Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Tori said: Oha. Benim pc haftada en az bir iki kere mavi ekrandan veya elektrik kesintisinden gider random oyundayken veya steamde dolaşırken, paracıklara hiçbirşey olmadı şimdiye kadar. oyun aldıydım walleti bitirip öyle geçmiş karta, şimdi mailde detaylı incelerken farkettim. ondan demek ki. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 oooo saints row 4 9.99 iyi oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Dark_Soul said: Dark Soul'u steamden alamaylar aynı fiyata burdan alabilir: http://www.amazon.com/Dark-Souls-Prepare-Online-Game/dp/B00917DBUE/ref=sr_1_3?s=videogames&ie=UTF8&qid=1403551632&sr=1-3&keywords=digital+games Bah bu güzelliği de kimseye yapmam asdsaf sdfsfd nick-post uyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Ahanda bizim mezarci mavi takim onde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 client patlayınca wallettan eksilmesi gayet saçma bir teoriydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ben 10 puan eklettim walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Nasıl eklettin, bana da öğretin ben de ekleteyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 summer badge yapacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 hiç sevmedim aoe hd'yi bastım çüküyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Rewendor said: Nasıl eklettin, bana da öğretin ben de ekleteyim :P Herkes anlasin diye uzun uzun yaziyorum. Simdi nasil puan kazandiriliyor derseniz 2 secenek var. Bunlardan ilki Summer Adventure badge yapmak. Nasil oluyor derseniz. Zaten oyuna katildiginizda size 1 adet kart veriyordu sanirim. Bunun disinda: Her 10 dolarlik alisverisinizde 1 tane Her 4 tane Community Choice indirimi sectiginizde 1 tane (Bu 8 saatte 1) veriyor. Toplamda 10 tane farkli kart var. Elinizdeki kartlari steamde isminizin uzerine tiklayip -> inventory'de gorebilirsiniz. Ayrica herhangi bir karta tikladiginizda yandan "View badge process" derseniz Summer Badge yapmak icin hangi kartlar eksik gorebilirsiniz. O sayfanin en asagisindaki sizde olmayan kartlara tiklayarak satin alabilir veya arkadasinizdan trade isteyebilirsiniz. Her summer badge takiminiza 10 puan size 100 xp ve bi ton ivir zivir kazandiriyor. Ikinci secenek ise librarynizdeki herhangi bir oyunun kartlarini toplayip badge yapmak. Bu islem size 100 xp takiminiza 1 puan kazandiriyor. Artik elinizdeki 2 tane olan kartlari takas edip tamamlamaya calisirsiniz, veya direk marketten satin alirsiniz size kalmis. Ama puan umrumda degil diyorsaniz kartlari satipta 1-2 dolar kazanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Tamam bilmediğim bi trick yokmuş, ben summer cardlar da 1 puan veriyo sanıyodum da bi anda 10 puanı duyunca o yüzden şaşırdıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 rogue legacy nası parasına değermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 http://gabegaming.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Chastor said: rogue legacy nası parasına değermi sinir krizi gecirmek icin birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Saeros said: ALINMAZZZZZKAFAYI MI YEDİN Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 New Vegas Ultimate Edition flash indirimdeydi kaçırdım. 6-7 dolardan 12 dolara çıkmış fiyatı. Son güne kadar bu fiyat geçerli ama tekrar iner mi acaba flash'taki fiyatına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 outlast alayim diyorum ama cok oyun aldim. seneye alirim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Tam cehennem atesinin uzerine geldik mavi takim birinci olacak. Mezarci mavilere anlamli bir mesaj haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 gabe ayarlamış her gün farklı renk şampi oluyo, ulan bari diğer 4'üne de biraz çekişmeli kod yazaydın hepsi 95k sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 http://i.imgur.com/73CTa2W.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 daha fazla puan kazanınca ödül kazanma şansı artıyo mu yoksa, 1 puan da 1000 puan da katkı sağlasan şans aynı mı bilen var mı? 100 point steal geldi de badge'dan, yapsam mı sonraya mı saklasam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Silphatos said: gabe ayarlamış her gün farklı renk şampi oluyo, ulan bari diğer 4'üne de biraz çekişmeli kod yazaydın hepsi 95k sdf asıl şike burada var ya sdsf GABEN hapise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Killer said: sdf winter sale'da baya alan olmuştu. bide kingdom of amalur yorumlarına baktım 2 sayfa önce de AL denmiş genel olarak sanıırm tombirder ve kingdom of amalur lan tam da skyrimi geri yüklemiştim sadfka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 sdf winter sale'da baya alan olmuştu. bide kingdom of amalur yorumlarına baktım 2 sayfa önce de AL denmiş genel olarak sanıırm tombirder ve kingdom of amalur lan tam da skyrimi geri yüklemiştim sadfka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Abi ya ben deja vu yaşıyorum ya da killer aynı şeyleri her sayfaya bir daha yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar