Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Certhas

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

Rewendor said:

Herkes son gun diye abaniyor iste. tam tersine forumlardan anlasilip oma gore her gun baskasimon birinci olmasi sikesini engellemis Gabe sonunda. 3 gun once ciktiydi haberi

http://m.pcgamer.com/uk/2014/06/24/how-the-internet-tried-to-rig-the-steam-summer-sale-and-how-valve-is-trying-to-stop-them/

reddit falan eyvallah da. milyonlarca kişinin dahil olduğu bir şeyi reddit organize olup bu kadar etkileyemez bence.

bir de hala 500 puan fark var 1. ile 5. takım arasında. sana mantıklı geliyorsa eyvallah ama ben yemiyorum açıkçası sdhaufha.

redditin gucu internet uzerindeki herseye yeter yaa. korkunc bir gucu var. sirf yaptiklari AMA ve bu AMAlere getirdikleri unlulerden belli.
Sosyal ağlarda paylaş

reddit dev olabilir ama insanların öyle organize edecek bir yapısı olması mümkün değil. steam'in 75 milyon kullanıcısı var, 4chan, redditte bi threadde 10k kişi bile toplaşsa bile bu miniscule kalıyor. hani ne yazıyor ki adam bugün takımınıza çalışmayın, maviye yol verin mi diyorlar? kim takar bunu.

başta insanların hevesi kırılmasın diye herkese bir kez kazandırdılar. daha sonra çoğunluğu daha loyal müşterilerinin bulunduğu kırmızılara kıyak geçtiler. progress barlar tamamen hikaye. şu son gün yarışı kızıştırmak için herkesin burun buruna götürmelerinden anlamak lazım en azından. yeni tier reward getirdiler diye rigged olduğu gerçeğini değiştirmez. bunu valve dışında kimse doğrulayamaz zaten. şu salak event sayesinde valve para kalesine yeni bir kat çıkmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

sabonis said:

Rewendor said:

Herkes son gun diye abaniyor iste. tam tersine forumlardan anlasilip oma gore her gun baskasimon birinci olmasi sikesini engellemis Gabe sonunda. 3 gun once ciktiydi haberi

http://m.pcgamer.com/uk/2014/06/24/how-the-internet-tried-to-rig-the-steam-summer-sale-and-how-valve-is-trying-to-stop-them/

reddit falan eyvallah da. milyonlarca kişinin dahil olduğu bir şeyi reddit organize olup bu kadar etkileyemez bence.

bir de hala 500 puan fark var 1. ile 5. takım arasında. sana mantıklı geliyorsa eyvallah ama ben yemiyorum açıkçası sdhaufha.

redditin gucu internet uzerindeki herseye yeter yaa. korkunc bir gucu var. sirf yaptiklari AMA ve bu AMAlere getirdikleri unlulerden belli.

578 upvote, 400 comment var. bu rakamların 10 katı kişi takip edip uyguluyor desek hadi... 5.000 kişi, komik bile kalamıyor yani steam üye sayısının yanında
Sosyal ağlarda paylaş

bu divinity'i "Divinity: Original Sin Digital Collectors Edition" olarak alınca 2 adet veriyormuş şimdi farkettim. dlc ve eski iki oyunu da dahil hemde.

said:
Includes two copies of Divinity: Original Sin, the Source Hunter DLC pack, plus Beyond Divinity and Divine Divinity. Send the second copy to a friend! (DLC will only be made available on release.)

kişi başı 28$'a geliyor indirimde. ortak arıyorum almayı düşünen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

XX said:

arcane said:

thief'e bu sonbaharda 75% indirim gelir. eidos/square enix kısa sürece oyunları güzel indirim görüyor.

La thief playstoreda 34 tl neyin kafasi i yasiosunuz ?

hesap kafası. herkesin ttnet müşterisi olduğunu varsaymışsın. normal fiyatı 48TL. diyelim ki ttnet müşterisiyiz, steam'de 75% indirim gelince 15.75TL'ye alınabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

hile hurda olduğu daha ilk dakikasından belliydi. herkes eşit şekilde çıkıyor millet kartları eritsin diye yalan rekabet yapıyolar işte. son saniyeye kadar kimse bilmiyor kimin birinci olacağını.

bu arada 2015 summer sale resmi için. hiçbirini almazdım çünkü pahalı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...