Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Certhas

Öne çıkan mesajlar

Benim de market blocklu su anda farklı cihaz ile girdim diye. Steam support'a attığım maile de yapacak bişi yok, güvenlik önlemleri diye cevap döndüler.

Ayrıca wallet'taki 3,10$'lık para da gitmiş görünüyor. Blockla alakalı mıdır acaba, yoksa aldığım oyunlardan mı düşmüştür bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

ipad ile girerken yeni cihaz dedi kaydettim vs ama evdeki kablosuz ağdan giriyorum diye pek sallamadım

sonra bir ara pcden girmek isteyince yine yeni cihaz dedi giriş yapınca da 1 hafta blokladı

sayarken söverken nerden estiyse modemi resetledim, pcden log out olup yeniden girdim steame ve düzelmişti blok falan

bazen çok saçmalıyor sistemleri, mesela 1 km mesafeden beni bazen istanbuldan bağlanıyor gibi gösteriyor ama geçende bir seferinde de artvin murguldan bağlanıyor gösterdi :p
Sosyal ağlarda paylaş

Caladorn said:

pek detaylı anlatmamışsın olayı ama sanal kart çıkarabiliyor olman lazım online işlemlerden

olayın sanal kartla falan alaksı yok ki. market işlemleri durdurulmuş diyorum, oyun alamıyorum demiyorum. zaten dediğim şey de bu, siz marketten bana gerekeni alın ben de size istediğiniz oyunu alayım. aradaki üç beş cent'lik fark da benim cebimden çıksın yaptığınız fazladan işlemler için diyorum.
önceki sayfayı okumadan geldin sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

benim market işlemlerim şirket laptop ından steam trade yaptıgımda yeni makine ekledigim icin 7 gün donmus durumda. kredi kartı vs hic bir sey kullandırmıyor. ama cok onceden ayarlı olan paypal odemesi hala aktif. baska hic bir sey kullandırmıyor ama ona izin veriyor. onu kullanıyorum summer sale de.
Sosyal ağlarda paylaş

seigen said:

sabonis said:

icphedia said:

ben de enpara ile para attım biraz cüzdana, verify edemiyormuş.. ayın 1ine kadar GG oldu market..

hoppa ben de steam gazı ile enpara aldım geçenlerde. atmayak mı yani cüzdana para boşuna. sıçıyor mu marketin ağzına :D
hem alamıyorsun hem satamıyor musun?

Enpara ile birkaç hesaptan yükleniyorum marttan beri, wallet'a atıyorum. Sorun yok :D.

yeni bir odeme sistemi ekleyince 7 gün guvenlik icin donduruyor. ornegin bir keresinde esimin kredi kartını ekledim steam e 7 gün guvenlik icin marketi dondurdu. yeni bir makinada yeni bir browser dan login edince de yapıyor aynı şeyi. dolayısı ile daha onceden kullanmadıgınız yeni tanımlanan bir odeme araci ise bu tur sale ler baslamadan 1 hafta once ekleme ve yuklemeleri yapın.

bir kere kullandıktan sonr abir daha boyle kilitleme yok.
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

Farkettiniz mi bilmiyorum ama oylama sonuçları hep aynı. %61 ile kazanıyor hep kazanan taraf. Dikkat ettim, 4 kere mi ne oldu bu %61 ile kazanmış yine sonuncusu da ve bu kadar büyük bir tesadüf olamaz. Alakasız belki ama onda da işlerine gelen tarafı mı kazandırıyolar nedir.

abi herkesi eşit sayıda kazandırmaları gerekiyor
sonuçta takımını kendin seçmiyorsun ve yüzbinlerce kişi var takımında
heyecan olsun bilmemne diye böyle salak bişey koymuştur işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...