liberal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 fazladan 6. kart var elimde iki tane 4-9-10'la değişirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Bende üçünden de 2şer tane var, 6. kartım yok :) steam blackrose71 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 yok mu oyun alacak kimse? hepimizin işi görülsün arada. steam support da cevap vermiyor konuyla ilgili. teb zaten işlem yaptırmıyor. yalan oldu bu summer sale resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 pek detaylı anlatmamışsın olayı ama sanal kart çıkarabiliyor olman lazım online işlemlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Benim de market blocklu su anda farklı cihaz ile girdim diye. Steam support'a attığım maile de yapacak bişi yok, güvenlik önlemleri diye cevap döndüler. Ayrıca wallet'taki 3,10$'lık para da gitmiş görünüyor. Blockla alakalı mıdır acaba, yoksa aldığım oyunlardan mı düşmüştür bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Oyundandır, benim de blocklu ama wallettaki para duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ipad ile girerken yeni cihaz dedi kaydettim vs ama evdeki kablosuz ağdan giriyorum diye pek sallamadım sonra bir ara pcden girmek isteyince yine yeni cihaz dedi giriş yapınca da 1 hafta blokladı sayarken söverken nerden estiyse modemi resetledim, pcden log out olup yeniden girdim steame ve düzelmişti blok falan bazen çok saçmalıyor sistemleri, mesela 1 km mesafeden beni bazen istanbuldan bağlanıyor gibi gösteriyor ama geçende bir seferinde de artvin murguldan bağlanıyor gösterdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 go go red team eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Evet kart işlemlerine baktım internet şubesinden, skyrim'i aldığımda düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 başka bir ipden girip sonra tekrar her zamanki ipnizden girince steam soruyor böle bi ip var hacı sen misin bu diye, yes diyince ok deyip normal devam ediyor blocksuz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Abi zaten oyun alırken önce wallet sonra kalanını karttan tahsil etmiyor mu öncelik sırası olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Caladorn said: pek detaylı anlatmamışsın olayı ama sanal kart çıkarabiliyor olman lazım online işlemlerden olayın sanal kartla falan alaksı yok ki. market işlemleri durdurulmuş diyorum, oyun alamıyorum demiyorum. zaten dediğim şey de bu, siz marketten bana gerekeni alın ben de size istediğiniz oyunu alayım. aradaki üç beş cent'lik fark da benim cebimden çıksın yaptığınız fazladan işlemler için diyorum. önceki sayfayı okumadan geldin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ben de ulke degistirdim 1 hafta kitledi tradei. fakat 1 hafta dolmadan geri donucem geldigimde acik olur mu yoksa belirttigi tarihe kadar bekleyecek miyiz? bilgisi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 steam bu summer sale süresince çok kişiyi üzdü anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Bu ne sinir kim yardımcı olur sana şu tavrınla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 hangi sinir ya? oldukça sakin bir tavırla yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Kac tf2 key istiyorsan alayim sana, bana havale yap madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 benim market işlemlerim şirket laptop ından steam trade yaptıgımda yeni makine ekledigim icin 7 gün donmus durumda. kredi kartı vs hic bir sey kullandırmıyor. ama cok onceden ayarlı olan paypal odemesi hala aktif. baska hic bir sey kullandırmıyor ama ona izin veriyor. onu kullanıyorum summer sale de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 seigen said: sabonis said: icphedia said: ben de enpara ile para attım biraz cüzdana, verify edemiyormuş.. ayın 1ine kadar GG oldu market.. hoppa ben de steam gazı ile enpara aldım geçenlerde. atmayak mı yani cüzdana para boşuna. sıçıyor mu marketin ağzına :D hem alamıyorsun hem satamıyor musun? Enpara ile birkaç hesaptan yükleniyorum marttan beri, wallet'a atıyorum. Sorun yok :D. yeni bir odeme sistemi ekleyince 7 gün guvenlik icin donduruyor. ornegin bir keresinde esimin kredi kartını ekledim steam e 7 gün guvenlik icin marketi dondurdu. yeni bir makinada yeni bir browser dan login edince de yapıyor aynı şeyi. dolayısı ile daha onceden kullanmadıgınız yeni tanımlanan bir odeme araci ise bu tur sale ler baslamadan 1 hafta once ekleme ve yuklemeleri yapın. bir kere kullandıktan sonr abir daha boyle kilitleme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Farkettiniz mi bilmiyorum ama oylama sonuçları hep aynı. %61 ile kazanıyor hep kazanan taraf. Dikkat ettim, 4 kere mi ne oldu bu %61 ile kazanmış yine sonuncusu da ve bu kadar büyük bir tesadüf olamaz. Alakasız belki ama onda da işlerine gelen tarafı mı kazandırıyolar nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 saçma bir mantık ama bence "şike" yapsalar göstere göstere yapmazlardı. İnsanlar kassın diye başa baş yarış yaparlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Şu flash saleleri biraz daha güzel yapsalar ya %50 indirimdeki 10 yıllık bf2'yi %66 flash yapmak nedir. Kaç tane gözüme kestirdiğim oyun kaçtı community kaybedip onlar çıksa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 BlackRose said: Farkettiniz mi bilmiyorum ama oylama sonuçları hep aynı. %61 ile kazanıyor hep kazanan taraf. Dikkat ettim, 4 kere mi ne oldu bu %61 ile kazanmış yine sonuncusu da ve bu kadar büyük bir tesadüf olamaz. Alakasız belki ama onda da işlerine gelen tarafı mı kazandırıyolar nedir. abi herkesi eşit sayıda kazandırmaları gerekiyor sonuçta takımını kendin seçmiyorsun ve yüzbinlerce kişi var takımında heyecan olsun bilmemne diye böyle salak bişey koymuştur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Grim Dawn early access 30% indirimle 17 dolara satılıyor, early access daha fazla indirime uğrar mı yoksa alayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 son güne kadar bekle, deal gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar