Flassh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 blue team idim kazandık diye mi 2 kart verdi acaba? 2 kart gelmiş çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 knox said: >reddit hangi takimin ne zaman kazanacagi belliydi zaten bende reddite bakıyorum, herkes rigged diyor. yarışı ilk başta hangisi fişeklediyse o kazandı ilk gün dışında. herkes bütün takımlara kazandıracaklarını biliyordu, tahmin etmesi zor değil. reddit/4chan'dir steam kullanan milyonlara kıyasla miniscule kalıyor. öyle büyük çapta bi organizasyon yapamazlar bu valve'ın yediği ilk halt değil ayrıca. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=426492 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 dotada da yaptılar sanırım ona benzer bir şey model rework oylaması vardı ne hikmetse esas leş modeller hep elenmiş :dD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 kırmızı gebermiş iyicene hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bu enpara da steam hesabımı enparaya tanıtmak için özel bir işlem yapmalı mıyım ? yoksa steamden 25dolarlık wallet'a attırsam,bana 25tl geri vericek mi gelcek ay başı ekstra bi işlem yapmadan teşkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 tanıtmaya gerek yok. otomatik yukleniyor para hesaba aybasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Syberia oynanır mı hala çok eski oyun alsam mı bilemedim. teee zamanında oynamıştım da hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 net oynanır. bu arada soldakini oylayın pliz. broken age ve poker night 2 alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 abi evet, ama mallar digerine vericek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 axedice said: Kartlar 20 sente falan inmiş ya pöf. Resmen telefondan girip verdiğin oya değmiyorlar artık. son günlere doğru rahat 11 cent'den aşağısı bekliyorum ben. fazla kartlarınızı şimdi ya değişin ya satın abi. süre kısıtlaması var diye son günlerde herkes cıkaracak zaten elinden. toplayacak olan da o günleri beklesin. ilk 2 gün sattım, fazlalıklarla 2 oyun craftladım. bekletmeyin fazlalıklarınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 iyi bari bugünde 10 doları geçmedik oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 arcane said: net oynanır. bu arada soldakini oylayın pliz. broken age ve poker night 2 alacağım. hadi senin icin ona verdim zaten hicbirini almayi planlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 mono said: Ha birde, Splinter Cell'i Co-op oynayan oldumu? Bitirim ikili tadinda skype'dan oynanir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Brothers nasıl bişey lan çok satmış o.Bi de bu syberia nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Syberia old school adventure yıllardır ikinciyi bitiriym diyorum yeni bitirdim geçenlerde çok iyidir. Brothersa da çok iyi diyolar kontrolör varsa kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Akhlaur said: Brothers nasıl bişey lan çok satmış o.Bi de bu syberia nasıl ? Brothers oynadım, controller şart. Fena değil ama çok çok iyi de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Ya co-op yokmuş abi.Olsa çok iyi olacakmış gibi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 nidhogg nasil topseller olabiliyor ya. http://i.imgur.com/6ZNbfkK.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 brothers total biscuitin gecen senenine n iyi oynu dediği indie oyunun konusuna hasta oldu adam izleyin videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Total biscuit azıcık türk filmi seyretse dibi düşecek demek ki hayranlıktan sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 flash sale ve oylama refresh saatleride iyice geceye kaydı ya 24 oyun + 2-3 dlc = 51$ civarı olmuş toplam 5 günde, 5-6 dolarda wallettan kartlardan geldi zaten. 8-9 tane daha oyun var %50 indirimde gözlediğim, flash falan olursa diye bekliyorum olmazsa sale bitmeden alıcam zaten. en sonada bi 30$ falan kalıo onada artık ne gelirse en son 5$ 5$ giricem dandun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bu turu mor kazanacak, bilginiz olsun. mor takımda olup da badge falan yapacak varsa. brothers cok cok iyi oyun, denilenin aksine. gamepad olmadan da oynanabiliyor, alısması biraz sıkıntılı olabilir ama iskence degil. gecen yılın en iyi indie oyunu bu arada, tartısmasız. new vegas'ı gecen gun flash'ta kacırmıstım daily olarak tekrar gelmis yapıstırdım. syberia 1 ve 2 hayatım boyunca unutamayacagım en iyi oyunlar arasındadır. muhtesem otesi gorsellere ve hikayeye sahip adventure. hala gideri var. zaten adventure kalmadı, kacırmayın. ben dayanamadım aldım, tekrar oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bu arada gecen senenin summar sale badge'ini yapmaya kalksam yapabilir miyim? eksik kartları marketten satın alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 beyler laf arasında sorayım arkadaşla oynamak için torchligt mı path of exile mı? bunlardan bitanesi bitmiyodu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 lan adamlardaki kampanyaya bak. 50$'a death adder 2013 mouse al, 50$ steam wallet kodu bedava peh. http://i.imgur.com/NjB3gP8.jpg amerika'da olanınız varsa, internetten amerika'daki tanıdığınıza falan gönderirseniz. 70$, price match olmuyormuş böyle. http://www.bestbuy.com/site/razer-deathadder-2013-gaming-mouse/8157061.p?id=1218864523065&skuId=8157061&st=razer-mouse-offer-124249&cp=1&lp=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar