işte, ama sonra Araplardan bile çok benimseyip değer vermiş bizim millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 şu doğu perinçekli koyduğum programda da arada bahsediyorlar ve bana mantıklı geldi, zira şamanizim sonradan benimsen miş ve farklı bir şey, ama 1900 lerde islam düşmanlığı yapan bir çok türkçü malesef bu trene bindiği için bir çok insan binmiş sayılıyor. nacizane yaptığım okumalarda 3 farklı metin ama özü aynı, yaratılış destanını okudum, gerçi o destanlar ne zaman yazılmış bilmiyorum ama bariz olarak nuh tufanından ve şeytanın isyanı ve kovulmasından bahsediyorlardı, ayrıca bizim ümmetçiler pek bahsetmez ama türklerden nuhun cocukları diye bahsedildiğini de duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 islamiyet hoşgörü dini ama herkes ölü :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 türkler gök tanrıya inanırdı, gök tanrı dini şamanizmle aynı şey değildir. tabii ki içlerinde çok farklı dinlere sahip olan birçok grup vardı. kaynak: ahmet taşağıl ayrıca, tarım toplumlarıyla göçebe toplumlarının din algısı, tanrı kavramının evrimi birbirinden çok farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Vingthor said: benim büyük dedem fırostşok atardı. türkler diyo olm senin deden ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Cengiz Han müslümandı, benim büyük büyük dedem kendisi albümde elinde tesbihi var hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 MasterHapLo said: biji shock atmiştir SDFŞHÜĞSDFŞG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 müslümanlık kavramı ve emevi islamı farklı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 sizin için bir şey ifade etmiyor olabilir ama kavramları doğru anlayıp, cümle içinde doğru kullanmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ygs- oss sinavlarindan birinde soruldu bu konu ile alakali bir soru. 2007-2010 arasi olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 https://insan64.blogspot.com.tr/2016/11/turkler-nasl-musluman-oldu.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar